Beni yıpratan ilişkim..

whiteorblack

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
48
-75
16
Herkese merhaba arkadaşlar. İlişkim hakkında objektif fikirler almak için buraya yazmak istedim. 22 yaşındayım ebelik son sınıfta okuyorum. 3,5 yıldır erkek arkadaşımın gözüyle baktığımda sorunsuz giden ama beni oldukça yıpratan bir ilişkim var. Erkek arkadaşım okulu yeni bitirdi ve şuan özel bir kurumda çalışıyor. Ona bu işin sonunun olmadığını ve polislik sınavına girmesini söylüyorum çünkü ben atanacak bir puan aldım ve yakında atanacağım onunda işleri bir an önce yoluna koymasını istiyorum. Şuan çalıştığı yerde sadece vakit kaybediyor bunu ona anlatamıyorum veya anlamak istemiyor. Artık haklı olarak ilişkim olduğunu annemlere açıklamak istiyorum,yalanlar söylemekten yoruldum. Onun da ailesine beni söylemesini ve ilişkinin adının konmasını istiyorum. Ama o şu an resmen kaplumbağa hızında ilerliyor. Hiçbir çaba görmüyorum onda. Üzüldüğümü gördüğü halde kendi bildiğini yapmaya devam ediyor. Ailesi dindar insanlar ve ben kapalı değilim. Önceler de bunu sorun ediyordu ama şuan bununla ilgili hiçbir şey söylemiyor. Nerdeyse 4 yıl olacak ve beni yeterince tanıyor. Ben kapalı olsam da aynı kişi olacağım. Bazen acaba bunu mu sorun ediyor diye düşünmüyor değilim. Ama seven insan her şekilde kabul eder ve o beni böyle tanıdı,iyi niyetimi merhametimi her şeyi biliyor.Arkadaşlar çok üzülüyorum. Bunca zaman geçirdiğim insanı ve ilişkimi bitirmeye kıyamıyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var

Erkek arkadasiniz polis olmak istiyor mu? Bu açık olma kapali olma mevzulari cok derin mevzular. Erkek arkadasinizla bu konuyu halledin. Evlendikten sonra bu sorun buyuyebilir.

Eğer bu kadar uzun bir ilişkim olmamış olsaydı kesinlikle önce gezip tozup sonra evlenme kararı alırdım. Beni ailesiyle tanıştırmış olsa yine aynı şekilde evliliği 3 sene kadar ertelerdim ama bu şekilde kendimi çok değersiz hissediyorum.

ağirdan alıyorsa belki senin kadar işi ciddiyete taşımak istemiyordur.
bu konuda ısrarcı olmayıp önce kendi geleceğini, işini düşünmelisin sanki..
bi başkası istiyor diye ne kapan ne işinden atanmandan vazgeç..
belki senin atanman işinin garanti olması onun tam tersi pozisyonda olması ve tabi tesettür mevzusunu kafaya takıyor. Ailesi oğlum soylede kapansin calismasin, uzağa gitmesin derlerse
ve karşına bunlarla cikarsa kabul eder misin?
4 yıl emek verdim ziyan olmasin mi dersin yoksa işine gücüne mi bakarsin?
Ne olursa olsun evlilik için israr etme yaşınızda cok genç.

Ailesi öyle bir şey derse ilişkiyi zaten bitiririm çünkü dediğiniz gibi yıllarca emek verdim kpssye çalıştım atanacağım inşallah. Çok haklısınız. Maalesef hata yapıp ilişkilere çok erken başlıyoruz şimdiki aklım olsaydı hiç bulaşmazdım. Zaten düşündüğüm zaman şu an aklımda evlenmek gibi bi plan yok ama onun bu davranışlarına sinir oluyorum. Hayalleri benimle birlikte net bir şekilde kuramamasına,ailesine beni söyleyemeyecek kadar korkak olmasına. Resmen kaçak oynuyor. Bende sesim çıkarmayınca halinden memnun. Sonuçta kim istemez ki gizli saklı bi ilişki yaşayıp sonrasında hiçbir iz bırakmadan çekip gitmeyi. Sosyal medyada fotoğrafımız bile yok. İlişkinin varlığından arkadaşlarımız haberdar sadece. Düşünün.

Canım daha çok çok çoook gençsin .
Bırak kaplımbağa hızıyla ilerlesin ne olacak sanki?

Ayrıca kimsenin iş hayatına müdahale etmemelisin , bu çok toyca bir hareket .
Belki polislik ona göre değil , belki polis olunca mutsuz olacak ? Bilemezsin .

Hepimiz tüm günümüzü işimizle iş yerimizde geçiriyoruz o yüzden bu aşırı bireysel bi karar .

Bence başına bela arıyorsun.
Kaynana, görümce, elti kavramları sandığın kadar ponçik değil.

Hiç bir dönem flört kadar tatlı değil.

Atan paranı doyasıya harca.
Aileni yaşat kendin yaşa.

Bırak sevgilin de tecrübe edinerek ne istediğini bulsun.
Belki ikinizin de bir zaman sonra fikir değiştirdiğiniz konular olacak.

Çok gençsiniz.
Acele edersen pişman olman yüksek ihtimal.

