Beni terk ettigi kisiyle mutlu olurmu

Rica ederim. Demekki yapilan iyiliklere bile deger vermeyen bencil bir insanmis. O iyilikleri yapmamis bile olsaniz sizi oyle kirmamasi gerekirdi zaten. Insanlari, belkide erkekleri anlamak daha zor. Zorunuza gitmesin. O soyledigi sozler sizinle degil ilk cevabimdada yazdigi onun dusuk karekter özellikleri ile ilgili. Gec kalmadan kurtulmussunuz.

Amaaan çok da zırt
Gittiyse gitti. İsterse çay tabağıyla mutlu olsun,veya olmasın. Boşverin düşünmeye değmez. Alt tarafı 2 aylık herif

2 aylık ilişkiyi unutmaniz da kısa zamanda olur.Adam karaktersizmiş,ayrılmak isteyebilir ama gerekçe olarak boylarinizdan bahsetmesi kendi kişiliğini göstermiş.Böyle biriyle arkadaş ta kalmayın.Bir erkek için yemek yapıp götürmek,hesap ödemek onu aşık etmez totosunu kaldırır,cepte tutmaya çalışabilir o ayrı tabi.

Cok dogru

Olur. 2 ay görüştüğümüz herkesin ahı tutacak olsa ohoo...
Üzgünsünüz anlıyorum ama size bir kötülük yapmadan hayatınızdan çıkan insanların acı çekmesini istemek pek normal değil bence.
Adam medenice bitirmiş. Sanırsın 5 sene evlilik vaadiyle kandırmış da acısı çıkacak. Öyle bile olsa çıkmaz, niye çıksın?
Önünüze bakın siz de.

Not;dun aksam tesaduf karsilastik.kendisine gecerli sebep sordugumda boylarimiz tutmuyormus .cevresi varmis cekiniyormus yanina yakismiyormusum..bir gelecek gormedigi icin biraktigini soyledi .kendisi 1.88 ben 1,65
36 yaşındasınız, herif 43 yaşında. Kendi ergenliğinden utansın o. Ayrıca çevresinden çekine çekine mi erkek oluyor?!?
Tabii bahane bunlar, korkak olduğu için bekar ve öyle de kalacak. Boş verin.

şimdi ben pek kızamadım adama
gerçekten eski sevgili için mi gitti? biraz öyle gözüküyor.
ama eski sevgili faktörü olmasaydı da gidebilirdi çünkü 2 ay kısa bir zaman ve olmayınca olmuyor bazen biriyle
ille de büyük nedenlere gerek yok her zaman
yani her uzaklaşmanın, terk etmenin arkasında bir başkası falan olacak diye bir şart yok
burada önemli olan, adamın senin daha fazla zamanını çalmadan, abuk sabuk ayaklar yapmadan gitmiş olması
seni yedekte tutmamış, aldatmamış muhtemelen, istemem yan cebime koy dememiş
bir sebepten olmayacağını anlamış kendince ve açıkça söylemiş
çoğu insan açıkça söylemiyor emin ol. ya ghostluyor ya yedekliyor

tekrar karşılaştığınızda söylediği sebepleri inandırıcı bulmadım
bence sen adamı kafanda büyütme, uzaklaş diye onları söylemiş
çünkü sebep diye söylediği şeyler sonradan çıkan şeyler değil, gayet de seni ilk gördüğünde bildiği şeyler
boy vs
ayrıca erkekler genelde boy nedeniyle bırakmaz kimseyi.
yani adam seni beğenmemiş olsa en başından görüşmezdi zaten. 2 ay beğendi de şimdi mi beğenmedi?
mantıksız. o nedenle inandırıcı bulmadım.
sana sebep sunmasa bu defa belki de barışalım, gel bi daha deneyelim deme potansiyeli gördü sende ve bunun önüne geçmek için söyledi
e kalkıp da eski sevgilimle barıştım dese bu sefer "şerefsiz" damgası yiyecek
bana göre durum böyle gelişmiş.

Aynen oyle yani oyle salakliklar yaptim
Ki elim hep dolu gittim.kendisi tek yasadigi icin ona yemekler yapip goturdum.beni yemege cikaridginda bile hesabi gizliden odedim keske yapmasaydim diyorum
bunu bir daha sakın yapma ilişkilerinde
asla gidip de yemek yapma, evini toplama. annesi misin sen? böyle yaparsan seni ya anası yerine koyar ya da hizmetçisi.
hesap falan da ödeme. bırak hesabı o ödesin. sen içinden geliyorsa hediye mediye alır geçersin, hesap işini kesinlikle üstlenme 2 aylık bir şeyde.
elim kolum dolu gittim evine demişsin. bak çok yanlış hareketler bunlar sahiden
benim de sevgililerim genelde tek yaşardı, ben de giderken markete uğrayıp ufak tefek şeyler alırdım ama aldığım şey 3 parçayı geçmezdi
ne bileyim 1.5 litre su alırdım, bazen kutu içecek alırdım, bazen ne bileyim yemek yapmıştır yanına yoğurt almışımdır, bazen ekmek almışımdır böyle şeyler yani. bunları da zaten arkadaşıma giderken de alırım, anneanneme giderken de alırım, bu görgü kuralıdır. ama asla elim kolum dolu gitmem kimseye, sakın sen de gitme bir daha.

bundan 1 hafta önce 7 yıllık toksik ilişkimden ayrıldım numaramı silmiş anladım sordum sevgilisi olduğunu söyledi canı cehenneme kardeşim ne üzeceğim kendimi biri beni istemiyorsa istemiyordur bunun benle bir alakası yok zorla da kalbıne elimi sokup giremem içeri defolsun gitsin takılı kalmayacaksın hep ileri daha ileri bakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…