Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

yanlış anladınız. ben ondan ayrılıp başka birile evlenirsem nasıl bu suçları unutup başka hayat kurarım başkasından çocuk yapabilirim demek istedim. yoksa o çocuğa annelik yaparım gibi bir söylemim yok. beni gören onun ailesi değil başka biri. onun ailesi boşanmadan bundan haberdar olsa onu vurur.

Tek suçunuz yalancı birine inanmak.
Başka suçunuz yok..
Silin herşeyi kafanızdan, bir süre hayatınıza birini almayın..
Sonra yolunuza bakarsınız..

Aynen böyle konuş yavrum ve bunu sakin sakin söyle ona ve artık duygusal olarak ondan uzak durmak gerektiğini ona şöyle hissettir. .
Her aradığında telefona çıkma telefon çalsin dursun konusurken gülme Üzgün ol ama ciddi olduğunu mimiklerinle hissettir.kararlı ol.ve asla donmeyecegini bunun bir veda olduğunu ima et.direk söyleme. Allah tabi belki bir gün bir yerde karşılaşırız de ama kimbilir belki de benimde çok seveceğim bir evladım olur ve seni sadece gözlerine bakarak belki selam bile veremem ama o an güzellikle seni anarım De. Önemli olanda bu değil mi de.insanlar da güzel anılar bırakmak de

Ve de bu adamla asla ama asla muhatap olmasanız iyi olur..
Çünkü sizi kandırmayı iyi beceriyor..
Tüm iletişiminizi keserseniz bir üsre sonra gerçekleri görmeye başlarsınız..
Duygusal boşluğunuzdan yararlanıyor..

Şey diycem; konu başlığındaki "deneyimli ablalar" ne oluyor?
Deneyimliden kastin sanirim metreslikte uzmanlasmis kisiler fakat kkda bildiğim yok. Arada 1 2 tane senin gibi cikiyor birlesip destek olun birbirinize istersen.

Abla da degilim, hatta senden de kucugum, sana tek tavsiyem kocamdan uzak dur falan olur benim.

Hayatından cikar o adami.
Kalıcı üyeler arasında yok evet, arada yeni üyeler bir heyecanla gelip güya çok eşsiz, unutulmaz aşk hikayelerini anlatıveriyorlar. Tabi sonuç umulduğu gibi olmuyor, kimse vay beee film gibi demiyor, üzerine yediği laflar da şişkinlik yapıyor. Sonra hazmetmek için sanırım sitede bir daha göremiyoruz kendilerini.
Ben buradan bir şey açıklamak istiyorum o halde. Kızlar bu sitede kimse ama kimse tek bir kişi bile, evli adamla ilişki yaşamayı, sonra sevgiliyle sevişip ardından da pişman olup kederlerden keder beğenmeyi, daha ilerisi bir de üzerine evlilik dışı hamile kalıp daha ne olduğunu anlamayamadan bebişimi kaybetmek istemiyorum ama ile başlayan cümlelerle dolu olan konuları anlayışla kar-şı-la-maz. Kimse destek falan ol-maz, o-la-maz. Bunu düşünenler ise hayal dünyasından çıksınlar lütfen. Belki siz toplum kurallarına aykırı ilişkiler yaşayıp haz duyuyor ya da adrenalin sarf etmeyi seviyor olabilirsiniz ama bu burada destek bulacağınız anlamına gelmez ki.
Size destek çıkacak güruh aldatan, evli adamlarla ilişki yaşamakta beis görmeyen güruhtur ancak, ama onlar da burada yok. Varsa da kimse göze alıp da çıkmaz ortaya.
He amaç burada 30 sayfa hakaret yemek falansa bu daha da tuhaf demektir. Cidden her sayfada 10 yorum var desek, 30*10 kaç eder bakıverin. Bu kadar yorum zaten aynı şeyi söylüyor demektir. Şimdi sizin bu insanlardan eksiğiniz nedir? Evli adamlarla beraber olmamak gerektiğini hiç akıl edemiyor musunuz siz ya? Ülkece böyleysek biz, vay bizim geleceğimize...

