• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Pembe olan nasil tatkun cok guzel degil miii :-)

Canim bb krem aldin ya ne gerek var renkli gunes kremine onun yerine bb kremini kullan o bitsin kisin sonra alirsin renkli gunes kremi . Cok mu kullaniyorsun aslinda azicigi yetiyor onlarin.sen boyle soyleynce icime bir korku dustu acaba benm gunes kremim ne durumda diye :-)

Ay bak ben bb kremimi unutmuşuuuummm:1::1::1:
Bak beni bi masraftan kurtardın:9::9::9::29::29:

Ay bak ben bb kremimi unutmuşuuuummm:1::1::1:
Bak beni bi masraftan kurtardın:9::9::9::29::29:

Ay iyki soylemisim canim o zaman :-)
Bir de kendimi masraftan kurtarsam. Aldiklarimin resmini cekecegim birazdan bir de surekli kullandigim urunlerin ama korkuyorum cikarmaya valla uzulecegim diye. Bu arada bugun halama loreal concealer aldik hemde 12.5 tl gibi komik bir fiyata. Birde kendime birseyler aldim iste alicqklarim bitti aslinda ama simdi kullandikca begenip indirimde depolaysm geliyo az once saclarma down under sac serumu surdum yapisi kokusu cok hosuma gitti kuruynca da agirlik yapis yapislik yapmazsa tekrar alasim gelir yani :-)

$IMAG0420.jpg

Iste bunlarrrr aldiklarimmm . Rimellerden sadece max factor acik digerlerini acmiyorum birde kenarda maybelline flared var. Biri bitince digerine gecicem yokss kuruyor rimeller :-)

Güle güle kullan canım bir sürü şey almışsın ne güzel...

Saol canim bende cok severek arastirark aldim bunlari.
Birde indirme denk getirnce benm icin baya uygun oldu aa birde sey iclerinden biri loreal kirpik besleyici serum . Kirpiklerimze her gun rimel sur,eken zarar goruyor ister istemez. Bnde olusan zarari ve dokulmesni onlemek icin aldim bunlari yaparsa gayet guzel benim icin bir de vaadettigi gibi uzatip gurlestirirse hep benimlenolmayi hak eder :-)

Saol canim bende cok severek arastirark aldim bunlari.
Birde indirme denk getirnce benm icin baya uygun oldu aa birde sey iclerinden biri loreal kirpik besleyici serum . Kirpiklerimze her gun rimel sur,eken zarar goruyor ister istemez. Bnde olusan zarari ve dokulmesni onlemek icin aldim bunlari yaparsa gayet guzel benim icin bir de vaadettigi gibi uzatip gurlestirirse hep benimlenolmayi hak eder :-)

Aaa ne güzel kaça aldın onu peki? Ben de istiyorum kirpiklerim upuzun olsun, diye de yağ filan sürmek istemiyorum. Memnun kalırsan haberimiz olsun.

Pembe olan nasil tatkun cok guzel degil miii :-)

Canim bb krem aldin ya ne gerek var renkli gunes kremine onun yerine bb kremini kullan o bitsin kisin sonra alirsin renkli gunes kremi . Cok mu kullaniyorsun aslinda azicigi yetiyor onlarin.sen boyle soyleynce icime bir korku dustu acaba benm gunes kremim ne durumda diye :-)

selam:16: bu BB kremin faydası nedir.fondoten gibi mi kullanılıyor yoksa normal bir nemlendirici gibi mi?

Mrb kızlarrr:3:Aşkımı askere gönderdiğimden beri asker topiğinde takılıyorum,
pek alışveriş de yapmadım zaten.Dün bişeyler alınca hemen ekliyim dedim:21:

$Zelal-0085.jpg

Bu aralar saç ürünlerine taktım, bol bol maske krem falan alıyorum:1:

selam:16: bu BB kremin faydası nedir.fondoten gibi mi kullanılıyor yoksa normal bir nemlendirici gibi mi?

Aslında özelliği renkli nemlendirici olması, ben La Roc posayınkini aldım fondeten kadar çok kapatıcılığı yok ama yine cilt rengini dengeliyor, hafif lekeleri kapatıyor. Benim cildimim kuru olmasından mıdır bilmem nemlendiriciliğini yetersiz buldum ben.

