Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Amanın bir türlü anlayamadım ben bu konuyu..
Beynim yandı..
Teşekkürler..

Klasik evli aldatan ve aslinda masum oldugunu hep karisinin oyunbozanlik yaptigini söyleyen erkek müsvettesi konusu ama bu abimiz bir level üstte. Dedektif, iz sürme, isine gelen gercegi ortaya cikarma kapasitesi var. Gerektiginde canli yayin baglantisi falan kuruyor. Yani diger odunlar gibi degil daha donanimli.

kesinlikle yaşadıklarımın haklı tek bir yanı yok. şuan da sizin bahsettiğiniz konuya kendimi tekrar kendimi koydum ve ne yapıyorum dedim. inşallah hayat size bu kötü günleri unutturabilir.
kendimi savunmuyorum aksine toplumda bilinse taşlanırım bile. hakediyorum da. lütfen teşekkürlerimi kabul edin.

yorumunuzu tekrar tekrar okudum. yardımcı olacağından eminim. burada okuduğumun iyi ya da kötü her yorum bana yardımcı oluyor. zaten kendime söylediklerim yetmediği için başkalarından duymam gerekti.

seni benim kadar sevemez diyerek hayata dair umutlarımı da köreltti zaten. gerçekten beni hiç kimse sevmez zannediyorum. dilekleriniz için teşekkürler. harika bir insansınız.

bu konuda çok haklısınız. ayrıldığımda beni yine takip edecek. hatta birkaç kere ayrılmak istiyorum görüşmeyelim doğru değil dediğimde beni ailemle tehdit etti. sonra da ben sana kıyabilir miyim dedi ama hayatıma kıyıyor.
biraz korkuyorum ama tekrar ve çok güçlü olarak tekrar yapacağım

Adamın seninle evlenme niyeti olsaydı 10 sene içinde çoktaaan boşanırdı. Seni ikinci kadın, yuva yıkan metres durumuna düşürmezdi.
Gencecik kızsın, dengini sev evlen. Ne işin var evli çocuklu adamla?

pardon da ''fiilen'' ayrılarsa, 10 yıldır bu adam kendisini cinsel yönden nasıl tatmin ediyor.. ve evli bazı şeyleri yaşamış biri olarak. ergen değil ki kendi kendine takılsın.. karısı olmadı başkasıyla.. anladın mı canım .. karısını mı aldatıyo seni mi aldatıyo kendisini mi ben çözemedim..

ve psikopat gerçekten kesinlikle ayrıl. tehtid ederse kendini de yakacak.. bunu göze alamaz alacak olsa şimdiye boşanırdı zaten.

yine bir ''karımla zaten aramız kötü ben seni seviyorum'' olayı. artık şu kesinleşmiş bir durum ;
1- adam seni çok sevse allem eder kallem eder karısından boşanır
2-kağıt üzerindeki bir evlilikten çocuk doğmaz. senin olayında adamın karısıyla yatak ilişkisi var neresi kağıt üzerinde bu ilişkinin.
3-10 senede olsa 20 senede olsa bu adamı sil ve kendine bir hayat kur.o küçük çocuğun vebalini de alma bırak adam kendi aile problemleri varsa kendi halletsin. madem seni isteyen de var onu bi değerlendir bakalım

Benim de anlamadığım konu şu adamın karısı hamileliğini bile annesinin evinde geçirmiş hangi kadın ister ki bunu adamın sorunlu olduğu kesin karısına ve çocuğuna böyle davranan adamdan kime ne hayır gelir

Karisini çocuğunu düşünmeyen bir adam neden boşanmak için bekler ki ?

Zaten aldatiyor zaten bir vicdanı olsa bunlari reva görmezdi
Aldatirken vicdanı olmayan bu adamlar neden boşanma mevzusu gelince ilk atağı karilarindan bekler

Bir zamanlar hayatindaki evli olan adamın secerisini sana dökmek yerine kendi pisliklerini de anlatsaymis madem

Korkarım bu adamlardan ben ya nasıl cesaret ediyorsunuz ?

