- 20 Temmuz 2013
- 316
- 598
- 303
- Konu Sahibi nazar boncugu
-
polıs ve çanakkalelı yanı ailem kesınlıkle tanımıyor ve ablamın polıs eşının yaptıklarından sonra babamın polıslere karsı olusan antıpatısı yüzünden asla kabul etmeyeceklerı bırı
o zaman caresini bulursun o cocuğu istemediğini dile getir ayrıca gerçekten seni aldatıyorsa bunuda ailene anlatgüvenıyorum . hemde kendımden cok
ayrıl nişanlından ablana gıt süreklı yüzüne vursunlar diyorsun yanı .ya yapması gerekeni söylesekte tınlamıyor. yaşasın görsün. her koyun kendi bacağından aslır
ayrılmak için bahane buldugumu düşünüyorlar. niaşnlım hemen benım abarttıgımı süreklı gereksız tavırlar aldıgımı söylüyor ve ailem de pişmanlıgımı gördüğü halde tamam ya at nişanı demıyor. hayır öyle amacı olan bırı degıl. sadece kendıne oda engel olamadı benı sevıyor. bu dumu onun ailesi bılıyor ve benı onlarda bu yüzden ıstemıyor ama onlara o bu konuda soru sormuuyor ben bu kızı alacam diyoro zaman caresini bulursun o cocuğu istemediğini dile getir ayrıca gerçekten seni aldatıyorsa bunuda ailene anlat
eminim inatla evlen demeyecekler
ee hala derlerse istediğini yapmakta özgürsün kocaman insansın
ama diğer kişi de bana mantıklı gelmedi
hem nişanlı kızla çıkıyor
hem de kaçalım diyor
sanki amacı baska gibi
inanmıyorum hiç oda seni aldatıyordur bence
bu adamda niye seni sevmiyorda evlenmeye çabalıyor bunu çakamadımayrılmak için bahane buldugumu düşünüyorlar. niaşnlım hemen benım abarttıgımı süreklı gereksız tavırlar aldıgımı söylüyor ve ailem de pişmanlıgımı gördüğü halde tamam ya at nişanı demıyor
Zaten yeterince rezil bi durum yaşadığın.zorluyorum çünkü içimde hep bır korku var ailem ne yapar ben mutlu olacagım olmayacagım bellı degıllken onları burda nasıl rezıl edeyım. yani anlayacagınız kafamda henüz kesinleşmemıs bır durum bu onunla olmak cok istiyorum ama mantıklı gelen de ailem ve nişanlı oldugum adam. mutsuz olacagımdan emınım sevmıyorum artık istemıyorum ama ailemi de bununla savaşmak zorunda bırakmak ıstemıyorum
evet. ablan kadar güçlü olamıyormusun. bak kız eşinden ayrılmış. tek başına ayaklarının üstünde duruyor. nişanlıdan ayrılmakta kötü bir şey değil. vuranlara gidin işinize dersinayrıl nişanlından ablana gıt süreklı yüzüne vursunlar diyorsun yanı .
bende çakamadım. sevmiyor zengin. ama evlenmek istiyor.bu adamda niye seni sevmiyorda evlenmeye çabalıyor bunu çakamadım
çünkü kendısı gayet rahat ve cevresı bozuk sadece evde bır karım olsun ve ıstanbulu bılmesın ben kımle ıstersem onunla gezsın onunla arkadaslık etsın. evde bır düzen kursun. tek ıstedıgı bu . yoksa koskoca ıstanbulda kızmı yok tu onada geldı de benı buldubu adamda niye seni sevmiyorda evlenmeye çabalıyor bunu çakamadım
ya bırak bunları. çok klişe oldu buçünkü kendısı gayet rahat ve cevresı bozuk sadece evde bır karım olsun ve ıstanbulu bılmesın ben kımle ıstersem onunla gezsın onunla arkadaslık etsın. evde bır düzen kursun. tek ıstedıgı bu . yoksa koskoca ıstanbulda kızmı yok tu onada geldı de benı buldu
Evet kaçınca hiç yüzğne vurmazlar zaten...ayrıl nişanlından ablana gıt süreklı yüzüne vursunlar diyorsun yanı .
sen nişanlının seni aldattığını babana dedinmi. 2ci soruşum. cevap bekliyorumhayır söylemedım . söylesem bıle gecmıste olan bısey nıye şimdi ortaya cıktı dıyecek
bahanelerden bir demet :)Evet kaçınca hiç yüzğne vurmazlar zaten...
kardeş,adamı topu topu 2 kere görmüşsün birde nişanda..arkadaşlar ben nişanlımla 2 yıl sevgılı kaldım ama uzaktan uzaga aramızda1500 km var. ve sadece 2 defa gördüm birde nişanımızda gördüm okadar.. başlarda cok ıyıdık ama sonra hersey bozuldu benden uzaklastı ılgısızleştı varsa yoksa ailesı annesı ve kız kardesı bunlar aramızda cok sorun oldu. ailemle konustum ama ayrılmamız için izin vermedıler düzelir dedıler düzelmiyor arada kaldım.. ve baskasını sevmeye başladım
bunları deneyecegım sözgeçmişte olunca aldatma yokmu sayılıyor konu sahibi. demeden bilemezsin ayrıca. nedenini söyle. güvenim kalmadı de
enteresan bir ilişkibende çakamadım. sevmiyor zengin. ama evlenmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?