Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Bişey soracağım..
Konu çok yol aldığı için okuyamadım hepsini soruldu mu bilmiyorum..

17 yaşındasınız ve aileniz artık evlenmenizi mi istiyor?
Bu kadar ilişkiyi bu yaşınıza kadar yaşadınız da okula ne zaman vakit buldunuz?

Bir sürü yalan dolandan başka bişey değil hikayeniz..
Hayatınıza almak istediğiniz adam bile yalancı..

17de tanışmışlar şu an 26 27 falan

boşanmak zor ama o kadar da değil. bence seninki boşanmak istiyor bile olsa nafaka vermemek için böyle bir yol izliyor.
kısacası kendisi çakal soyundan.

kendin bilirsin. ama aklın başkasındayken de başka biri ile yakınlaşıp o kişinin başını yakma. Kararın bu adamla devamsa ne yap et boşanmasını sağla.

üzülerek söylüyorum ki sen sadece onun için bir macerasın
ve sen onun seni kandırmasına izin veriyorsun

17de tanışmışlar şu an 26 27 falan

Teşekkürler..
Döndüm baktım öyleymiş..
Adamın yalanlarına ancak 17 yaşındakiler inanabilir. Koca insan..
Bi de çok enteresan olan adam dedektif gibi kızın hayatındaki herkesin yalanlarını kıza anlatıyor!!!
Ama kendisi evli ve başka kadına ihanet ediyor..
Onu da bir ihbar eden olsa..

cevabın çok mantıklı.

Resmen konulu film çevirmişsiniz ya bu nedir?
Utanmakta yok birde akıl istiyor. Karısından ayırdığın adamı bırakmanı tavsiye ederim.
Senin yüzünden evlilik tamamen çökmüş belkide.
Birde anlamadığım lan 5 yıl uğraştım çocuk için bu millet hemen hemde istemeden nasıl yapıyor?
Bunu da sevgiline bir sorar mısın ?

konunun fake olduguna inaniyorum .bir insan dusunun sevdigi kizin sevgilisinin tum aldatma dekontlarini farkli site kayitlarini cikariyor.bunu nasil yapiyor size cokmu yakin biriki sizi birsk sevgilinizin butun ozelini dokuyor..so ra bir tel..aliyorsun ko ustugun kisi evli..sen herkese ulu orta bu durumu anlattim bu insan daha senin gormedigin bilmedigi. kisiyi biliyor birde evli..inanin inanasum gelmedi..cok sacma dogruysa yukardaki mesajina katiliyorum hicbir kadin bu igrrncligi kendine yakistirmasi. yada ortada kurulmus tezgah var dikkat et

şaka yapıyorsun di mi?
adam çocuğu yapmış karısından boşanmıyor
sen napıyım diyosun
boşanmak 5 dk ya anlaşmalı olunca
diğer türlü de olsa bu kadar yıl çekişmeli boşansa biterdi
hikayenin başı benimle aynı.
15 yaşındaydım biri bana internetten ulaştı gizemli bi adamdı
sonra karşıma çıktı 6 ay yazışmadan sonra
sonra ilişkimiz başladı 6 sene sonra da evlendik

ama senin durumda evli olup kızlarla yazışan bi adam var
bu zamana kadar istese boşanırdı aç gözünü

herşeyi geçtim de bu adam nasıl bir psikopat ki eski sevgilinin mesajlarına falan kadar dökümanlar çıkarabiliyor? Çok korkunç bir şey bu... Benim karşıma biri böyle bir şeyle gelse psikopat diye düşünür hayatta konuşmam...

Evli olduğu da kaybolmalarından belliydi zaten, sonunu okumadan dedim adam evli çıkacak diye.. keşke yaşarken bunları düşünseydin. Kendini kandırma bu adam psikopat gibi bir şey..Görüşmeye devam etme, başını yakma.

İnsan bazEn inanmak istediği için inanıyor. Yoksa seni seviyorsa ayrılır karısından evi terk eder. Boşanma davası açar vs vs. Ayrıca o kadın neden sürekli annesinde acaba kendi zevkine mi? O kadının her göz yaşında seninde payın var. Bence vicdanın rahat olmasın. Yok kadın gelmiyor vay zavallı adam bak ütüsünü yapıyor diye... Adam bir aylık evliyken internette kızlara yaıyormuş. Acaba sen tek eğlencesi misin? Karısını kaç kişiyle aldattı ce bu karakterdeki adam sana emek mi harcadı? Bir de böyle vicdan yapıyorsun. Çocuğuna karısına ayrıması gereken vakti sana ayırdığına değilde buna vicdan yapıyorsun.

Emek harcadı derken nasıl bir emek ne yaptı haftada bir alo demenin haricinde ? Ki diğer günler aklına gelmemişssin bile. Anlamamış mıydın evli olduğunu ? Seni anlıyorum hırpalamak istemiyorum duygusal boşluktan tutunmuşsun ama adam yalancı adinin teki hayatını bozuk para gibi harcar. Yazık gençliğine seni daha çok sevecek biri çıkacak karşına gerçekten sevecek ve sen geriye dönüp baktığında sadece güleceksin.

Dur bi düşünsün acaba eski sevgilimi nerden tanıdığını söylesem hmmmmmm ne desem ne uydursam
bna kesinlikle inandirici gelmedi bir insan hic tanimadigi bir insanin tum aldatma belgelerini kanitlariyla verir girdigi sitelere kadar dokumanlari doker..buna gelen mesajda konustugun kisi evli daha adami gormemis bile..kim bunun konustugunu biliyorki..evli oldugunu soyluyor cok sacma..ha disarda gezer tozarsin biride gorur derki belki bilmiyordur soyleyim evli.bir ihtimal..yada konustugu kisi cok yakin bir hacker tanidik..bende oturmadi parcalar

Mesajları begenecegine cevap versen

Nerden tanıyo bu adam eski sevgilini, girdiği siteleri vs bilecek kadar

Dur bi düşünsün acaba eski sevgilimi nerden tanıdığını söylesem hmmmmmm ne desem ne uydursam

cevap veremediğimden değil. alıntı yapmayı becerememiştim bir de iş yerindeyim. bilgisayar konusunda çok bilgili aslında sevgiliyi değil beni izliyor ne yapıp ne ettiğimi. haliyle sevgilim olunca onu da takibe alıyor. psikopat demek yerinde ben de öyle dedim. takıntılı aslında. bu konuşmaları dökmesi şaşırtıcı değil ben de bilgisayar üzerine çalışıyorum ve o konuşmaları dökmek bulmak hiç zor birşey değil.
yukarıda bir mesajda yazdım aslında ben 12 yaşından beri yurtlarda kaldım okudum. ailem okul servisi ödememek için beni yurda gönderdi. ilkokul lise ve üniversite hep yurtlardaydım şu andada amcamın evinde kalıyorum ailem uzakta burada çalışıyorum.
benim savunulacak birşeyim yok. savunma yapmak için değil gerçekten sert tokatlar yiyip kendime gelmek için açtım konuyu. yazdıklarınız ne olursa olsun benim için çok değerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…