• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni yeni bir hayat bekliyor

Ya çok özür dilerim ama sebepleri okurken güldüm bi':26: Kaç yaşında bu adam? İnsan onları yazmaya utanır ya hu. Utanmasa geç doğurdu kapıda bekledim okadar, uykusuz bıraktı beni diye de not düşseymiş! İlerde çocuğuna nasıl anlatacak acaba:19: Bence fena halde aklını bulandıran biri olmuş daha çok "bak böyle böyle oldu, bunları yaz" demişler gibi:44:

Her neyse ona dünyanın en olağanüstü hediyesini armağan edeceğin vakit böyle abuk bi'şey yapan bi'adama zaten artık eşim dememelisin.

Ne demişlerdi; iyi günde-kötü günde, hastalıkta-sağlıkta. İmzayı atarken de dinlememiş belli ki!

Seni çok taktir ettim, helal olsun! Mesleğin de varmış oh şimdi bi'de güzel bebeğin var:16:O senin en büyük destekçin olacak seni şu hayatta bi'gülüşüyle, bıcır bıcır konuşmaları hayatta hiç olmadığı kadar gülümsetecek. Oyüzden emin ol ki hiç kimseye ihtiyacın yok senin:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi yapmışsınız, hep böyle kararlı ve mutlu olun olur mu :) Ayy karnıma ağrı girdi sebepleri okurken :27: Bebişi de çok öpüyorum..

Ya çok özür dilerim ama sebepleri okurken güldüm bi':26: Kaç yaşında bu adam? İnsan onları yazmaya utanır ya hu. Utanmasa geç doğurdu kapıda bekledim okadar, uykusuz bıraktı beni diye de not düşseymiş! İlerde çocuğuna nasıl anlatacak acaba:19: Bence fena halde aklını bulandıran biri olmuş daha çok "bak böyle böyle oldu, bunları yaz" demişler gibi:44:

Her neyse ona dünyanın en olağanüstü hediyesini armağan edeceğin vakit böyle abuk bi'şey yapan bi'adama zaten artık eşim dememelisin.

Ne demişlerdi; iyi günde-kötü günde, hastalıkta-sağlıkta. İmzayı atarken de dinlememiş belli ki!

Seni çok taktir ettim, helal olsun! Mesleğin de varmış oh şimdi bi'de güzel bebeğin var:16:O senin en büyük destekçin olacak seni şu hayatta bi'gülüşüyle, bıcır bıcır konuşmaları hayatta hiç olmadığı kadar gülümsetecek. Oyüzden emin ol ki hiç kimseye ihtiyacın yok senin:16:
birde dilekçeyi görsenz tam 6 sayfa. daha neler var neler. zamanında bana bin tl yatırmış onu istiomuş. arabanın yedek anahtarıı bende kalmış. iadesini istiomuş. nafaka vermezmiş. ablamala kalıomuşum ablamında 800 geliriyle benm maaşımla çocuğa bakabilirmişiz. eğer eve dönersem 1ooo liradan vazgeçiomuş vs. avukatımın tavrını görmelidinz. hocam ben boşanmaya karşı bi insanm ama boşanın nolur. ben böğle dilekçe görmedim en azından insan geri dönsün der bunlar ne böyle die. allahıma şükür sıyrıldı bizden. hiç aramıo. bazen şaşırıom nasıl dayandı diye. ama annesi varken arayamaz zaten. aklını bulandıran da o. hatta ben doğumdayken dışardı ' kaç saattr doğuramadı oğlum perişan oldu diye' sayıklıyormuş kadın. allaha tek duam var. ölmeden onlarında düştüğünü göreym. başka birşey istemem

birde dilekçeyi görsenz tam 6 sayfa. daha neler var neler. zamanında bana bin tl yatırmış onu istiomuş. arabanın yedek anahtarıı bende kalmış. iadesini istiomuş. nafaka vermezmiş. ablamala kalıomuşum ablamında 800 geliriyle benm maaşımla çocuğa bakabilirmişiz. eğer eve dönersem 1ooo liradan vazgeçiomuş vs. avukatımın tavrını görmelidinz. hocam ben boşanmaya karşı bi insanm ama boşanın nolur. ben böğle dilekçe görmedim en azından insan geri dönsün der bunlar ne böyle die. allahıma şükür sıyrıldı bizden. hiç aramıo. bazen şaşırıom nasıl dayandı diye. ama annesi varken arayamaz zaten. aklını bulandıran da o. hatta ben doğumdayken dışardı ' kaç saattr doğuramadı oğlum perişan oldu diye' sayıklıyormuş kadın. allaha tek duam var. ölmeden onlarında düştüğünü göreym. başka birşey istemem

