• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni yeni bir hayat bekliyor

onceki konunu cok iyi biliyorum.ozguvenine,hayata karsi dimdik durusuna,kendine olan saygina ve daha sayamadigim bir suru sey...inan hayran kaldim sana!!!Allahim yolunu acik etsin,minigini de sana bagislasin.saglikla,mutlulukla ve sevgiyle kalin canim.

sizlerin desteğini görünce daha bir iyi oluyorum. sonsuz teşekkürler

eski kocan film gibi adammış ama gerilim filmi
şaka bir yana iler tutar yanı yok
dik duruşuna hayran oldum
ama neden özellikle onun olduğu yerde kalmak istiyorsun

yazarken 'me,ma' olumsuzluk ekini atlamışım. ne işim olur bundan sonra ona yakın. ilçedeyz ben merkeze geçmeye çalışacağım. bengü'nün şarkısını dinlicem şimdi. BİR ŞEHİR YAKINIMA B,LE YAKLAŞMA

Önceki konunuzu okumadım, mutlaka zor günler geçirdiniz. Yeni yolunuza böyle olumlu, böyle hayat dolu devam etmeniz çok ama çok güzel.

Rabbim destekçiniz olsun, yeni hayatınızda şimdiden başarılar. Bebişiniz de kocaman olduğunda sizin gibi bir annesi olduğu için bol bol gurur duysun inşallah:34:

eşinden çok eşini dünyaya getiren,büyüten anasını merak ettim şekerim:53:
O nasıl anneymiş yahu bir kadının bir güzel huyu yoksa bile anne o be
pislikler size dünyanın en güzel hediyesini vermiş!
Kimseden korkmam allah'tan korkusu olmayanlardan korktuğum kadar..
Demişsin ya ölmeden düştüklerini göreyim diye göreceksin hiç merak etme.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
Ama bu zekayla başlarına gelenle ettikleri arasında bağ kurabilirler mi bilemiycem:ssz:
Eşin sana koca olamaz canım çünkü erkek olamamış malesef..
Yeni hayatına bebeğin şans getirecek inanıyorum.
çok mutlu olun inşallah.
Burada da paylaş lütfen,mutluluklarını okumak isteriz:16:

sürekli yazıcam yaşadıklarımı yaptıklarımı. çaresizim zannedip aşağılanan o kadar kadın var ki. Süreklii sizlerleyim ben

. Tüm dostlarıma sizlere kucak dolusu sevgiler. Iyiki varsınız

hayat arkadaşınızın dilekçeye böyle iki saçma neden yazması hem can yakıcı hem traji komik bir durum.
Insan ayrılacağı için şükreder hale gelir.
Avukatı yok muydu ? Yoksa avukatı aracılığıyla mı yazdı ?

Enerjinizi, ileriye dönük planlı oluşunuzu, oğlunuza sarılmanızı, yeni hayat için direnmenizi gönülden tebrik ediyorum.
Inşaallah oğlunuzla birlikte çok çok mutlu olursunuz.

Belki sorulmuştur; çalışıyor musunuz ? Mesleğiniz nedir ?

adam sırf para vermemk için beni özel doktorumda değil devlet hastanesinde doğurttu. Paraya kıyıp avukat mı tuta o. Ben öğretmenim. şükürler olsun mesleğim var. Yoksa halim niceydi. Enerji allah tarafından diyorum. Arada bir solsamda çabuk toparlanıyorum. En şanslı noktamsa ne biliyor musunuz. Dostlarım. Belki bir elin parmağını geçmez ama günn gecenn her anında yanımdalar. Umut dolulur ban karşı. Evi bakıcı vs benden önce düşünüolar herşeyi,

bisey merak ettim bu adam bebeginizi hic gelip gormek istemedimi? Dogumdan sonra kendisi cekip gitmis bebegi gordumu hic?

çocuk yoğunbakımdayken aklı sıra hastaneye gelip gidiodu. Bende hast. Yakın arkadaşımda 9 gün kaldım. 3 saatte bir gidip emziriyordum. Kapıda karşılaşırdık. Hava öyle soğuktu ki yağmur yağıyordu. Bayramdı unutmam. 10 dk mesafe ama dikişlerim öyle ağrırdı ki soğukta. O günler birşey yiyemez emzirince yorgun düşerdim. O kadar çok bayılacak gibi oldumki. Ama onu görünce dimdik yürürdüm. çocuğun çıkacağına yakın seslendi arkamdan. Git dedim büyük bi hiddetle.sadece bu. Bide manasız bikaç msj o kadar. Hiç aramadı. Annesnden korkuya aramaz zaten. Hastaneden çıktığımz gün krizlere soktular beni onuda annesini de öyle rezil ettimki. Doktorundan hemşiresine herkes benm yanımdaydı. Halimi görsenz derdinz bu kadın ne diye.. Ooo nerden geldi yine aklıma. Offff. Hastaneden çıkışta bi kez gördü sadece o kadar