F froqqie Şuda var belki o kadının o kadar tutucu olmasını kapalı olmasını o adam istiyordur başkalarının önüne çıkmamasını o adam istiyordur bunlarıda getir aklına.Belki sohbetler dışında evden çıkmasını istemeyen o adamdır.Sadece o adamın anlattıklarına bakma.

ya kadının evde durup durmamasından ayrı yataklarda yatmasından bu adam adam olsa evliyken boşanmadan netlerden kendine arkadaş aramaz seni biraz mantığa davet ediyorum canım senin evli çoluklu çocuklu adamla işin ne bırak mutsuzsa kendi mutsuzlugunu yaşasın adam seni niye mutsuz etmesine izin veriyorsun uzak dur evliliği biticekse senin yüzünden bitmesin mutsuz oldukları anlaşamadıkları için bitsin

" Senin için karımdan çocuğumdan uzak durdum " diyor sizde bundan gururlanıyorsunuz.

Evet o kadar ayrı uyumuşlar ki çocukları olmuş. Eşide zaten kesin asalaktır, pisliğin tekidir. Adam çok yalnızdır evet.

Senin gibi saf ayağına yatan kişilerde buna inanmak istediği için inanıyor.

Dul adamla evlenmesi zor geliyor hanımefendiye ama bir yuvayı bozmanın vicdanını hiç taşımıyor !

Ağla evet ağlamalısın zaten !

gerecekten bu konunun sahte olup olmadıgı bulunamaz mı..bu kadar mutassıp bır kadın bole bır adamla evlenmez..o kadar mutaassıp arkadasım varkı ..herkesın hayat tarzı herkes ıstedıgı uygun gordugu hayatı yasar yanınada ole bır es secer..sızın anlattıgınıza gore ıkı zıt grup var..buda benım gozumde kesınlıkle ınandırıcı degıl..ya adam senı keklıyor tam bır ş......yada sen bızı keklıyorsun ..kesınlıkle hıkaye mantıklı degıl...cunku uc noktalardan bahsedılıyor...

Merhaba yavrum:))
Nasılsın dediklerimi uyguladin mi??

Mrhb cnm konunu sonuna kadar okudum sanirim ayni yaslardayiz sana kendimden ornek vermek Istiyorum insallh faydasi olur..ben 5 yillik evliyim bi cocugum var ve asagi yukari 2.5yil once esim beni aldatti ve her attiklari adimdan haberim vardi 1.5yil kadar sabrettim mecbur sebeplerden dolayi ve suan bosaniyoruz..dıcegım okı hiç bı erkek karısını aldatırken veya bı Sekılde kendını tatmın ederken karsıdındakı kadına evlı ve mutluyum demez kanmayın artık bu klıse hıkayelere yok annesıne gıdıyo yok para almaya gelıyo bıde o kadını dınlesen kım bılır neler çıkar altından..ben yurt dışında yasıyorum senede bı kaç kez ızıne gıttıgım oldu son ıkı yılda ve uzun kaldım hepsınde esıme sorsan ben umursamaz evıyle ılgılenmeyenım ama bıde bana sor ben en azından uzakta Olduğum zmn gözümle görmüyorum yaşadıklarını...neyse konuyu dagıtmıyım amacım senı yargılamak asla degıl ama gerçekten ıcım acıyo böyle seyler duyunca belkı senın konunda ıstısna olabılır adamın dedıklerı..ama hıc sanmıyorum gencecıksın bekarsın neler çıkar karşına bıle bıle dıpsız kuyuya atma kendını derım yazık edersın kendıne yınede Allah gönlüne göre versın..bu arada 1 Yıldır esım o kadını Bıraktı benım çabamla kadını bulup rezil ettım onları ve ınan gözümün önünde kv.ve esım kızı dövdüler.ama her ne olursa olsun hoş bısey degıl ve sonuçta benım evlılıgım bıtoyo çocuğumda var derımkı detayını bılmeden karar verme tanımıyosun bıle adamı benım esım bu yaptıklarından snr benım ahımı Aldı doğal olarak kızda tabii sen bılırsın ama duz yolda gıtmek varken egrı yola sapıp yakma kendini..

Hayal dunyasında bı kayıga bınmişsin dalgalar vurdukca heyecan yaratıyo tabı sende acı hoşuna gıdıyoda olabılır. Ama gercek hayatta bu kadar hoş vurmaz dalgalar bı vurdumu nerden geldıgını sasırırsın. Hiiiiiiç aşk meşk sevgi falan fılan bırakacan bu işleri uygun kişiyle evlenecen. Yazdıklarını okurken gercektn sinirlerim bozuldu!

C
cnm yanlış yollamışsın konu sahıbı ben degılım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…