Benim de sezdiğim oydu işte. Anneye bak sen:19:
Ablanın bebeğin oluşumuyla ilgili bir katkısı olmadığına göre onun gelirini niye ortaya döküyor ki sonuçta ablanın da bir hayatı var. Çok afedersin eşek gibi ödeyecek nafakayı:19:
Lütfen başın dimdik olsun. Seni güçlü gördükçe o utansın kalıbından. Allah çok büyük eğriyi doğruyu çok güzel gösterir onlara da
:40:

Ex esiniz dogumhaneye girseydide kendi dogursaydi cok biliyorsa dogurmayi. 18 saatte doguramadi ne demek ya! Benim doktorum ilk dogumun en az 13 saat sanci cekersin dedi. Hem bu kadar bebegine duskun dogdu dogali bebegi icin ne yapti vicdani rahatmi acaba?
Size yaptiklari az degil kabullenmeside zor ama siz yinede beddua etmwyin. Allah islah etsin deyin zaten beddua etmesenizde rabbim bu ana ogula hakettiginden fazlasini verir. Her baslarina gelen felakette siz akillarina geleceksiniz ve pismanlik duyacaklar emin olun.

Son düzenleme:
emelll öncelikle Allah bebeğinin bahtını kaderini güzel yazsın.
hakkında hayırlısı buymuş demek ki
ayrıca işin var mı? çalışsan bile bebeğine kim bakacak?

Gerçek mi bu? ''eşim geç doğurdu, anasının babasının cenazesine gitti'' diye mi suçladı sizi? Bi de utanmadan dilekçede yazdı. Allah aşkına boşanma davasında bu sözleri aynen okuyun herkes duysun. Böyle bi rezillik olur mu? Gerçekten inanamıyorum...

bbir ay önce 'böyle bir boşanma yoktur' adı altında bir sayfa açmıştım. okuyanlar hatırlayacaktır. eşim beni doğumda annesiyle bırakıp gitmiş, ben o perişanlıkta hiçbir şeysz ortada kalmıştm. bebğim 9 günlk yoğunbakımdayken eşim özel misafirhanelerde kv evimde kalırken bense o 9 günü henüz 1 ay tanıdığım bir arkadaşın evnde geçirmiş, sonrada ablamın evine gelmiş ve dava açmıştım.
yaşananların nedeni mi? :)) ewet gülüyorum. çünkü bunu eşim yazdığı boşanma dilekçesine aynı şu cvbı vermişti.
1: anne ve babası ardı ardına hastalıkta ölmüş, eşimse sürekli memleketine hastalık ve ölüm nedeniyle giderek evini ve beni ihmal etmiştir.
2: eşim doğumunu 18 saatte yapmış bu nedenle bebğim zarar görmüştür.
ben mi ne cvp verdm:) ölümün ve doğumun allah tarafından olduğunu bile bilmeyerek beni suçlayan bi insanla hayatın ne getireceğini bilmediğim için birlikte devam etmek istemiyorum.
bunları yazmamdaki asıl amaçsa boşanma aşamasında olup bunalımdaki arkadaşlara bi nevi yardım.hepimiz aynı sıkıntıları çekioruz ve ne yapacağımızı bilmioruz.benm gibi ailesi olmayan bebğiyle tek başına kalmış bi evi bile olmayan bi kadın en güzl örnek olur dşye düşündüm.
öncelikle sosyal paylaşım sitelerinde özellikle güncel sitelere takılıorum. haber vs..sık sık arkadaşlarımla sohbet ediorum ve mümkn olmadıkça o olayları açmıorum. çok bunalıma girdiğimde ise ailem yerine en yakın dostlarıma derdimi döküorum. özellikle destekçilerime. bebğim en büyük servetm. onunla ii şeyler konuşup asla olumsuz birşey yansıtmıorum. bazen müzik açıp oynuyorum. şunu biliorum. birgn hepsi azalacak azalacak bitecek. neden sorularının cvbı yok çünkü. emin olun kadınlar erkeklerden daha güçlü.
yaklaşık 1 ay sonra beni yeni bi haayt beklio. sıfırdan. biliorum kolay olmayacak. tanımadığınz bi şehrde tek başına hayat kurmak. ama heyecanlıyım. çünkü benm evim olacak. dır dır yok surat yok .....oh be:)

