Benim akıla ihtiyacım var. özellikle yaşı büyük deneyimli ablalar :(

Çok mutaassıp kadın şimdi zin zin geziyo öyle mi kocası yokken

Yok canım demek istediğim. Bunların kağıt üzerinde evli olduğunu söylüyor ya konu sahibi. İşte o çocuk kağıt üzerinde çizilerek yapılmıyor. Yani adam konu sahibini. Konu sahibini kendini kandırıyor.

boşanmak istemiyorsa seviyor demektir değil mi. ne olursa olsun düzeltebileceğini düşünüyordur.
haklısınız. bu kadına onu yapmıycam

çok daha iyi düşünüyorum. sayenizde bir çok açıdan gördüm. kaldı ki o boşansa ve biz evlensek bile ailesinin hatta herkesin tutumu bana bu olacaktır. doğru söylüyorsunuz. ondan başka yüzüne bakacak kimsem kalmayacak.

Eşini sevmeyen adam boşanır. kaldı ki çocuk nasıl olmuş kağıt üzeri evlilikte. beraberlikleri yok diyorsun yatak odasında mısın sen onların nerden biliyorsun. şu an resmi olarak evli olduğu için yapılması gereken kesinlikle görüşmemek. Bence sen kendine bir hayal dünyası kurmuşun ve bu hayalin içinde yaşıyorsun. basiret bağlanması falan değil

Çok mutaassıp kadın şimdi zin zin geziyo öyle mi kocası yokken
evet öyle. tesettürlü hanımlar sakın yanlış anlamasın her örtüye kişinin inançlarına sonsuz saygım var.
ama kadın çarşaflı ve peçeli. ama çocuğu da alarak gidiyor. aslında bu onlar için normal sanırım kadının kız kardeşleri de çocuklarıyla gelip günlerce onların evlerinde kalıyorlar.
bana yakınırken hep okadar yalvardım bir kere bile benimle sinemaya gelmedi, arkadaşlarımın eşleriyle olan davetlere gitmedi yanımda durmadı diyor. bu beni haklı yapmaz. ben onun sözlerinin doğruluğunu öğrenmek adına ilk başlarda eşinin sosyal medya hesabını takip ettim. sadece kadın toplantılarına gidiyor. düğün bile yapılmamış ve gelinliğinin üstüne siyah örtü bağlayarak çıkmış evden. fotoğrafları vesaire hepsini gördüm. eve erkek misafir geldiğinde de mutfaktan çıkmıyormuş.
bunların hiç biri beni haklı yapmaz. bana yalan söyleyen adamı da. ama durum budur. destek bekleyerek yazmadım.
kadının mutaassıplığının ölçüsü açısından yazdım.

bunları duyunca için rahatladı mı

Bak F froqqie ben hamileyim ve hemen hemen üç aydır babamın evindeyim eşimin hayatında biri var ve kızda eşimin evli olduğunu biliyor buna rağmen görüşüyorşar ben o kıza ve eşime hangi gözle baktığımı söylersem burda banlanırım .Ayrı olabiliriz fakat boşanma tamamlanana kadar eşler birbirlerine sadakatle yükümlüdürler istesem eşiminde o kızında donuna kadarda alma hakkım var.Kimse benim ne yaşadığımı bilemez yaşananlar dört duvar arasındadır o kız sadece eşimin ona anlattığı kadarını bilir.Eşimin bana yaşattıklarını bilemez.O yüzden sende o kadının neler yaşadığını bilmiyorsun tek taraflı düşünme git gerekiyorsa hattını değiştir sosyal hesaplarını kapat kaybol ortalıktan.Ne bu dünyada nede ahirette o çocuktan aldığın ahları ödeyemezsin iki yakanda bir araya gelmez.Burdaki kimseyede yorumlarından dolayı kızmaya hakkın yok hepimizin başından geçti kötü olaylar ama hiç birimiz ikinci bir kadını ne affederiz nede ikinci bir kadın olmayı kabul ederiz.İster aranızda bi temas olsun isterse olmasın.Yaptığının elle tutulur savunulur bir yanı yok.

Pes artik, siz kendinizi ne olarak görüyorsunuz? Bu yaptiginiz fedakarlik mi yoksa patavatsizlik mi! Size ne elin adamindan karisiyla yiyecegi yemekten. Bu adamin size her saniye rapor verir gibi anlattiklarini yolda otobüste herhangi bir adamdan kulak misafiri olup duysam kalkar baska yere otururum. Yemin ederim midem bulanir ne rezil serefsiz bir adam diye. Hayat tecrübeniz yok, evlilik hayatiyla ilgili hic bir fikriniz yok kalkmis ahkam kesiyorsunuz. Bir de her lafiniz kadin söyle kadin böyle. Bu adamin esi isterse dünyanin en kötü kadini olsun size ne! Kocasina evine iyi bakmiyordur, cocuguyla ilgilenmiyordur veya annesinin evinden cikmiyordur... Bunlar tabiki iyi ve dogru seyler degil ama sizi de hic ilgilendirmez. Kadin bikacakmis da bosanacakmis siz de bekleyecekmissiniz. Ne biliyorsuniz belki kadin istiyor ama adam bosanmak istemiyor. Evlerinde hatta yatak odalarinda kamera mi var da seyredip biliyorsunuz bu kadar detayi??

