- 3 Şubat 2012
- 4.139
- 693
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada yaptrsan yeter tatlim zaten yaa .)))Acelesi yok canım, sırf onun için çıkma sakın...Fiyata da sevindim..Zaten arada bir yaptırırım
ben cecile göz kalemi kullanıyorum ama kalıcı değil
elimdekiler bitsin essenceyi deniycem bakalım
v
Canim daha yeni konusmustuk down under naturals in nude ve live clean diye iki markasi var. Nude buyuk marketlerde ve buyuk kozmetkclerde bulabilrisn. Live clean in argan yagli bir serisi varmis onu kullanan da baya memnun onu da tekn acr ve watsonslarda bulablrsn belki baska buyuk yerleede vardie ben denk gelmedim. Bu 2 sampuanin da icerkleri dogal. Sulfat ve paraben icermiyor. %98 oraninda dogal hatta . organics i bende duydum ama o kadar masraf yapmak istememistim . Bu ikisinin fiyatlari piyasa sampuanlarna gore pahali olsada organics kadar pahali dgil .)
Live clean bali oil şampuan ve argan yağı aldım,şampuanı bugün 3. kez kullandım,yağı ise şampuanın saçlarıma etkisini görebilmek için bir süre sonra kullanmayı düşünüyorum.Aslında şampuan tam istediğim gibi paraben,sülfat,petrol ürünü,silikon yok,hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.
Şöyle bir sorun var ki saçlarım ara ara kaşınmaya başladı sanki.Şampuandan olmasın diye dua ediyorum.Bir kez daha deneyeceğim kaşıntı devam ederse ara vereyim bakalım ne olacak.Benzer sorun yaşayan duydunuz mu hiç
Bu arada yine organik Urtekram marka ürün kullanan var mı?Onu da inceleyip denemeyi düşünüyorum
Bir de bsragzde ve deniiizzz göz kalemi tavsiyeleriniz için de ayrıca teşekkürler.
Caniimmm ne yapiyorsuuunnn nasilsiiinnn .)
Tatlim cok gecmis olsun yanik cok kotu yaa...
Bende rowenta kullaniyorum disi morlu lilamsi parlak 230 dereceye kadar yukseliyor ama sacini tek seferde dumduz yapmasi sac tipine bagli .)))
Canim gratislerde bulabilecegin essence markasisin asansorlu kalemleri gayet guzel maybelline ve loreal kalemleri de gayet guzeeel .)
avon göz kalemlerinin hangisi iyi acaba ?
kizlarrr nasilsiniz napiyorsunuzz
Kimsecikler yok tatlim bu gunlerde. Ben iyiym okul ev arasi mekik dokuyorum alisveris yapasim var ama tutuyorum kendimi.. sen ne yapiyorsun nasilsin tatlim.) Birde yanan yerin nasil oldu .)
Birde kizlar aranizda rimmel london maskaralarindan veya loreal telescopic maskara kullanan var miii .))
günaydın tatlım iyiyim bende yanıklarıma madacassol bepanthen ve sılverdın üçlüsü yapıyorum bayağı iyileşme oldu farkedilir derecede gördükçe çok seviniyorum iyileşmesini ..
tut kendini şurda yılbaşına ne kaldı yılbaşı indirimlerinee sakın ama sakınn
Kızlarrr bugün Amway'den duş jeli siparişim geldii :) Kullanmak için sabırsızlanıyorumm
Eki Görüntüle 546952
Mrb kızlarrrr nasılsınızzzz
Bayağıdır fazla ürün almamak konusunda kendime söz vermiştim, en azından
çok lazım olmayan şeyler almayacaktım Yılbaşına kadar para biriktirip indirimden
alacaktım Bugün saçlarımı azcık kestirince bikaç ürün almaktan kendimi alamadım
Eki Görüntüle 548336
Bir de Nude saç kremi aldım ama resim çekilirken o nereye kayboldu anlamadım
Tatliiim o morfose keratinli dac serumu mu .) Bende de var ondan fakat memnun kalmadim azicik kullanip biraktim cunku saclari agirlastiriyor ve yapistiriyor birbirne serum degil de hafif kivamli kopuk surmussun gibi oluyor saclarin umarim sende olmaz ve memnun kalirsinn .)