- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan kötüsünü bulamazsın merak etme. Bi tık kötüsü zaten seni dövmesi. E onu da bu gidişle yapacak bi tipe benziyorBen korkuyorum galiba sanki ayrilirsam hic duzgun birini bulamam gibi hissediyorum bide yeni ask yasamak birini sevmek baglanmak onun seni sevmemesi ihtinali cok kotu
ne ahı ne vahı adam sanki seni el üstünde tutuyor da adamın seni sevdiği falan yok kendini kandırma bile bile ateşe de atma ü üniversite hayatında tadacağın o kadar şey varken senin yaptığına bak annen baban attığı adımı haber ver dese kıyameti koparırsın bu adama bu itaat neden? Sana küfreden ailene küfreden birini nasıl sevmeye devam edebiliyorsun17 yasimda biriyle tanistim benden 3 ay buyuk. Suan 21 yasindayim. Acikcasi daha hicbirseyin bilincinde olmadigim bi yasta tanidim onu. Bastan beri surekli kavgali bi iliskimiz var hatta ilk 1.ayimizda ayrilmistik sonra baristik ama bu 4 yildir hep boyle surdu surekli kavga kiyamet. Kendi fazla baskici mesela evden okula gidicem ya ilk once evden cikmadan resim atarim sonra ben gidiyorum yazarim sonra dolmusa bindim okula gel derse girdim ve ders tam 3 te bitiyirsa tam 3 te ders bitti gidiyorum yazmami bekler ve bu en basit ornek 4 yildir surekli bunun gibu seyler bekliyor benden ben yapmayinca kavga kiyamet. Bende bundan biktigim ama yinede onu direk birakamicagim icin (bende alisma problemi var coi cabuk alisirim vede kimseden ayrilamam) bi hata yaptim onu aldattim oyle yaparsam unuturum biter bu iskence sandim cunku bu kisiyle evlensem bile mutlu bi iliskim olucagini hic dusunmedim. Cok buyuk hata yaptigimi biliyorum sonra cok pisman oldum. Ben onu aldattiktan sonra iyice degisti aileme kufurler etmeye basladi ama ufacik bi kavgada bile ediyordu. Bende annesini arayip oglunun yaptigini soyledim ve babasina demis annesi babasida ha o zaman tamam bunlarin iliskisi iyice oturmus demis yani bi aferin dememis ogluna .Beni ailemle tehdit etmeye basladi . Mesela aileme kufur etti diyelim bende onun ailesine etmete basladim ( ben asla ama asla hayatimda kimsenin aileajne kufur etmemistim ona bidaha kufur ederse benimde edicegumi soyledim ve etti ) ve ben ailesine kufur edince beni babami aramakla tehdit etti ve bu cok defa oldu. Annem onu hic istemiyor. Ben univeriste okuyorum o lise mezunu. Ailesini begenmiyor. Hem babasi alkolik birisi ve pavyona gidiyor hemde maddi durum olarak bizden cok cok kotuler ( kazandiginu pavyonda yiyen adama parami dayanir zaten ) vede erkek arkadasimin isi yok kpssye hazirlaniyor arada oylesine biryerlerde calisiyor ordan gelen parada yok annesinin kislik montuna yok kardesinin kiyafetine yada disarda yemek yemelerine gidiyor. Anlicaginuz kosede 5 kurus yok insan demezmi ogluna ya sen neyle evleniceksin kenara 5 kurus koy diye demiyor kadin. Sevgilime surekli kiz gelsinde sinemaya gotur kiz gelsinde bizi yemege gotur diyip duruyormhs kadin resmen beni kullaniyor. Benim oglum olmadigi halde ben sevgilime kiyamiyorum her sordugunda acimdan olsemde tokum diyorum. Sevgilim bana bi kolye aldi dogum gunumde aradan 1 ay gecti daha buyugunu daha suslusunu yani benjmkinin 4 kati fiyatibda baska kolye annesine aldi durduk yere. ( icinden gelerek degil annesine beni kiskanmis laf etmis herhalde annesine almak zorunda kaldi yani annesi kiskanc biri bunu ilk defa yapmadi )Yani acikcasi ailesi annemin istemedigi kadar var. Annem ayril diyip duruyordu