Uzaktan gören ailesi olan ve isteyen konu sahibinin talibi. Yani bu adam degil, baska kismet.
Amanın bir türlü anlayamadım ben bu konuyu..
Beynim yandı..
Teşekkürler..
Bak F froqqie ben hamileyim ve hemen hemen üç aydır babamın evindeyim eşimin hayatında biri var ve kızda eşimin evli olduğunu biliyor buna rağmen görüşüyorşar ben o kıza ve eşime hangi gözle baktığımı söylersem burda banlanırım .Ayrı olabiliriz fakat boşanma tamamlanana kadar eşler birbirlerine sadakatle yükümlüdürler istesem eşiminde o kızında donuna kadarda alma hakkım var.Kimse benim ne yaşadığımı bilemez yaşananlar dört duvar arasındadır o kız sadece eşimin ona anlattığı kadarını bilir.Eşimin bana yaşattıklarını bilemez.O yüzden sende o kadının neler yaşadığını bilmiyorsun tek taraflı düşünme git gerekiyorsa hattını değiştir sosyal hesaplarını kapat kaybol ortalıktan.Ne bu dünyada nede ahirette o çocuktan aldığın ahları ödeyemezsin iki yakanda bir araya gelmez.Burdaki kimseyede yorumlarından dolayı kızmaya hakkın yok hepimizin başından geçti kötü olaylar ama hiç birimiz ikinci bir kadını ne affederiz nede ikinci bir kadın olmayı kabul ederiz.İster aranızda bi temas olsun isterse olmasın.Yaptığının elle tutulur savunulur bir yanı yok.
Bak cnm ben 35 yaşında 7 yıl önce boşanmış iki cocuklu ve ailesi olmadan tek basina ayakta durmanin ne kadar zor oldugunu bilen bir ablan olarak sana tavsiyem kalbine göm ve yoluna devam et...Aileni kimse icin arkana atma ve kimsedende bunu isteme yada vesile olma.Gün gelir bunlar önune koz olarak konulacak ve geri dönüsun olamayacak..Mutlu olmak istiyorsan biraz kalp birazda mantigini calistir ve genc kiz olarak yanina hayatina yakiscak bir bekarla evlen...İnan senin icin boylesi daha iyi olacak..Ama sifirdan baslamak ve onu tamamen silip engellemek zorundasin..Umarim tecrubemle seni aydinlatabilmisimdir...
Değmez yalnız kalmaya,aileni karşına almaya..cok pişman olursun..
Mantığını sok devreye..ve kendine yazık etme.emin ol daha iyi seyler yaşayabilirsin..
Hadi bakalım hayırlısı, güzel insanlarla karşılaşmanı dilerim
Klasik evli aldatan ve aslinda masum oldugunu hep karisinin oyunbozanlik yaptigini söyleyen erkek müsvettesi konusu ama bu abimiz bir level üstte. Dedektif, iz sürme, isine gelen gercegi ortaya cikarma kapasitesi var. Gerektiginde canli yayin baglantisi falan kuruyor. Yani diger odunlar gibi degil daha donanimli.
Merhaba ablalar kardeşler. yaşı
Günlerdir birileriyle konuşmam gerek deyip duruyorum. Şuanda aklıma burası geldi.
