ama beni rahatsız etmedi :) vardır bir hikmeti.
watsonun ballı maskesi bende de var
kokusu güzel saçı açıyor ama
kremlemiş gibi yapış yapış bir his bırakıyor
Yapma yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama beni rahatsız etmedi :) vardır bir hikmeti.
watsonun ballı maskesi bende de var
kokusu güzel saçı açıyor ama
kremlemiş gibi yapış yapış bir his bırakıyor
kızlarrr günaydınnnn son aldığım ürünlerim bunlar
Eki Görüntüle 553334 Eki Görüntüle 553333 Eki Görüntüle 553332
Güle güle kullan denizcim, ortadakiler ne acep tam çıkaramadım:26::26:
teşekkür ederim tatlım dadak balmları malum artık kış geldi dudak balmlarına başlamak lazım :)
Aaa çok güzel o zaman, memnun musun sen bunlardan canım?
Benim de dudaklarım çatlıyor malesef
Bu arada ben de yeni siparişler verdiiim..
Aven'in renkli güneş koruyucusunu, la roche posayın renkli nemlendiricsini, ve la rocun duo kremini aldım...Bakalım ne zaman gelecek.
Eki Görüntüle 554962
Bugün bunu aldım Watsons dan kızlarr :)
Çok övülmüş bloglarda falan heryerde bende bi deneyim dedim :)
Eki Görüntüle 554963 bende bundan aldım bugun kızlar akne sorunum mevcut inş iyi gelir..bide sarmaşık özlü bioblas şampuan ve saç kremi aldım bu şampuanın diğer çeşitlerinden cok memnun kalmıştım kokusuda cok hoş
canım daha henüz uzun süreli kullanmadım kurabiyeli olanı sarısını açtım bi kere sürdüm kokusuna hayran kaldım yememek için zor durdum
oo tatlım sende bu arada bol bol alışveriş yapmışsın güle güle kullan
cildin nasıl oldu tatlım var mı gelişme:26:
Şu garnier 3ü 1 aradayı hiç beğenmedim ben maalesef. Arkadaşım da aldı o da hiç beğenmedi.
Sivilcelerim azdı onu kullandıktan sonra daha kötü oldu,bitirmek için ayaklarıma sürüyorum ben de. Herkesin cildi farklı tabi ama söylemek istedim.
Sedefonur ben la roche posay'ın sıkılaştıcı ve mikro soyucu toniğini kullanıyorum fena değil, ben memnunum.
Tatliiimmm cok guzel bir maske bu ben cok begeniyorum. Usengecligimden surekli yapmiyorum ama yaptgim zamanlarda gayet guzel oluyor.Bakalım bende ilk defa aldım zaten bende denicem :) Umarım memnun kalırım :) Parlak ya yapısı.. Belki parlatır saçıda
Canim bioblas guzel bir sampuan bencede amaaa akne sorunun varsa peeling urunleri kullanmamalisin. Bunun yerine akneli ciltler icin yuz yikama jellri , o ciltlere uygun nemlendiriciler kullanmalisin. Peelingler aknelerinin yayilmasina neden olur cunku.Eki Görüntüle 554963 bende bundan aldım bugun kızlar akne sorunum mevcut inş iyi gelir..bide sarmaşık özlü bioblas şampuan ve saç kremi aldım bu şampuanın diğer çeşitlerinden cok memnun kalmıştım kokusuda cok hoş
Tatliiimmm hayrli olsun aldiklarin. O dudak kremlerinin bende lolipoplusu vee brownilisi mi cikltlsi mi ne vardi. Lolipolusu duruyor ama digeri berbat otesydi kokusu tadi filan .)teşekkür ederim tatlım dadak balmları malum artık kış geldi dudak balmlarına başlamak lazım :)
Aaa çok güzel o zaman, memnun musun sen bunlardan canım?
Benim de dudaklarım çatlıyor malesef
Bu arada ben de yeni siparişler verdiiim..
Aven'in renkli güneş koruyucusunu, la roche posayın renkli nemlendiricsini, ve la rocun duo kremini aldım...Bakalım ne zaman gelecek.