bende yok anne diyordum sonra bi gun dedimki tamam anne istihareye yat eger kotu gorursen birakicam dedim annemde yatmis bigun ve kotu seyler gormus sonra kendimde yattim 4 gun hucbirsey gormedim arkadadimi yatirdim oda kotu birsey gormus. Bende bunlardan etkilenerek sevgilimi biraktim ama o beni birakmiyor cok sevdigini soyluyor bende onu seviyorum ama onunla cidden mutlu olmadigimi dusunmeye basladim cunku isi yok ailesi oyle davranislari desen tam bi kaba insan. Sorum su : ben bu kisiyle evlensem mutlu olurmuyum yani benim bu sorun diye ondan sogudugum sebepler gercekten bi sorunmu ? Evlilikte ailelerin denk olmasi ne kadar onemli ? Annesini dinlemeyip evlenen insanlar hep mutsuzmu olur ? Ayrilsam daha durumu iyi ailesi daha iyi birini bulabilirim diye dusunuyorum ama ya suanki mutsuzlugumdan daha mutsuz olursam ? Evet hicbir olumluntarafi yok ama en azindan adam beni cok seviyor . Bide ben ah almaktan cok korkuyorum cunku bi kez aldim bi kiz arkadasimla alakali daha kotusu basina geldi ta ahini alip omur boyu yuzum gulmezse ? Cunku kinci birisi.
Tamamını okumadım ama okuduğum kadarinda yaşadığım şeyler var ve ben evlendim ilk 3 yıl izdirapti resmen17 yasimda biriyle tanistim benden 3 ay buyuk. Suan 21 yasindayim. Acikcasi daha hicbirseyin bilincinde olmadigim bi yasta tanidim onu. Bastan beri surekli kavgali bi iliskimiz var hatta ilk 1.ayimizda ayrilmistik sonra baristik ama bu 4 yildir hep boyle surdu surekli kavga kiyamet. Kendi fazla baskici mesela evden okula gidicem ya ilk once evden cikmadan resim atarim sonra ben gidiyorum yazarim sonra dolmusa bindim okula gel derse girdim ve ders tam 3 te bitiyirsa tam 3 te ders bitti gidiyorum yazmami bekler ve bu en basit ornek 4 yildir surekli bunun gibu seyler bekliyor benden ben yapmayinca kavga kiyamet. Bende bundan biktigim ama yinede onu direk birakamicagim icin (bende alisma problemi var coi cabuk alisirim vede kimseden ayrilamam) bi hata yaptim onu aldattim oyle yaparsam unuturum biter bu iskence sandim cunku bu kisiyle evlensem bile mutlu bi iliskim olucagini hic dusunmedim. Cok buyuk hata yaptigimi biliyorum sonra cok pisman oldum. Ben onu aldattiktan sonra iyice degisti aileme kufurler etmeye basladi ama ufacik bi kavgada bile ediyordu. Bende annesini arayip oglunun yaptigini soyledim ve babasina demis annesi babasida ha o zaman tamam bunlarin iliskisi iyice oturmus demis yani bi aferin dememis ogluna .Beni ailemle tehdit etmeye basladi . Mesela aileme kufur etti diyelim bende onun ailesine etmete basladim ( ben asla ama asla hayatimda kimsenin aileajne kufur etmemistim ona bidaha kufur ederse benimde edicegumi soyledim ve etti ) ve ben ailesine kufur edince beni babami aramakla tehdit etti ve bu cok defa oldu. Annem onu hic istemiyor. Ben univeriste okuyorum o lise mezunu. Ailesini begenmiyor. Hem babasi alkolik birisi ve pavyona gidiyor hemde maddi durum olarak bizden cok cok kotuler ( kazandiginu pavyonda yiyen adama parami dayanir zaten ) vede erkek arkadasimin isi yok kpssye hazirlaniyor arada oylesine biryerlerde calisiyor ordan gelen parada yok annesinin kislik montuna yok kardesinin kiyafetine yada disarda yemek yemelerine gidiyor. Anlicaginuz kosede 5 kurus yok insan demezmi ogluna ya sen neyle evleniceksin kenara 5 kurus koy diye demiyor kadin. Sevgilime surekli kiz gelsinde sinemaya gotur kiz gelsinde bizi yemege gotur diyip duruyormhs kadin resmen beni