Olabilir neden olmasın..Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
unutmam icin ne yapmam lazim allah rizasi icin yardimci olun.az once trafikte aracinda yaninda bi bayanla gordum muhtemelen sevgilisiydi .bu adam su an hayatindaki kisiyle mutlu olurmu sizce .
Senle ilgili bir durum değil, kibarca aldatmadan ya da seni yarabandi yapmadan gitmesi iyi olmuş . sen biraz fazla mi verici oluyorsun iliskilerinde.Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
unutmam icin ne yapmam lazim allah rizasi icin yardimci olun.az once trafikte aracinda yaninda bi bayanla gordum muhtemelen sevgilisiydi .bu adam su an hayatindaki kisiyle mutlu olurmu sizce .birinin mutsuzlugu uzerinden mutlu olunuyormu ?
Olabilir, neden olamasın ki? Bence bu konu üzerine fazla düşünmemeye çalışın. Netice de onu size tercih etmiş ve olay bitmiş. Eğer mutluluğu yakalayamayıp ileride yine size gelirse de, seviyorum diyerek kabul etmeyin derim.Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
unutmam icin ne yapmam lazim allah rizasi icin yardimci olun.az once trafikte aracinda yaninda bi bayanla gordum muhtemelen sevgilisiydi .bu adam su an hayatindaki kisiyle mutlu olurmu sizce .birinin mutsuzlugu uzerinden mutlu olunuyormu ?
Aynen oyle yani oyle salakliklar yaptimSenle ilgili bir durum değil, kibarca aldatmadan ya da seni yarabandi yapmadan gitmesi iyi olmuş . sen biraz fazla mi verici oluyorsun iliskilerinde.
Sorun bundan kaynaklı. İki aylık ilişki için çok fazla. En azından tespit etmişsiniz umarim tekrarlamazsiniz.Aynen oyle yani oyle salakliklar yaptim
Ki elim hep dolu gittim.kendisi tek yasadigi icin ona yemekler yapip goturdum.beni yemege cikaridginda bile hesabi gizliden odedim keske yapmasaydim diyorum
Ya işte bilemezsin canım mutlu olabilirde olmayabilirde insan bilemiyorMerhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
Olunuyor evetMerhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
Ya olabilirde olmayabilirde. Onların ilişki dinamiğine bağlı. Sonuçta yuva yıkılmamış bir şey olmamış. 2 ay denenmiş ama ileriye görütürülememiş bir ilişki başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk felan drama yaratmaya gerek yok. Sizde önünüze bakın mutlu olunMerhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
İste bunlar fazla gelmis adama, gereksiz ilgi olmus ve adam kacmisAynen oyle yani oyle salakliklar yaptim
Ki elim hep dolu gittim.kendisi tek yasadigi icin ona yemekler yapip goturdum.beni yemege cikaridginda bile hesabi gizliden odedim keske yapmasaydim diyorum
Aynısı geldi başıma, 2 senelik ilişkiydi, biz ayrıldık o sonra gitti başkasıyla evlendi. Beni yeterince sevmemiş demek ki isterse Yeni Gine başbakanıyla mutlu olsun, bu kafaya gelirsen yırtarsınMerhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .
Aynen oyle yani oyle salakliklar yaptim
Aynen oyle yani oyle salakliklar yaptim
Ki elim hep dolu gittim.kendisi tek yasadigi icin ona yemekler yapip goturdum.beni yemege cikaridginda bile hesabi gizliden odedim keske yapmasaydim
Yok ztn engelledim heryerdenAdam mutlu olabilir de olmayabilir, ama sizin 2 aylık kısa bir sürede bu kadar duygusal yatırım yapmış olmanız hiç doğru olmamış. Ayrıca adamla asla arkadaş kalmayın.
Aldatmadan bitirilen ilişki doğru olandır,hayatınızdaki kişi sizi sevmediğini istemediğini anladığı zaman elbetteki ilişkiyi bitirme hakkı oluyor,sadece karşı taraf istiyor diye ilişki sürdürülmez zaten,burada aldatma konularında aslında herkesin söylemek istediği bu,evlilikler de ilişkiler de bitebilir aldatma olmadığı sürece herkes anlayışla karşılar zaten,sizinkide öyle olmuş ve bitirmiş.Merhaba arkadaslar..2 ay once biriyle tanistirildim..cok efendi duzgun saygili gelmisti gozume. 43 yasinda ogretmen kendisi.baslarda cok ilgili ve ciddi bir iliski istedigini soylemisti..hersey cok guzel gidiyordu .15 gun once bana eski sevgilisinin ona mesaj attgni ama kendisinin cevap vermedigini soyledi.iste o gundur bana ilgiyi kesti..gunde 10 kez arayan yazan hergun gorusmek isteyen adam 1 kere kisa bir sekilde yazmaya basladi ..ben anliyordumda baskasi oldugunu fakat sordugumda hep inkar etti…dunde bana durduk yere” birbirimizi kirmayalim arkadas kalalim “ dedi ..5 yillik bi iliskim vardi daha once oda beni baskasiyla evlendigi icin ayni sekilde terk etmisti ..psikolojim cok bozuldu.2 ay cok kisa bi sure gelebilir ama ben cok etkilendim ve uzuldum .