adam sırf para vermemk için beni özel doktorumda değil devlet hastanesinde doğurttu. Paraya kıyıp avukat mı tuta o. Ben öğretmenim. şükürler olsun mesleğim var. Yoksa halim niceydi. Enerji allah tarafından diyorum. Arada bir solsamda çabuk toparlanıyorum. En şanslı noktamsa ne biliyor musunuz. Dostlarım. Belki bir elin parmağını geçmez ama günn gecenn her anında yanımdalar. Umut dolulur ban karşı. Evi bakıcı vs benden önce düşünüolar herşeyi,

böyle kutsal bir mesleginin olması okadar güzel bişey ki..buna çok sevindim..
güçlü olmanla harika bir hayat kurabilirsin bebeğinle kendine..

bi dakka bi dakka
şimdi eşinin senden boşanma sebebi yani mahkemeye verdiği neden
senin annen babanın 1 ay arayla öldüğü için memlekete gitmen
ve bebğini 18 saatte doğurman ve bunun bebeğine zarar verdiğinimi düşünmesi

çok afedersin ama eşinin ıq kaç aaba?

Annenle babanın cenazesine gitmicekmiydin yani? Yada bir ay arayla öldükleri için diğeri eminim çok kötü durumdadır ona destek olmıcakmıydın?
Ve en komiği bebeğimizi 18 saatte doğurdu demesi sanki sen içinde tuttun bebiğinizi adama bak ya

karımın ailesi ölmüş ben ona destek olmadım hatta belki cenazeye bile gitmemiştir bilemiorum o sıkıntılı anında yanında olmadım
karım doğumda 18 saat canıyla boğuştu bebeiğimiz için 18 saat acılar içinde kıvrandı demiyo

canım benim zaten senin böle bi adamla aynı ortamda kalman çok sakatmış en iyisini yapmışsın insan mı o ya?

malesef annemle babama ne bir yudum suyu nede bir avuç toprağı nasip olmadı. Hiç unutmam bi kere ağlıyorum ama nasıl. Bahçede oturuyoruz. Bana aynen şunu dedi.' sen zamanında bana şunu demiştn allah sana bunları bile bile yaşatıo' o kadar kindar bir insandı ki en ufak şeylerin intikamını alırdı. Doğumda yaptıkları neyn intikamı bilmem ama ii aldı öcünü. Ama asıl bomba. O beni izin bitince ilçede çalışmaya devam edeceğimi sanıyor. Merkezde çalıştığımı öğrennce asıl darbeyi yiyecek. Bu kez bitti gerçekten die. Yüzünn şeklini görmek isterdm:))

canım emin ol şu yeryüzünde çok salak insan var ama senin şu kağıt üstünde de olsa kocan olarak görünen adam ender salaklardan biridir, yani böylesi yüzyılda bir gelir sanırım dünyaya.

yahu ölüm bu ya ölüm, birşeylerin bedeli olarak mı görüyor dünyadaki en doğal olay olan ölümü. el kadar bebeler analarını babalarını kaybediyorlar onlar ne günah işlediler de anaları babaları öldü o zaman ?

şu adam için inan değil üzülmeye yazmaya bile değmez ama senin gözünü seveyim gurur falan yapıp tazminat nafaka istememezlik etme kitle şu haysiyetsize tazminatı da nafakayı da aman ha

Burda yazmam doğrumu bilmiorum ama twitterdan da takip edebiliriz birbirimizi. Ben bu sitennde sosyalleşmek ve öğrenmek adına etkili olduğu kanısındayım. Sentınus eklersenz benm. şimdi kaçtım öptm hepinizi

malesef annemle babama ne bir yudum suyu nede bir avuç toprağı nasip olmadı. Hiç unutmam bi kere ağlıyorum ama nasıl. Bahçede oturuyoruz. Bana aynen şunu dedi.' sen zamanında bana şunu demiştn allah sana bunları bile bile yaşatıo' o kadar kindar bir insandı ki en ufak şeylerin intikamını alırdı. Doğumda yaptıkları neyn intikamı bilmem ama ii aldı öcünü. Ama asıl bomba. O beni izin bitince ilçede çalışmaya devam edeceğimi sanıyor. Merkezde çalıştığımı öğrennce asıl darbeyi yiyecek. Bu kez bitti gerçekten die. Yüzünn şeklini görmek isterdm:))

