Beni zorluyor

Partnerin kılık kıyafetine bile karışmak yakışık bir durum değilken uzvuna karışmak ne ola ki? Üslübuda çirkin. Fazla muhatap alıp olur olmaz muhabbetine girmişsin. Def et gitsin.
Yok zaten sonrasında mesaja devam etti cevap vermedim. Bu sabah bişi olmamışcasına videolar fln atıyo

:) spiral takmalıymışım.
Önemsemiyor
Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı.
Önemsemiyor

Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış.

Önemsemiyor ayril
beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim.
Obje olarak goruyoooor, ayril
Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi.
Objesin gözünde.. ayril
Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer 🤦🏻‍♀️
Obje senmissin o değerliymis 🤷 ayrıl
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Önemsemiyor ayril

Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral 😀🤦🏻‍♀️ Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer 🤦🏻‍♀️
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Paşam kondom takmak istemiyorsa sevişme. Doğum kontrol hapı, spiral bizim sağlığımıza etki eden şeyler, 3 kuruşluk daha fazla keyf alacam diye sağlığını düşünmeyen adamın koynuna girme.

Eski konularınıza şöyle bir göz gezdirdim bu adam size sadece seks için yaklaşıyor. Başka herhangi bir duygusu olmadığı için kendi rahatını düşünüyor doğal olarak.
Ya kudra onu bırak, adamın merhameti yok. İnsan insaniyet namına düşünür yani.

Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral 😀🤦🏻‍♀️ Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer 🤦🏻‍♀️
Erkek arkadaşınız değil eşiniz bile olsa sizin bedenini üzerinde hüküm kuramaz. Böyle bir adamla sevişmeyi bırakın sevgili bile olmayın.

Sizin bedeninizle ilgili kararı sizden başka kimse veremez !!! Ne ana ne baba ne kardeş ne koca ne sevgili. Siz bir et parçası değilsiniz ve bu bahsettiğiniz şeyi düşünüyo olması bile o adamın iğrenç seks meraklısı biri olduğunu gösteriyor.

Keyfimi alim çocuk derdi de olmasın yanlışlıkla olursa ihtimalini de eleyim çünkü ben bu kadını sevmiyorum keyfime bakıyorum.

Esirgeme kurumları dolu
İki sex yapacaklar diye
Olan çocuga oluyor
Şuan olmayan çocuk üzerine esirgeme kurumunu konuşuyorsunuz
Evli olup seks yapan insanlar doğan çocuğu hiç mi çocuk esirgemeye bırakmıyor

şuan hayatta olan konu açan kıza akıl verilirse daha sağlıklı olur
Zira kendisi pek sağlıklı düşünemiyor

X