Benim üniversitede vardi böyle bir arkadasim hatta en samimi oda arkadasimdi. Bir gün bana itiraf etti memlekette sevgilim var ama durum böyle böyle diye. Senin hayatin sen bilirsin dedim karismadim. Ama ölüyor bitiyor askindan adama aciyor kurtarmaya calisiyor careler düsünüyor. Saniyor ki adam her seyi göze almis gelip bununla evlenecek ama kadin bir türlü yakasini birakmiyor tehdit ediyor cocuklari göstermem diyor. Tabi bunlari söyleyen adam. Iste sen benim cocugumdan baska tek hayat isigimsin. Siz olmazsaniz ben bu hayata katlanamazdim yasayamazdim... Simdi aklima sadece bu palavralar geliyor daha neler neler.

O zamanlar cep telefonu bile yok birak facebook whatsapp falan. Arkadasim bir hafta sonu süpriz yapmak istedi, yurttan evci cikti. Bu adam da uzun yol otobüs söförü bu arada. O hafta sonu x bir sehirde gece kalip dinlenecek. Bizim saf ta gidip aklinca süpriz yapacak. Yurt kurallari cok kati oldugu ve aileden habersiz evci cikilamayacagi icin adam rahat tabi hep kontrol altinda. Neyse sahte imza falan derken bu gitti ama bir geldi biraksam kendini asagi atacak. Adamin meger baska sevgilisi daha varmis. Otelde yakalamis bunlari. Bir hafta sonra sok gecince intikam almak istedi, esini arayip herseyi anlaticam dedi ama utanmaz adamin karisi bir hafta önce dogum yapmis. Cok ugrastim arkadasimla birak Allahindan bulsun kadinin bebegin ne sucu var sütü kesilir cocuga günah diye diye zor tuttum.

Konu sahibi kendinize gelin ve baskalarinin hayatina burnunuzu sokmayin. Arkadasim bile olsa bir erkek bana özel hayatini anlatsin istemem cünkü esi adina rahatsiz olurum. Kaldi ki siz biri bizi gözetliyora baglamissiniz olayi. Bu saplantili, kötü pis düsünceli adamdan bir an önce kurtulun. Romantik yemek tavsiyesi nedir Allah askina? Yok bir de gecenin devami icin ne giymeleri gerektigini de söyleyin oldu olacak.

Yani oylw bir anlatıyosun ki sanki peşine adam taktın ya da gözünle gördün, bunları sana adam mı anlatıyor sen nerden biliyorsun

hayır rahatlamadı. sadece çok üzüldüm ve acıdım. çok zavallı göründü gözüme
bu yüzden bu iş buralara geldi.

Kendi hayatınıza uzaktan bakmayı denediniz mi hiç
Öncelikle bir aynaya bakmalısınız Göreceksiniz ki Asıl zavallı sizsiniz

varsayalım ki öyle.. kaç yaşındaymış ki bu adam evlenirken ailesnin uygun gördüğü istemeye gittiğinde tanıştığı kadınla evlenmiş.. bak diyorsun ki sinemaya gitmemiş davetlere gitmiyormuş ama adam bu tarzda yaşayan bir insansa nasıl evlenmiş o kadınla neden evlenmiş?
şimdi de güya boşancakta seninle evlencek..peki bu zorla evlendiren kendi istediği kızla evlendiren aile seni nasıl isteyecek..

Bak cnm ben 35 yaşında 7 yıl önce boşanmış iki cocuklu ve ailesi olmadan tek basina ayakta durmanin ne kadar zor oldugunu bilen bir ablan olarak sana tavsiyem kalbine göm ve yoluna devam et...Aileni kimse icin arkana atma ve kimsedende bunu isteme yada vesile olma.Gün gelir bunlar önune koz olarak konulacak ve geri dönüsun olamayacak..Mutlu olmak istiyorsan biraz kalp birazda mantigini calistir ve genc kiz olarak yanina hayatina yakiscak bir bekarla evlen...İnan senin icin boylesi daha iyi olacak..Ama sifirdan baslamak ve onu tamamen silip engellemek zorundasin..Umarim tecrubemle seni aydinlatabilmisimdir...

Eklentiler

• FB_IMG_1444986040005.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 41

Resim ne için

he canım hee adamı hiç görmemişsin ama maşallah her anına şahitsin biliyorsun.
Kağıt üstünde evlilikten nasıl çocuk oluyor ya ben bunu merak ettim....
Yuva yıkanın yuvası olmaz

Değmez yalnız kalmaya,aileni karşına almaya..cok pişman olursun..
Mantığını sok devreye..ve kendine yazık etme.emin ol daha iyi seyler yaşayabilirsin..

Hadi bakalım hayırlısı, güzel insanlarla karşılaşmanı dilerim

Uzaktan gören ailesi olan ve isteyen konu sahibinin talibi. Yani bu adam degil, baska kismet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…