hiiii inanamıyorum bu nasıl bir gaddarlık bu nasıl laf!!! insan düşmanına istemez bunu!!
günahım kadar sevmediğim bi arkadaşım var çok canımı yaktı ahımı aldı zamanında
geçen dedesi ölmüş nasıl üzüldüm benim ahım döndü dolaştı öyle mi tuttu acaba diye üzüldüm
düşmanıma bile böyle sağlık derdi versin istemem ben allah
kaldı ki sen eşisin. bence her işte bir hayır vardır bu adam ileride kimbilir size neler yapardı aklım almıyor!!
bu arada bebişiniz nasıl sağlık durumu iyi mi şimdi? bir de merak ettim kız mı erkek mi:54:

canım emin ol şu yeryüzünde çok salak insan var ama senin şu kağıt üstünde de olsa kocan olarak görünen adam ender salaklardan biridir, yani böylesi yüzyılda bir gelir sanırım dünyaya.

yahu ölüm bu ya ölüm, birşeylerin bedeli olarak mı görüyor dünyadaki en doğal olay olan ölümü. el kadar bebeler analarını babalarını kaybediyorlar onlar ne günah işlediler de anaları babaları öldü o zaman ?

şu adam için inan değil üzülmeye yazmaya bile değmez ama senin gözünü seveyim gurur falan yapıp tazminat nafaka istememezlik etme kitle şu haysiyetsize tazminatı da nafakayı da aman ha[/QUOTE

asla vazgeçmem. nafakada tazaminatta istedim direnecek bu konuda biliyorum ama verecek afedersin e....ş gibi verecek

cnm ilk mesajın çok duygulandırdı beni, ne kadar güçlü bir kadınsın , bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olmanı dilerim minik oğluşuna da sana da sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum
nafaka konusunda da donuna kadar al :52::51: derim

canım çok üzüldüm. diğer konularını da takip ediyorum. bende dava açtım 5 ay önce devam ediyor ve çok mutluyum. iyi ki ayrılmışım diyorum. umarım bebeğinle çok mutlu olur ve bu hayatta kendi hakimiyetini kurarsın.Allah yardımcın olsun.

hiiii inanamıyorum bu nasıl bir gaddarlık bu nasıl laf!!! insan düşmanına istemez bunu!!
günahım kadar sevmediğim bi arkadaşım var çok canımı yaktı ahımı aldı zamanında
geçen dedesi ölmüş nasıl üzüldüm benim ahım döndü dolaştı öyle mi tuttu acaba diye üzüldüm
düşmanıma bile böyle sağlık derdi versin istemem ben allah
kaldı ki sen eşisin. bence her işte bir hayır vardır bu adam ileride kimbilir size neler yapardı aklım almıyor!!
bu arada bebişiniz nasıl sağlık durumu iyi mi şimdi? bir de merak ettim kız mı erkek mi:54:

bebeğim çok ii teyzesi. hatta o kadar mutlu bi bebk ki görmenizi isterdm. ilerde resimleride gelecek. erkek hayatımın erkeki o benm:>)

cnm ilk mesajın çok duygulandırdı beni, ne kadar güçlü bir kadınsın , bundan sonraki hayatında çok çok mutlu olmanı dilerim minik oğluşuna da sana da sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum
nafaka konusunda da donuna kadar al :52::51: derim

almaz mıyım hiç maaşım var ewet ama oğluşumn geleceği ve rahatımız için almak zorundayım. en önemlisi bebğimn geleceğine yatırım için . tazminatta istedm. avukatımda bu konuda istikrarlı. böyle megolamanyak adamlar için şart

canım çok üzüldüm. diğer konularını da takip ediyorum. bende dava açtım 5 ay önce devam ediyor ve çok mutluyum. iyi ki ayrılmışım diyorum. umarım bebeğinle çok mutlu olur ve bu hayatta kendi hakimiyetini kurarsın.Allah yardımcın olsun.

üzüldüm derseniz üzülürüm asıl. ne üzülmesi allah aşkına şu satırlar bile çok ona aslında. hatta abartmıorum sani hiç evlenmemiş gibiyim garip bi durum ama çok çabuk sıyrıldm evlilikten. biri yazmıştı hatırlamıorum ' sen evliyken çekmişsin acını ' diye. gerçktn öyleymiş.en önemli delilide hiçbir yerim ağrımıyo artık:) oysa evliyken elim kolum kalkmazdı. ne olacak yine ne der gibi düşünceler yiyip bititrirdi beni. aslında eşimden çok bazı arkadaşlarıma üzüldm. yine yazdım ya. bu düşünce çıkmıo aklımdan. zamanında evmden çıkmayan insanlar sırt çevirdi bana. hayrlısı ne
diyeym

sizn boşanma neden konu açmışmıydınız takip etmk isterm

duruşunuzu çok sevdim. herşey gönlünüzce olsun...

malum kişide, ne koca, ne de baba olacak bir potansiyel yok, kurtulmuşsunuz resmen...

Back