Kızımız biraz cahil sanırım ve adam da gerçek hayattan kaçış yaşamak istemis.umarım o na destek olmuşuzdur.

deneyimli ablalardan kastım evli olup bu tür badireler atlatan kişiler yani gerçekten duruma uzaktan bakıp kendime sorup söylemediklerimi söyleyebilecek insanlar.
senden birşey istemedim ki gelip yazmışsın. ben metres değilim onunla hiç yakınlaşmadım. metres olanları görünce hemen tanıdığın göre...
kuru laf kalabalığına değil bende cesaret toplayacak sözler istedim. halimden memnun olsam buraya yazmazdım. kimseye de zorla yazdırmadım. sana da öyle. yazmasaydın okumasaydın madem.

Mesajimin oneri kismini alintidan cikarinca kendini hakli mi cikarmis oldun?
(Evet duzenlenmis mesaj da aninda duzenledim, ki sanirim alinti yapıldiktan sonra mesaj duzenlenmiyor)

Ne diyeyim isin zor. Hayatin boyunca izlerini tasiyacaksin.

Bak yavrum beni çok ama çok iyi dinle tamam mı

Beni anne bil abla bil dost bil nasıl istersen

Ama dediklerimi harfiyen yap
Mesele adamın adı ali diyelim

Ali seninle konuşmamız lazım beni çok dikkatli dinle tamam mı
Çünkü bu bizim için bir milat olacak
Bunca yıl kader diyelim kısmet diyelim herneyse bir şekilde bir araya geldik. Bazı şeyler yaşadık yeri geldi ikimizde hayatımızdan çaldık birbirimizin.küçücük hayatlarimizin içinde birbirimize yeri geldi can simidi olduk.bir nebze olsun gerçeklerden kacişti bizimkisi.sen evinden kocaman bir sorumluluk olan çocuğundan kaçtın . Ben ise çevreden. Ama inkar edemediğimiz ve yaşamaya mecbur olduğumuz hayatlarımiz var.önümüzde kocaman bir ömür var.bu zamana kadar birbirimize çok destek olduk.çok sevdik ama dedigim gibi ikimizin yadsinamaz gerçeklerimiz var.oğlun büyüdüğünü sana aslan babam demesini istiyorum.. bem yuva yıkan kara çalı olmak istemiyorum. Senin iyi veya kötü bir yuva var. Ben de iyi veya kötü bir yuva kurmak istiyorum.ama bunu oğlunun günahina girerek yapmak istemiyorum.oğlunun gözünde seni küçültme istemiyorum.bu sana ne kadar değer verdiğim gösteriyor. Eşinle olmasa bile oğluyla o aradigin mutluluğu yakalayacaksin.eminim.şimdi bana verdiğin tüm sevgiyi oğluna vermeni onu kendine bağlamanı istiyorum.bunu benim için yap. Ve onun gözlerine baktığında ne kadar güzel bir karar verdiğini anlayacaksin.artık ikimizde kendi hayatlarımizi yaşayalım. Ve yasadiklarimizi güzel bir hatıra olarak bir daha acmamak üzere zihnimize yerleştirelim.

Aynen böyle konuş yavrum ve bunu sakin sakin söyle ona ve artık duygusal olarak ondan uzak durmak gerektiğini ona şöyle hissettir. .
Her aradığında telefona çıkma telefon çalsin dursun konusurken gülme Üzgün ol ama ciddi olduğunu mimiklerinle hissettir.kararlı ol.ve asla donmeyecegini bunun bir veda olduğunu ima et.direk söyleme. Allah tabi belki bir gün bir yerde karşılaşırız de ama kimbilir belki de benimde çok seveceğim bir evladım olur ve seni sadece gözlerine bakarak belki selam bile veremem ama o an güzellikle seni anarım De. Önemli olanda bu değil mi de.insanlar da güzel anılar bırakmak de

Kızımız biraz cahil sanırım ve adam da gerçek hayattan kaçış yaşamak istemis.umarım o na destek olmuşuzdur.