evet çok iyi hatırlıyorum sizi kayınvalideniz eşinizi doldurmuştur ve bahane etmiştir doğumunuzu demiştim ama yok adam baya baya inatçı yani neden 18 saatte doğurdunuz diye. ilk çocuğunuza göre iyi bile doğurmuşsunuz genelde 1 günü geçiyor çünkü. hakim bence güler böyle bir sebebe. avukatında da hiç mi akıl yokmuş bunları yazmaktan çekinmemiş.

verilmiş sadakanız varmış bence. ileride allah korusun başınıza bir hastalık gelse bu adam ondan da sizi sorumlu tutar. ya doğumu 18 saatte yapmış ne demek?? eski konunuzda da söylemiştim, sanki çişiniz geldi de 18 saat tuttunuz. eşiniz gerçekten cahil biriymiş bunu bilmeyecek kadar. siz de bunu fark etmişsiniz zaten ki onu atlatmışsınız bile, hayat çok güzel minicik bebişinizle hayatınız hep güzel olsun, her işte bir hayır vardır bu adamın hayatınızdan çıkması çok iyi olmuş bence. :34::34::34:

umarım eşin ileride tekrar evlenir de çocuğu olursa kadın 2 günde fln doğursun o zaman onu da boşayayım der heralde. 2 günde doğurdu beni uykusuz bıraktı der gerekçe olarak da.
çocuğa da tazminat davası açabilir ağlıyor benim uykumu kaçırıyor, bez aldım marketten 10 lira tuttu diye.:52::52::52:

şimdi geçmiş konunuda okudum ve ınanamadım yasadıklarına

cok buyuk badireler atlatmıssın ,ve herseyden onemlısı

yasadıgın sıkıntılarda gecmıste takılıp kalmayan gelecege

karsı umutlu olan güçlü bir kadın var karşımızda .

senı cok tebrık edıyorum .kendıne guvenen dımdık duran

guclu bır kadınsın sen .ve emınım cocuguna cok ıyı bır

anne olacaksın .cok guzel güçlu bır anneye sahıp o minik

cok ama cok sanslı :16:

valla enerjını heyecanını tam buralardan hıssettım ,rabbım

sana cocugunla bırlıkte hep huzur saglık mutluluk versın ınsallah :nazar:

dilekceye yazdıgı cumlelerı okuyunca ben de aynen sızın gıbı tepkı verdım .

adamın beyni insanı şaşkınlıga uğratacak kadar korkunc .kendını gelıstırmemıs

bır adam .konu sahıbının uslubuyla adamın dılekceye yazdıkları arasında

cıddı anlamda uçurum var .

konu sahıbı en dogru kararı vermıs bosanarak .

hahaha avukatının tepkısı cok komık .

bır an yüz ifadesı canlandı gözumde :1:

ex eşiniz avukatınızı bıle cıldırtmıs .

nasıl bır aıleye gelın gıtmıssın sen boyle yaa

oglu bır baska annesı bır baska sorunlu .

cahil insanların içine düşmüssün resmen .

neyse ki kurtardın kendını bunlardan .

