- 2 Eylül 2016
- 1.306
- 2.438
- Konu Sahibi LarkeTanner
Sprial sana takabiliriz çok istiyorsan de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zaten sonrasında mesaja devam etti cevap vermedim. Bu sabah bişi olmamışcasına videolar fln atıyoPartnerin kılık kıyafetine bile karışmak yakışık bir durum değilken uzvuna karışmak ne ola ki? Üslübuda çirkin. Fazla muhatap alıp olur olmaz muhabbetine girmişsin. Def et gitsin.
Böyle şımardıkça kıymetsiz olacaksınız ve kusura bakamyın muhtemelen sizinle evlenmeyecekGaliba tepeme çıkarttım evet .
Önemsemiyor:) spiral takmalıymışım.
ÖnemsemiyorGece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı.
Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış.
Obje olarak goruyoooor, ayrilbeni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim.
Objesin gözünde.. ayrilSenin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi.
Obje senmissin o değerliymis ayrılYa dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Önemsemiyor ayrilBana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Paşam kondom takmak istemiyorsa sevişme. Doğum kontrol hapı, spiral bizim sağlığımıza etki eden şeyler, 3 kuruşluk daha fazla keyf alacam diye sağlığını düşünmeyen adamın koynuna girme.Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Ya kudra onu bırak, adamın merhameti yok. İnsan insaniyet namına düşünür yani.Eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim bu adam size sadece seks için yaklaşıyor. Başka herhangi bir duygusu olmadığı için kendi rahatını düşünüyor doğal olarak.
Esirgeme kurumları doluHanginiz yapicak bilmiyorum ama biriniz mutlaka tedbir alsin insallah bu kafada insanlarin yanlislikla filan bebegi olmaz.
O kadar da büyütmesek ben sokaktaki kedilere kıyamıyorum çocuğumun esirgeme kurumuma atabileceğim nerden geldi bir sipralden yavEsirgeme kurumları dolu
İki sex yapacaklar diye
Olan çocuga oluyor
Erkek arkadaşınız değil eşiniz bile olsa sizin bedenini üzerinde hüküm kuramaz. Böyle bir adamla sevişmeyi bırakın sevgili bile olmayın.Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Şuan olmayan çocuk üzerine esirgeme kurumunu konuşuyorsunuzEsirgeme kurumları dolu
İki sex yapacaklar diye
Olan çocuga oluyor
E merhameti olmayan adamın koynuna da girmesin kadınlarımız bi zahmet.Ya kudra onu bırak, adamın merhameti yok. İnsan insaniyet namına düşünür yani.
Tek olayları sevişmekmiş zaten, sevişip yol verecekleri adama neden bu kadar yüz veriyorlar onu da anlamıyorum.E merhameti olmayan adamın koynuna da girmesin kadınlarımız bi zahmet.