Siz ne mükemmel bir insansınız. çok teşekkür ederim. tam olarak kafamda bitti ama böyle bir konuşmayı nasıl yapabileceğimi bilemiyordum. siz çok iyi bir insansınız. Allah sizden razı olsun hiç keder görmeyin.
yaşadıklarımdan yaptıklarımdan asla memnun değilim. belki de gerçekten dediğiniz gibi gerçek cıyı çeken eşi ve ben olduk. böyle bir durumda o ayrıntıyı tek başıma göremedim ama sizin sayenizde gördüm. Allah sizi çok mutlu etsin ve kimseye yaşatmasın. iyi kötü herkesin yorumuna teşekkür ederim. Sevdalumsun Hanım siz gerçekten harika bir insansınız. Sonsuz minnettarım.

Siz doğru düzgün tanımadıgınız, sizi kandıran ve aldatan hatta; eşiyle ve çocuğuyla geçireceği vakiti sizinle harcayan bir insan müsveddesi ile evlilik beklentisi içerisindesiniz... Hayır bide hayatınızı kurcalamaya devam etmiş.. Eski erkek arkadaşınız hakkında bu bilgileri elde ettiğine göre size yada o kişiye çok yakın bi insan... Ben olsam deli olurdum kim bu adam diye.. Evli olması zaten mide bulandırıcı..

Günaydın. Tüm yorumları okudum ve sert yorumları da sevinerek kabul ettim.
Midem kaldırmadığı doğru ben o çocuğa bunu yapamam büyüyüp karşıma dikilecek diyerek ağladığım çok oldu.
Kadın için de aynı şekilde. Seni seviyor sevmese çoktan boşanıp hayatını kurardı deyip sevse yanımda olur inadına yapıyor cevabını aldım.
Benim yaşadıklarımın elle tutulur bir yanı yok gerçekten Allah hiç kimsenin çocuğuna yaşatmasın.
Sert yorumlara kızacak kendimi savunacak zaten değilim ki zaten bu sert yorumları duyup silkelenmek için açtım bu konuyu da. dediğim gibi gerçekleri kendi kendime söylemem bir işe yaramıyor başkalarından duymam gerektiğini düşündüm. Yoksa konuyu hiç açmazdım durumdan memnun olsam zaten yaşayıp giderdim. Şöyle söyleyeyim şoka girmiş gibiyim ben bile kendime inanamıyorum ve sert tokatlar yemem gerekiyor.
Yazdıklarınızı tekrar tekrar okudum ve bu yazılanlar gerçekten bana mı ben ne yapıyorum dedim. Buna ihtiyacım vardı.
Aileme gelince evet öğrenseler çok kızarlar babam beni eve almaz. Ama Beni 12 yaşında yurda verdiler. Okullara hep yurtta gittim. servis parası vermemek için yurtta bıraktılar beni. 12 yaşımdan beri. ilkokul lise üniversite hep yurttaydım. şuanda da ailemden uzakta amcamın yanında kalıp çalışıyorum. güya para biriktiriyorum. yurtlarda çok aç kalmışlığım arkadaşlarımın evlerinden getirdiklerini yemişliğim oldu. çok yalnız kaldım ve yalnız büyüdüm. evet annem babam çok kızar beni istemezler ama biliyor musunuz ben de zaten onlar olmadan yaşamaya alışkınım. benim gözümü karartıp bu yola girmemdeki etkenlerden biri de bu.
Savunulacak bir şeyim yok. destek falan istemedim sadece sert tokatlar yemek istedim. hepinize teşekkürler.

hatani anlaman cok guzel..
sakin fikrini degistirme,senin aklina celmesine sakin sakin izin verme.
tlf hattini degistir,sosyal medyadan engelle hatta mumkunse kullanma bi sure..
o herif seytanin ete kemige burunmus hali ve seni yanlis yola cekiyor.
bak bunun hesabini iki dunyada da veremezsin,evlilikleri iyi kotu bu seni ilgilendirmez ama bitmesine sebep olmamalisin..o cocuk senin yuzunden ortada kalmamali..

Tek kelimeyle HATA yapıyorsun , yaşın okadar küçük ki kimsenin ahını alma derim yol yakın ken vazgeç.

Ne kadar komik yıllarca arayıp sormadığı, hafta sonları msn de görüştü kişi için kendi çocuğundan uzak durmuş.

Kadın da evde kalmıyormuş sürekli annesindeymiş parası bitince geliyormuş. Ama boşanmak da istemiyormuş. Tesadüf ya bunlar evlenmeden 1 ay önce tanışsalardı sevgilisi konu sahibiyle evlenecekti. Bak sen!