şimdi seni cok guzel bır hayat beklıyor:16:

Son düzenleme:
bbir ay önce 'böyle bir boşanma yoktur' adı altında bir sayfa açmıştım. okuyanlar hatırlayacaktır. eşim beni doğumda annesiyle bırakıp gitmiş, ben o perişanlıkta hiçbir şeysz ortada kalmıştm. bebğim 9 günlk yoğunbakımdayken eşim özel misafirhanelerde kv evimde kalırken bense o 9 günü henüz 1 ay tanıdığım bir arkadaşın evnde geçirmiş, sonrada ablamın evine gelmiş ve dava açmıştım.
yaşananların nedeni mi? :)) ewet gülüyorum. çünkü bunu eşim yazdığı boşanma dilekçesine aynı şu cvbı vermişti.
1: anne ve babası ardı ardına hastalıkta ölmüş, eşimse sürekli memleketine hastalık ve ölüm nedeniyle giderek evini ve beni ihmal etmiştir.
ben mi ne cvp verdm:) ölümün ve doğumun allah tarafından olduğunu bile bilmeyerek beni suçlayan bi insanla hayatın ne getireceğini bilmediğim için birlikte devam etmek istemiyorum.
bunları yazmamdaki asıl amaçsa boşanma aşamasında olup bunalımdaki arkadaşlara bi nevi yardım.hepimiz aynı sıkıntıları çekioruz ve ne yapacağımızı bilmioruz.benm gibi ailesi olmayan bebğiyle tek başına kalmış bi evi bile olmayan bi kadın en güzl örnek olur dşye düşündüm.
öncelikle sosyal paylaşım sitelerinde özellikle güncel sitelere takılıorum. haber vs..sık sık arkadaşlarımla sohbet ediorum ve mümkn olmadıkça o olayları açmıorum. çok bunalıma girdiğimde ise ailem yerine en yakın dostlarıma derdimi döküorum. özellikle destekçilerime. bebğim en büyük servetm. onunla ii şeyler konuşup asla olumsuz birşey yansıtmıorum. bazen müzik açıp oynuyorum. şunu biliorum. birgn hepsi azalacak azalacak bitecek. neden sorularının cvbı yok çünkü. emin olun kadınlar erkeklerden daha güçlü.
yaklaşık 1 ay sonra beni yeni bi haayt beklio. sıfırdan. biliorum kolay olmayacak. tanımadığınz bi şehrde tek başına hayat kurmak. ama heyecanlıyım. çünkü benm evim olacak. dır dır yok surat yok .....oh be:)

onceki konunu cok iyi biliyorum.ozguvenine,hayata karsi dimdik durusuna,kendine olan saygina ve daha sayamadigim bir suru sey...inan hayran kaldim sana!!!Allahim yolunu acik etsin,minigini de sana bagislasin.saglikla,mutlulukla ve sevgiyle kalin canim.

ben
mi ne cvp verdm:) ölümün ve doğumun allah tarafından olduğunu bile bilmeyerek beni suçlayan bi insanla hayatın ne getireceğini bilmediğim için birlikte devam etmek istemiyorum.

şu 2 maddeye baktm ve,,dumur oldum...:53:
eşiiniz ne içtiyse aynndan istiyorum. nasıl bir kafa yapmşsa.:ssz:

acilen bir zeka testine sokulması gerekir kendisinin... hoş 6 yaşındaki bir çocuğun bile bunu düşüneceğini sanmııyorum..birde dilekçe vermiş böyle. ,

trajikomik gerçekten. mahkemede okunduğununda asrn dilekçesi olarak literatüre girer bu, demedi demeyin sakın..:1:
eski konunuzu bilmiyorum ama şu 2 madde benim eşinizi tanmama yetti.
ve işte bu yüzden çok doğru bir karar vermişsiniz..aman ha,uzak uzak durun....
hakknızda hayırlısı olsun... yeni hayat ve zeka sorunu olmayan, güzel insanlarla görüşmeniz dileğiyle. mutluluklar..

eski kocan film gibi adammış ama gerilim filmi
şaka bir yana iler tutar yanı yok
dik duruşuna hayran oldum
ama neden özellikle onun olduğu yerde kalmak istiyorsun

ay kusura bakma arkadaşım ama gülücem :9::9: eşin çok komik bir insanmış cidden.. dilekçede yazanları görünce koptum yani. hayır hakim bi tarafıyla güler yani zaten :) umarım Allah yardımcın olur kimseye muhtaç olmadan ayaklarının üzerinde durursun..

Back