Ayrıca polis olması için baskı kurma.
Kolay bir iş değil. Sevilerek yapılmadığında eziyet gibi geliyor.
Memurluk diye tercih ettigini biliyorum.
Çoğu kişi aynı hatayı yapıyor ama önemli olan işe mutlu gitmek.

Artık haklı olarak ilişkim olduğunu annemlere açıklamak istiyorum,yalanlar söylemekten yoruldum. Onun da ailesine beni söylemesini ve ilişkinin adının konmasını istiyorum.
22 yaşındayım ebelik son sınıfta okuyorum

Bu ne acele yahu.
Bi okulun bitsin ayakların yere bassın. İş hayatına atıl. Öyle güllük gülistanlık değil hiçbişey. 22 yaş çok erken evlilik için. Pişman olabilirsin. Hele ki çaba göstermeyen biri uğruna..

Henüz çok gençsiniz. Bu yaşta yıprandınız bir ilişki için ısrarla evlilik düşünmek neden? Demek ki siz kendinizi çok kaptırmışsınız. Şimdiden sizi yıpratan eğer sizin yönlendirmeniz ve ısrarlarınızla meslek değişiklikleri ve evlilikle sonuçlansa dahi daha sonra sizi tüketip bitirir. Ne o sizin ısrarlarınızla meslek seçimi yapmalı ne de siz onun yönlendirmesi ile kapanmalısınız. Birini sevmek, biri ile ilişki ya da evlilik yaşamak onun kişisel alanlarına müdahale etmek, başkalaştırmak değil. Emin olun siz atandıktan sonra çevrenizde sizinle çok daha fazla ilgilenenler olacaktır. Evlilik fikrinden uzaklaşıp, biraz zamana bırakın.Sizinle evlenmek isteseydi sizin çabalamanıza, yıpranmanıza gerek kalmazdı. Önünüzde uzun bir hayat var. Siz de kendinizi birine bu denli bağlamayın. Bu fikir şimdi canınıza acıtsa da uzun vadede size iyi gelecek.

Hepinize çok teşekkür ederim. Sınıfta henüz okul bitmeden nişanlanan arkadaşlarım olunca ister istemez böyle düşüncelere girdim sanırım. Hepiniz çok haklısınız. Polisliği istemiyor aslında ama son zamanlarda bu fikir ona da mantıklı geldi çünkü özel şirkette aldığı maaş belli resmen kullanıyorlar onu. Ailemde ben atandığım zaman kendim gibi memur olan biriyle evlenmemi ister haklı olarak. Çünkü özel sektörün garantisi yok başımı ağrıtmak istemiyorum bende. Hepinize teşekkürler arkadaşlar bu düşüncelerimi rafa kaldırmam gerektiğini anladım sayenizde

. Lütfen fikirlerinizi yazın çok ihtiyacım var

Kapanmak içinden geliyorsa kapan bir şey diyemem ama sırf sevdiğin kişinin ailesi için kapanma mecburiyeti hissediyorsan gün gelir bıkarsan o zaman daha büyük sorunlar yaşanır. sen anladığım kadarıyla ilişkinde mutsuzsun dahada mutsuz olmaya hazırsın yeterki iş ciddiye binsin diyorsun. sevgilini, sevgilinin istekleri üzerine orta yerde buluşmak için şöyle yapalım böyle olsun diye darlayacağına bence al karşına kendi isteklerin üzerine açık açık konuş. sen bir şeyleri göze alabiliyorsan o da almalı anca öyle yürür bu iş.

Akışına bırak yaşın daha çok genç dışarıda çok güzel bir hayat var gez toz keyfine bak bana göre evlilik için önünde daha yıllar var. Sevgilin dahi olsa hayatını senin istediğin gibi şekillendirmesini isteme. Sen kendi hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa

22 yaşında ben o maç senin bu maç senin geziyordum (lisanslı voleybolcuydum )
Evliliğin e si bile yoktu hayatımda
22 yaşındasın daha çok gençsin.
Bununla olmazsa inan bana karşına daha kimler çıkar.
Sen bir devlete atıl, gez, toz bak bakalım evlenmek isteyecek misin
Erken evlenenler halinden bin pişman.

Benden yaşça büyüksünüz ve gerçekten hemen hemen hepiniz aynı tavsiyeleri vermişsiniz. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Evlilik hiç de sandığımız gibi kolay değil anladığım kadarıyla. Çok değerli tavsiyeler verdiniz,annem gibi konuştunuz benimle çok teşekkürler hepinize

Okurken kpssye girip nasıl atanacak puan aldın?

hangi yetkiye dayanarak erkek arkadaşınızın çalışma hayatına karışıyorsunuz ?
tavrınızın bencilce olduğunun farkında mısınız acaba ? siz kendi isteklerinize ve düzeninize göre şekillendirmek istiyorsunuz herşeyi, yazdıklarınızdan çıkan anlam bu.
bana da karşımdaki böyle dayatmalarda bulunsa, benim kariyerimi yönetmeye kalksa vitesi özellikle düşürür 50 kere düşünürüm böyle biriyle bir ömür geçer mi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…