Onu da geçtim, kağıt üstünde evliymiş. Evlenene kadar aklı neredeymiş? Silah zoruyla mı evlendirmişler bunu?

Sen universiteyi nasil kazandin bu kafayla kardes
çok zor olmadı. derslerim çok iyidi ve bilgisayar mühendisiyim şuan.
özel hayat da her kanun işlemiyor. basiret bağlanmak budur.

Ne kadar komik yıllarca arayıp sormadığı, hafta sonları msn de görüştü kişi için kendi çocuğundan uzak durmuş.

Kadın da evde kalmıyormuş sürekli annesindeymiş parası bitince geliyormuş. Ama boşanmak da istemiyormuş. Tesadüf ya bunlar evlenmeden 1 ay önce tanışsalardı sevgilisi konu sahibiyle evlenecekti. Bak sen!

Onu da geçtim, kağıt üstünde evliymiş. Evlenene kadar aklı neredeymiş? Silah zoruyla mı evlendirmişler bunu?
onun söylediğine göre - nekadar doğru bilemiyorum artık - ailesi uygun görmüş ve kızı sadece istemede görmüş. çok mutaassıp bir kadınmış nikah olmadan bununla hiç konuşmamış. düğüne kadar da tanışmamışlar. o da kabul ediyor zaten. ona da sana da eziyet ediyorum hayatından çıkarsam o mutlu olacak diyerek. yine de benden boşanmayı beklememi istiyor.

Kağıt üstünde çokcuk nasıl yapılıyor ki?

Kendinizin de o kadının da çocuğun da vebaline girmeyin.
Güzel yıllarınıza yazık etmeyin.
Velev ki ayrıldılar, siz evlendiniz, o kişinin ailesi tarafından yüzünüze gülünse bile arkanızdan tonla laf edilecektir.
En kritik anda geçmiş önünüze serilecektir.
Sizi aldatıyor diye erkek arkadaşınızı incelemiş insan da karısını aldatıyor.
Aralarındaki her şey duygusal olarak bitmiş olsa bile, kadın boşanmak istemiyorsa seviyor demektir.

Neden kadın kadının kurdudur arkadaş anlamam ki...

onun söylediğine göre - nekadar doğru bilemiyorum artık - ailesi uygun görmüş ve kızı sadece istemede görmüş. çok mutaassıp bir kadınmış nikah olmadan bununla hiç konuşmamış. düğüne kadar da tanışmamışlar. o da kabul ediyor zaten. ona da sana da eziyet ediyorum hayatından çıkarsam o mutlu olacak diyerek. yine de benden boşanmayı beklememi istiyor.
bunlara rağmen çocuk yapmışlar ama...

Onun söylediklerine inanmak istiyorsunuz.
Basiretiniz falan bağlanmamış..
Bu kadar mutaassıp bir kadınla evlenebilen biri dünya kadar yalanla hiç görmediğ biriyle aşk yaşıyor..
Nerden baksan tutarsız bir konu..
Bir tek mantıklı, akla uygun bir davranış yok..

Inanmayın artık su gerizekalı adamlara yahu!

Istese boşanır,bu kadar basit.yok kadın boşanmıyomuş da yok kardes gibilermis de..yahu açsın bakalım bi davayı. .ama yok kadının bitirmesini beklicekmiş..çok beklersiniz..

Yazık etme kendine..Gerçek bir ilişki yaşamak mutlu olmak varken bu saçma işlerin içinde bulunma..bunu yakıştırma kendine..

Insallah basiretin acilmistir artik.
Yapma etme. Bu evli erkeklerde ayri bir b pislik oluyor.
Bence sapigin takintilinin da teki insallah bundan kurtulur ve istedigin gibi birini bulursun.
Ama bu manyak yeni sevgilini de takip ettirir.

Kağıt üstünde çokcuk nasıl yapılıyor ki?
Mecazi kullanmış sanırım. Benim anladığım; adam sözüm ona zorla evlendirilmiş, karısı evde değilmiş zaten, çocuğuna bile konu sahibi için yaklaşmıyormuş. Yani sadece imzadan ibaret bir evlilikmişmişmiş.

Back