• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Kesinle geç derim tatlım:46: Denemediğim şampuan sayısı çok çok azdır, aralarında en beğendiğim Nude:16:
Yumuşacık yaptı saçlarımı ayrıca saçın gerçekten temizlenmiş olduğunu hissediyosun öyle bir hafiflik veriyor
içinde zararlı kimyasallar olmadığı için sanırım. Pantene saç kremimden memnun olduğum halde Nude'nin kremini
de aldım:17:

öyle mi diosun.şampuan seçmek söz konusu olunca kendime çok sinir oluyorum çünkü çok karasız kalıyorum.bu aralar doğal ürünlere takıntılıyım.doa mı , otacı mı nude mu olsun.hangisi daha doğal gerçekten.hangisi test yapmıyo.hangisi saç dökülmesine iyi ggelir die düşünmekten gına geldi artık ama bi tane seçicem sonunda

öyle mi diosun.şampuan seçmek söz konusu olunca kendime çok sinir oluyorum çünkü çok karasız kalıyorum.bu aralar doğal ürünlere takıntılıyım.doa mı , otacı mı nude mu olsun.hangisi daha doğal gerçekten.hangisi test yapmıyo.hangisi saç dökülmesine iyi ggelir die düşünmekten gına geldi artık ama bi tane seçicem sonunda

Doa nın ürünlerini de çok beğeniyorum tatlım ama şampuanını denemedim aradığım şampuanı bulduğum için:1:
Otacı 10 bitki özlü şampuanı kullandım uzun bir süre, çok da memnundummm taaa ki saçımı boyatana kadar.
Sonra aşırı kuruttuğu için değiştirmem gerekti:26: Eğer saçların boyalı değilse iyi gelecektir sana da. Ama ilk
denemen Nude olsun bence:34:

kızlar sakın clear almayın:( mükemmel hacim olanından aldım.. sonuç felaket ! saçım hemen yağlandı :'(
üstelik hacim falan yok gayette yapışık :/

Evet güzelim keratinli serum. Teyzemde vardı ondan kullanıp memnun kalmıştım umarım
ağırlaştırmaz çünkü öyle ürünlerden pek hoşlanmıyorum:44:
Tatliiim denedin miii nasil olduuuu .)))
şampuan konusunda çok muzdaribim.
elimdeki biterse nude a geçmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz kızlar.?
Bende nude onerebilirim doanin bircok urununu kullandim memnun kaldklrm da oldu idare eder olanlarda. Sampuan konusuna gelince ise nude baska benim icin . Su an kullanmiyorum ama cok seviyorum doa saclari sertlestiriyor ama nude bana boyle bir sorun yasatmadi . Yumusacik oldu saclarim birdee nude da sacinin temizlendigini gercekten hissrdiyorsun .)

Tatliiim denedin miii nasil olduuuu .)))

Bende nude onerebilirim doanin bircok urununu kullandim memnun kaldklrm da oldu idare eder olanlarda. Sampuan konusuna gelince ise nude baska benim icin . Su an kullanmiyorum ama cok seviyorum doa saclari sertlestiriyor ama nude bana boyle bir sorun yasatmadi . Yumusacik oldu saclarim birdee nude da sacinin temizlendigini gercekten hissrdiyorsun .)

3 Defa kullandım tatlım çok memnunummm:46: Yapış yapış da bırakmadı ağırlaştırmadı da:42:
Saçtan şaça fark ediyor olabilir canım:44:

kızlarrr günaydınnnn son aldığım ürünlerim bunlar :16:

$AVON-N-BOGURTLEN-HIBISKUS-TAZELEYICI-SAC-SPREYI__61976520_0.jpg $Avon-Aromali-Dudak-Balmi_.jpg $a-m-ag-08115-500x500.jpg

Eki Görüntüle 554962

Bugün bunu aldım Watsons dan kızlarr :)

Çok övülmüş bloglarda falan heryerde bende bi deneyim dedim :)

Benim saçlarım ince telli ve çok karıştığı için normal saç kremleri açmaya yetmiyor. Bu harika bi maske ben bayılıyorum.
Bu kutu bitince botanic yazanını da dene canım onun kokusu bir enfes !

$Garnier 3 in1.jpg bende bundan aldım bugun kızlar akne sorunum mevcut inş iyi gelir..bide sarmaşık özlü bioblas şampuan ve saç kremi aldım bu şampuanın diğer çeşitlerinden cok memnun kalmıştım kokusuda cok hoş :12:

Benim saçlarım ince telli ve çok karıştığı için normal saç kremleri açmaya yetmiyor. Bu harika bi maske ben bayılıyorum.
Bu kutu bitince botanic yazanını da dene canım onun kokusu bir enfes !

O biralı olan mı canım ?

çok yağlı bir şey .
ilk fırsatta tekrar almayı düşünüyorum:)

Nasıl yani yağlı :26:

O biralı olan mı canım ?

Biralıdan çok memnun olmadım kuzum kokusu pek hoşuma gitmemişti.. Bir bu senin aldığın ballı güzel bir de üzerinde papatya resmi var ve botanic yazıyor onu çok beğendim. O kadar güzel kokuyor ki...
Şuanda da kınalısını deniyorum boyalı saçlar için olan. O da idare eder işte daha 1 kere kullandım , faydası olursa yazarım :)

saçına sürerken anlarsın canım:) elinde resmen yağ varmış hissi veriyor.

Hadi yaa :26::26::26:

Biralıdan çok memnun olmadım kuzum kokusu pek hoşuma gitmemişti.. Bir bu senin aldığın ballı güzel bir de üzerinde papatya resmi var ve botanic yazıyor onu çok beğendim. O kadar güzel kokuyor ki...
Şuanda da kınalısını deniyorum boyalı saçlar için olan. O da idare eder işte daha 1 kere kullandım , faydası olursa yazarım :)

Bende bu ürünü bi kullanayım , beğenirsem o dediğinden de alırım inşallah .. İnşallah memnun kalırım :26:

watsonun ballı maskesi bende de var
kokusu güzel saçı açıyor ama
kremlemiş gibi yapış yapış bir his bırakıyor
:27:

Back