Eki Görüntüle 588444

Oooh gelsin yumuşacık saçlar.Güle güle kullan canım

Aaa ne güzel kaça aldın onu peki? Ben de istiyorum kirpiklerim upuzun olsun, diye de yağ filan sürmek istemiyorum. Memnun kalırsan haberimiz olsun.
Tabi soylerim tatlim zaten. Fiyati da 45 tl idi amma %50 indirimle22.5 tl gibi ucuz bir fiyata aldim. Ayrica daha da alisveris yapacagim gidip tutamiyorum kendimi indirmler bitse de uzun bir sure bir sey alasam artik insallah :-)

Eki Görüntüle 588444

Hayirli olsun canim aldiklarin. Ben senin onerinle pantene dogal sentez serm almistim gayet memnunum. Ama sarikiz sac serumum bitti =( dun down under naturals sac serumunu da indirimde gorunce hakkinda okudugum yorumlar da gayet guzel olunca aldiiim dun de kullandim. Kokusu cok guzel gercekten saclarim yumusacik oldu yagli durmadi ve agirlik yapmadi onu onerebilirim tatlim:-) dogal sentez sekillenmeden ve taramadan kaynaklanan sorunlar icin diyor haliyle sac kiriklari icin baska urun kullanmak gerekiyor :-)

Kızlaaaar nerelerdesiniz?
Kimsecikler yok yine....
Size yeni cicilerimi göstereyim dedim...
Sağ olsun bir iyilik perisi yolladı bunları bana.
Çok çok çok mutlu oldum, ben sadece maskeleri beklerken içinden neler neler çıktı.
Büşra Gözde'ye çoook teşekkür ediyor ve öpüyorum..

$DSC02661.jpg
Resim de çok net değil ama umarım anlaşılır.

Kızlaaaar nerelerdesiniz?
Kimsecikler yok yine....
Size yeni cicilerimi göstereyim dedim...
Sağ olsun bir iyilik perisi yolladı bunları bana.
Çok çok çok mutlu oldum, ben sadece maskeleri beklerken içinden neler neler çıktı.
Büşra Gözde'ye çoook teşekkür ediyor ve öpüyorum..

Eki Görüntüle 593896
Resim de çok net değil ama umarım anlaşılır.
Eveet ya kimsecikler yok. Hic himse yilbasi indirimlerinden yararlanip alisveris yapmadi mi ?
Haydii kizlar gelin buraya artikk :-)
Canim rica ederim ne demek gule gule guzel gunlerde kullan umarim hepsini begenirsin bende opuyorumm seni :-)

Eveet ya kimsecikler yok. Hic himse yilbasi indirimlerinden yararlanip alisveris yapmadi mi ?
Haydii kizlar gelin buraya artikk :-)
Canim rica ederim ne demek gule gule guzel gunlerde kullan umarim hepsini begenirsin bende opuyorumm seni :-)

Unuttular burayı..:19::19:

Tatlım körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olacak biraz ama napalım herkes unuttu burayı.:19::19: Kimse yazmıyor ikimizden başka:50:
Güle güle kullan hepsini ama hani alışveriş yapmayacaktın:9::9:

Tatlım körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olacak biraz ama napalım herkes unuttu burayı.:19::19: Kimse yazmıyor ikimizden başka:50:
Güle güle kullan hepsini ama hani alışveriş yapmayacaktın:9::9:
Evet canim ya kimsecikler yok. Deniz de yok merak ediyorum valla. :26:
Sen kullandin mi yesil cayli maskeyi :-)
Canim bunlar yilbasi alisverisiydi . Artik alisveris yapmayacagiim zaten aalacak da bir seyim kalmadi. Nemlendiricilerim disinda. O da toleriane fluide bittiginde almam gerekecegi icin. Birdahaki alisverisiimmm 8 mart dunya kadinlar gununde olacak birde 14 subat sevgililer gununde indirim olursa bir seyler alabilirm.:-) ay aklima gelmisken soyleyeyim sivi sac kremim cook az kaldi . Onu istqanbuldan aliyorum gittigimde ondan mecburi olarak alacagim :-)

Özel tarihlerde alışveriş güzelmiş... :34:
Yok canım henüz kullanmadım, o ne işe yarıyo, şöyle yapsam yıkasam harika bir cilt çıksa:1::1::1:
sadece yaban mersinli masleyi kullandım ve memnun kaldım, bir de hani o iki kullanımlık ya.
Ben mesela birini açtım ama o bile fazla geldi, ikinci kez kullanılır mı o? Bir zararı olur mu?
Bir de bir de o bioder neye iyi geliyor, gözeneklere mi?:17:

Merhaba

Öncelikle herkese güzellikler ve memnun kaldığı, amacına ulaştığı güzel güzel alışverişler diliyorum.

Buraya alışveriş yaptığınızda onları mı paylaşıyorsunuz?
Bir de, sadece makyaj ve renkli kozmetik ürünlerinizi mi, yoksa hem bunları hem de diğer cilt bakım ve kişisel bakım ürünlerinizi de kapsayan paylaşımlar mı yapıyorsunuz acaba?

Ben paylaşımlar bakımından "Markanı kendin seç" başlığından başka bir başlıkla pek ilgilenmemiştim ve bu kapsamda forumdaki diğer başlıklarla da hiç ilgilenmemiştim daha önce.

Arada ben de size katılmak isterim, yukarıdaki sorularım netleştiğinde, kendi kullandıklarımın yenilerini aldığım zaman konunun kapsamına girenleri paylaşırım ara ara.

Güle güle ve iyi günlerde kullanın aldıklarınızı.

Görüşmek üzere.

Back