Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi diosun.şampuan seçmek söz konusu olunca kendime çok sinir oluyorum çünkü çok karasız kalıyorum.bu aralar doğal ürünlere takıntılıyım.doa mı , otacı mı nude mu olsun.hangisi daha doğal gerçekten.hangisi test yapmıyo.hangisi saç dökülmesine iyi ggelir die düşünmekten gına geldi artık ama bi tane seçicem sonunda
Tatliiim denedin miii nasil olduuuu .)))Evet güzelim keratinli serum. Teyzemde vardı ondan kullanıp memnun kalmıştım umarım
ağırlaştırmaz çünkü öyle ürünlerden pek hoşlanmıyorum:44:
Bende nude onerebilirim doanin bircok urununu kullandim memnun kaldklrm da oldu idare eder olanlarda. Sampuan konusuna gelince ise nude baska benim icin . Su an kullanmiyorum ama cok seviyorum doa saclari sertlestiriyor ama nude bana boyle bir sorun yasatmadi . Yumusacik oldu saclarim birdee nude da sacinin temizlendigini gercekten hissrdiyorsun .)şampuan konusunda çok muzdaribim.
elimdeki biterse nude a geçmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz kızlar.?
Tatliiim denedin miii nasil olduuuu .)))
Bende nude onerebilirim doanin bircok urununu kullandim memnun kaldklrm da oldu idare eder olanlarda. Sampuan konusuna gelince ise nude baska benim icin . Su an kullanmiyorum ama cok seviyorum doa saclari sertlestiriyor ama nude bana boyle bir sorun yasatmadi . Yumusacik oldu saclarim birdee nude da sacinin temizlendigini gercekten hissrdiyorsun .)
Eki Görüntüle 554962
Bugün bunu aldım Watsons dan kızlarr :)
Çok övülmüş bloglarda falan heryerde bende bi deneyim dedim :)
kullandım bundan ben .
ama pek anlayamadım faydasını.
belkı de sürekli kullanmak gerek.
Eki Görüntüle 554962
Bugün bunu aldım Watsons dan kızlarr :)
Çok övülmüş bloglarda falan heryerde bende bi deneyim dedim :)
Bakalım bende ilk defa aldım zaten bende denicem :) Umarım memnun kalırım :) Parlak ya yapısı.. Belki parlatır saçıda
Benim saçlarım ince telli ve çok karıştığı için normal saç kremleri açmaya yetmiyor. Bu harika bi maske ben bayılıyorum.
Bu kutu bitince botanic yazanını da dene canım onun kokusu bir enfes !
çok yağlı bir şey .
ilk fırsatta tekrar almayı düşünüyorum:)
O biralı olan mı canım ?
Nasıl yani yağlı :26:
O biralı olan mı canım ?
saçına sürerken anlarsın canım:) elinde resmen yağ varmış hissi veriyor.
Biralıdan çok memnun olmadım kuzum kokusu pek hoşuma gitmemişti.. Bir bu senin aldığın ballı güzel bir de üzerinde papatya resmi var ve botanic yazıyor onu çok beğendim. O kadar güzel kokuyor ki...
Şuanda da kınalısını deniyorum boyalı saçlar için olan. O da idare eder işte daha 1 kere kullandım , faydası olursa yazarım :)
Hadi yaa :26::26::26:
Bende bu ürünü bi kullanayım , beğenirsem o dediğinden de alırım inşallah .. İnşallah memnun kalırım :26: