Aşılama Benim aşılama günlüğüm kasım 7

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Keşke test sonucumla ilgilİ olumlu şeyler yazabilseydim ama ne yazık ki..Değerim 1.43 çıktı,hamilelik için en az 5 olması gerekiyormuş..Malesef benim ki çok düşük..
Doktora olmadı değil mi ilaçları bırakayım dedim..
Öyle düşünme,ilaçları da bırakma,pazartesi tekrar baktır dedi..
Bilmiyorum ama tecrübeyle sabit ki bu kadar düşük değer yükselmiyor aksine sıfıra doğru iniyor..
Bir iki gündür içimdeki karamsarlık buna işaretmiş meğer,henüz zamanı gelmemiş.Keşke olumlu olsaydı da sizler için de umut olsaydı..
Üzüldüm,ağladım kimseye göstermeden,eşime kısmet dedim,hayırlısı olsun dedim telefonda üzüntümü belli etmeyerek..
duygularım beni ne yöne sürükler bilemiyorum ama geçen seferki gibi olmasına izin vermeyeceğim,herşey Allah'tan..Ağladım,üzüldüm geçti,herşeyin bir çaresi var,yeter ki sağlık olsun,evimizde huzurumuz olsun..
Evet bunda yenildim ama bu hiç kazanmayacağım anlamına gelmez,bakalım gelecek ay neler olacak.
SANA TUTUNUYORUM RABBİM

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun üzülme, senin yanındayız. Eminim hayırlısıyla yavruna kavuşacaksın.

canım hayırlısı olsun, biliyorum zor ama üzülmemey çalış...lütfen....

bende bugün çatlatmaiğnemi vurulacağım gece 1.30 da...pazar 13.30 da da aşılamam var...eşim bugün biraz sinirliydi...bu sinirle sperm sayım düşücek yine falan dedi...şimdiden olumsuzluk baş gösterdi bizde...bakalım..hayırlısı artık...

canım sağol,evet hayırlısı olsun.
Olumsuzluktan bahsetmişsin ya olsun belki böyle başlar,ama sonu çok yi gelir inşalah,inşallah,inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşım bu yazdıklarını hemen hemen hepsini ve daha fazlasını yaşadım senden tek ricam bunun Allah tan geldigini kabul edip mücadelene devam etmendir allah hepimize hayırlı şifa versin amin

merhaba arkaşım üzülme Allah herşeyin hayırlısını versin ama tez zamanda

inşallah, bakalım...bazen çok umutlu bazen çok karamsar oluyoruz..maalesef bu tedavilerde ikisinin ortası yok gibi...herşey kader kısmet....ama sanırım en zoru da bu aşılamadan sonraki bekleme süreci..allah hepimizin dualarını kabul eder umarım...

merhaba arkadaşım çok sık dr değiştirmek iyi degil ben ilk aşılamada tutu daha sonra düşük yaptım RABBİM hayırlısını versin

merhaba
öncelikle hemel kötü düşünme bende geçen sene adetim geçtiği için kan testi yaptırdom sonuç 0,1 çıktı dr 1 hafta sonra olmazsan tekrar test yaptır dedi ve 1 hafta sonra değerim 1630 du malesef 2 gün sonra bebeğim düştü ama senağlama

CANIM PUDUHEPAMMM:teselli:
ne olur karamsar olmaaa adet tarihini bekle dr.un dedigi gibi pazartesiyi bekle...
canım benimm dedigin gibi yeterki saglık olsunnn
ev huzurumuzz olsun
canıııımm hepimizzz kazanıcazzzz bu sınavı inşallahhh
yeni bir ay ve yenii birr umuuuttt
hep bizimlea.s.a.s.

hee iii bare valla doktorlar da başından savıyor gb gelio.şimdi sen diyince içim rahatladı saol canım benim.sen aralıkta tekrarmı yaptırcan aşılama.[/QUOTE]

mehtapcımmm
evet canım aralıkta 2.aşılamayı düşünüyorum
allahın izniyle
sende galiba devametmek istiyorsun

Zambakcım iyiyim canım benim,ağladım biraz geçti,Şimdi eşime atkı örüyorum,iyi geliyor,bir çeşit terapi...

Canım benim daha günüm gelmedi,bir hafta var,ama ben bunu daha önce de yaşadım,o yüzden böyle düşünüyorum.Bebeğin için üzüldüm,ama vardır bir hayır canım,inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun,bizleri de haberdar et oldu mu

puduhepa, hala senden iyi haber bekliyoruz. sonuç ne olursa olsun moralini iyi tut. bu işin biliyorsun bir de psikolojik tarafı var...

teşekkür ederim.bende 3,aşılamamı yaptırdım 10,günümdeyim bundada olmazsa artık tüpe geçicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…