Ooo tatlim hayirli olsun aldiklarin gule gule guzel guzel kullan .) dudak kremlerinden lolipoplusu var bende guzel ama nemlendrme amacli sebamed ve isana kullabiyorum. Digerinin tadi guzel sadcee dye dusnyorm bide sebamed ve isana gunes korma faktru iceryor .)Evet canım biraz öyle oldu
Arada yine çıkıyor bir- iki ama eskisi gibi değil çok şükür canım.
Ya hani ben lazer yaptımıştım ya kızarıklıklarım için, yoktu o günden beri ama bir haftadır bakıyorum aynı yerler yine kızarıyor. 5 seans yaptırmalıydım ben 1 tane yaptırdım ondan mı ki yaa:26:
canım benim sağol önerin için, ya benim siyah noktalarım vardı, kil sabunuyla yüzüm iyice temizleniyor, siyah noktalardan eser kalmıyor; fakat burnumda ve burnuma yakın yanak bölgelerimde delik delik gözenekler kaldı, açıldı da açıldı o gözenekler. şimdi de gözeneklerle savaşma zamanı dediğin ürünü denicem canım
Kızlar Duru Vişneli Duş Jelini Nerden Bulabilirim ?*
inanmıyorummmm, hiç bilmiyodum bunu ve ne zamandan beri kullanıyorum sabunu, yalnız sabunu bırakınca da siyah noktalar geri geliyor, onu napıcaz :26: neyse siyah noktalar için extra kullandığım bişey var, o tamamen temizliyor, ona devam ederim. sağolasın o zaman bioderma ve la roche tonik için en kısa zamanda eczaneye gidiyorumCanim cildindeki gozeneklenmenin sebebi sabun basta soylemlym ki. Oncelikle sabun kullabmayi biraksan iyi olur cunku sabunun ve cildimizin ph degerleri farkli. Sabun kullandigimzda cildimizin ph degeri bozuluyor ve buna vagli olarak cildimiz koruyuculugunu yitryor. Gozenkler icin de biodermanin bir kremi var bide askinihancim soylemiss la roche tonik .)
Ooo tatlim hayirli olsun aldiklarin gule gule guzel guzel kullan .) dudak kremlerinden lolipoplusu var bende guzel ama nemlendrme amacli sebamed ve isana kullabiyorum. Digerinin tadi guzel sadcee dye dusnyorm bide sebamed ve isana gunes korma faktru iceryor .)
Canım dudakların için kullandığın ürünlerin resmini ekleyebilir misin ve ne kadara aldın?burda eczaneye sorayım ama bulacağımı sanmıyorum...
Dudaklarım çok kötü oluyor benim de napsam kesin bi çözüm bulamadım. 5 -10 dakika sonra yine kabuk kabuk maalesef.
canım ben bişey öneriyim. gece yatmadan önce vazelin sür sabaha mükemmel sonuçla karşılaşacaksın. ayrıca gün içinde bal sürüp diş fırçasıyla ovalarsan da hem kan dolaşımını hızlandırmış olursun hem de nemlendirmiş olursun
neo strata kesinlikle yüz yıkama köpüğü olarak önerebilirim sivilceli olan ciltler hassas olan ciltler kesinlikle kullanmalı.Bütün bir kış vazelin kullandım özellikle cacao kokusuna bayılıyorum .sılk satin oriflame ürünü ise cilde ışıltı veren bir parlaklık veriyor yumuşacık ışıl ışıl bir cilt
Tatlim sebamedm buyuk kozmetkcilerde ve eczanelerde var bulabilirsin. Bilgisayarin basina gecince ekleyeyim resimlerini. Sebamedin fiyati 12 liraya kafar cikabiliyor o fiyatlarda gormustum ama 10 lira filandir heralde. Isana yi da rossmann dan cok uygun bir fiyata almistim 2.5 lira mi neydi. Yedekte bulunsun diye aldim 15 spf gunes koruma iceriyordu sebamed de 30 spf iceriyor .)Canım dudakların için kullandığın ürünlerin resmini ekleyebilir misin ve ne kadara aldın?burda eczaneye sorayım ama bulacağımı sanmıyorum...
Dudaklarım çok kötü oluyor benim de napsam kesin bi çözüm bulamadım. 5 -10 dakika sonra yine kabuk kabuk maalesef.