- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi nazar boncugu
-
çünkü kendısı gayet rahat ve cevresı bozuk sadece evde bır karım olsun ve ıstanbulu bılmesın ben kımle ıstersem onunla gezsın onunla arkadaslık etsın. evde bır düzen kursun. tek ıstedıgı bu . yoksa koskoca ıstanbulda kızmı yok tu onada geldı de benı buldu
Su icinde bulunduğun durumu kabullenebiliyor musun gercekten? At Yüzüğü bir sure sonra da sevgilinle evlen. Bu kadar basit aslındaama ailem ne olur ben gidersem onlar nasıl tasır bu durumu
ben ahlaksız bır ınsan degılım
sana olacaklrı yazayım. kaçacaksın,nişanlın çok üzülecek ilk başlarda. ilk başlarda güzel oalcak,bi güzel kullanılcaksın sonra kavga gürültü ailenin yanında döneceksin. bu arada senden kurtulan nişanlın ise mutlu mesut bir yuvaya kavusacak umarım.ben 1 bucuk yıldır nişanlıyım ama başka bırıne aşık oldum 11 aydır beraberiz .. ilk başlarda hep kacsakta bırbırımızden olmadı engel olamadık yaşananlara.. küçük bir ilcede yaşıyoruz nişanlım istanbulda .. sevdiğim adamda istanbula tayin edildi . şimdi bana gel buraya başkasıyla evlenme kacalım diyor. onuu cok sevıyorum oda benı sevıyor. nişanlımla mutlu degılım aslında nedenıne gelınce cok soguk cok ruhsuz. şimdi ne yapacagumı bilmiyorum . gidersem ailem rezil olur ama ben mutlu olabılırım. gitmezsem onu kaybederım ve sevmedıgım bır adamla bir ömür ailem için mutsuz olurum.. ne yapayım lütfen mantıklı bır acıklama yapın...
Nisanlin ne konuda hakli ki.....burada konu aranmaz,sevmiyorsun.....bitti.sevmedigin bir kisiyle asla evlenme.asladanisanliyken birine kacma...bu seni ve gelecegini mahveder.olum degilya.nisanlilik tanima surecidir.sevmiyorum diyin.hayır buna ailem asla izin vermez. cok denedım ama ailem her zaman nişanlımın tarafını tutuyor o hep haklı anlatamıyorum onlara hıç bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?