Benim tam 9 yıllık görüştüğüm biri var hikaye çok uzun. Türk filmlerini aratmıyor. sıkılmadan okuyup fikrinizi söylemenizi rica edicem. Tam 17 yaşında lisedeydim. Tanışmamız internette oldu. o zamanlardaki merakları bilirsiniz. biri çıktı ve benim güzelliğimden büyülendiğini söyledi.ama yüzünü hiç görmedim. denizciydi. onun o gizemi iltifatları beni çok mutlu ediyordu. internete sadece haftasonları girer beni görmek isterdi. hayatıma hiç girmedi ama çıkmadı da. sürekli görüşüyor değildik. sadece bazen arar sesimi duyar beni bir saat görür yine kaybolurdu. o sırada ciddi bir ilişkim yoktu. üniversiteden sonra ciddi bir ilişkiye başladım. bu arada o beni aramıyor sormuyordu. varlığını bile unutmuştum. bir gün aniden aradı ve sevgilimin beni aldattığını bana yazık ettiğini söyledi. inanmadım tabiki. eğer beni görmesine izin verirsem kanıtlayacağını söyledi. önceleri önemsemedim sevgilim gözüme masum görünüyordu. içime kuşku düştü zamanla. ona mail attım kanıtın varmı diyerek. görüntülü konuşacaktık. o beni izleyecek özlemini giderecekti ben de kanıtları alacaktım. önüme birsürü telefon numarası internet konuşmaları sevgilimin farklı sitelerdeki hesapları konuşmaları döküldü. değerini bilemedi seni kandırıyor seninle evlenmeyecek dedi. söyledikleri doğruydu. sevgilim dediğim kişiye bunları gösterdim yalvardı ağladı herkes hata yapar diyerek af diledi. affetmedim. çok gururum kırıldı. o üzüntülü dönemde internetteki gizemli adamla yakınlaştım. yüzünü hiç görmedim. şaka değil. ya seni görücem tanıycam ya da arama diyerek uzaklaştırdım. ama beni sevdiğini hissetmiştim. sevgisi gerçekse onu tutan neydi. niye ekranda görmek yerine karşıma çıkmıyordu. bundan bir yıl sonra onu unutmamıştım hayatımda da kimse yoktu. maillerinde sadece görmek istediğini çok özlediğini bana açık olduğunu yazıyordu. bu aradada telefonuma bir mesaj gelmişti. şu mail adresinden görüştüğün kişi evli onu rahat bırak diyerek. yeminler ediyordu hayır değilim diyerek. neyse uzatmıyım birgün iyice sıkıştı itiraf etti evet evliyim bir oğlum var dedi. evlenmemden bir ay sonra senle tanıştım dedi. fiilen evli değilim kagıt üstünde ve çok mutsuzum seni görerek mutlu oldum yıllarca dedi. görüşmeler ilerleyince gerçekten de öyleydi. karısı evde bile durmuyor sürekli annesinde. sadece parası bitince geliyor eve ütüsünü yemeğini kendisi yapan çok yalnız zavallı bir adam buldum. şuanda görüşüyoruz ben onu seviyorum o da beni biliyorum. boşanmak istiyor ama kadın razı olmuyor. ayrı yatıyorlar zaten yıllardır ve evinde de durmuyor... ben gecesi gündüzüne şahit olduğum için biliyorum. onun bana yıllardır verdiği bir emek var. bırakırsam o hayata mahkum olacak sürekli tek başına kendi ailesi bile arayıp sormuyor. birkaç kere yanıma geldi uzun uzun konuştuk bana olan sevgisini görüyorum. bensiz durduğu bir an yok. beni şuanda biri istiyor daha doğrusu benim ailem evlenmemi istiyor artık. uygun biri de var. bu kişi olmasa görüşürdüm de. olayları uzaktan izliyor ben sensiz o karanlık hayatta ne yaparım yıllarımı sana harcadım eşimden çocuktan bile uzak durdum senin için diyor. ben de artık yuva kurmak istiyorum ama onunla. boşan diyorum o istemiyor o dava açabilir birgün bıkacak kendisi isteyecek diyor. ama ablalar benim de hayatım uçup gidiyor elimden. beni onun gibi kimse sevemez ama boşanma işleri bile çok uzun sürüyor. ozaman da dul bir adamla evlenmek istediğim için ailem beni dışlayacak. çok zor zamanlar yaşayacağım. o da öyle. bilemiyorum ablalar. çok uzun oldu ne olur kusuruma bakmayın ama bu 10 yıllık mesele yüzünden günlerdir ağlıyorum... akıla ve doğru yerden bakmaya ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler.
cnm yanlış yollamışsın konu sahıbı ben degılım:)Hayal dunyasında bı kayıga bınmişsin dalgalar vurdukca heyecan yaratıyo tabı sende acı hoşuna gıdıyoda olabılır. Ama gercek hayatta bu kadar hoş vurmaz dalgalar bı vurdumu nerden geldıgını sasırırsın. Hiiiiiiç aşk meşk sevgi falan fılan bırakacan bu işleri uygun kişiyle evlenecen. Yazdıklarını okurken gercektn sinirlerim bozuldu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?