kullaniyor. Benim oglum olmadigi halde ben sevgilime kiyamiyorum her sordugunda acimdan olsemde tokum diyorum. Sevgilim bana bi kolye aldi dogum gunumde aradan 1 ay gecti daha buyugunu daha suslusunu yani benjmkinin 4 kati fiyatibda baska kolye annesine aldi durduk yere. ( icinden gelerek degil annesine beni kiskanmis laf etmis herhalde annesine almak zorunda kaldi yani annesi kiskanc biri bunu ilk defa yapmadi )Yani acikcasi ailesi annemin istemedigi kadar var. Annem ayril diyip duruyordu bende yok anne diyordum sonra bi gun dedimki tamam anne istihareye yat eger kotu gorursen birakicam dedim annemde yatmis bigun ve kotu seyler gormus sonra kendimde yattim 4 gun hucbirsey gormedim arkadadimi yatirdim oda kotu birsey gormus. Bende bunlardan etkilenerek sevgilimi biraktim ama o beni birakmiyor cok sevdigini soyluyor bende onu seviyorum ama onunla cidden mutlu olmadigimi dusunmeye basladim cunku isi yok ailesi oyle davranislari desen tam bi kaba insan. Sorum su : ben bu kisiyle evlensem mutlu olurmuyum yani benim bu sorun diye ondan sogudugum sebepler gercekten bi sorunmu ? Evlilikte ailelerin denk olmasi ne kadar onemli ? Annesini dinlemeyip evlenen insanlar hep mutsuzmu olur ? Ayrilsam daha durumu iyi ailesi daha iyi birini bulabilirim diye dusunuyorum ama ya suanki mutsuzlugumdan daha mutsuz olursam ? Evet hicbir olumluntarafi yok ama en azindan adam beni cok seviyor . Bide ben ah almaktan cok korkuyorum cunku bi kez aldim bi kiz arkadasimla alakali daha kotusu basina geldi ta ahini alip omur boyu yuzum gulmezse ? Cunku kinci birisi.
Allah aşkına hiç mi gururunuz onurunuz yok aileme küfürmedecek adamın aklını alırım.17 yasimda biriyle tanistim benden 3 ay buyuk. Suan 21 yasindayim. Acikcasi daha hicbirseyin bilincinde olmadigim bi yasta tanidim onu. Bastan beri surekli kavgali bi iliskimiz var hatta ilk 1.ayimizda ayrilmistik sonra baristik ama bu 4 yildir hep boyle surdu surekli kavga kiyamet. Kendi fazla baskici mesela evden okula gidicem ya ilk once evden cikmadan resim atarim sonra ben gidiyorum yazarim sonra dolmusa bindim okula gel derse girdim ve ders tam 3 te bitiyirsa tam 3 te ders bitti gidiyorum yazmami bekler ve bu en basit ornek 4 yildir surekli bunun gibu seyler bekliyor benden ben yapmayinca kavga kiyamet. Bende bundan biktigim ama yinede onu direk birakamicagim icin (bende alisma problemi var coi cabuk alisirim vede kimseden ayrilamam) bi hata yaptim onu aldattim oyle yaparsam unuturum biter bu iskence sandim cunku bu kisiyle evlensem bile mutlu bi iliskim olucagini hic dusunmedim. Cok buyuk hata yaptigimi biliyorum sonra cok pisman oldum. Ben onu aldattiktan sonra iyice degisti aileme kufurler etmeye basladi ama ufacik bi kavgada bile ediyordu. Bende annesini arayip oglunun yaptigini soyledim ve babasina demis annesi babasida ha o zaman tamam bunlarin iliskisi iyice oturmus demis yani bi aferin dememis ogluna .Beni ailemle tehdit etmeye basladi . Mesela aileme kufur etti diyelim bende onun ailesine etmete basladim ( ben asla ama asla hayatimda kimsenin aileajne kufur etmemistim ona bidaha kufur ederse benimde edicegumi soyledim ve etti ) ve ben ailesine kufur edince beni babami aramakla tehdit etti ve bu cok defa oldu. Annem onu hic istemiyor. Ben univeriste okuyorum o lise mezunu. Ailesini begenmiyor. Hem babasi alkolik birisi ve pavyona gidiyor hemde maddi durum olarak bizden cok cok kotuler ( kazandiginu pavyonda yiyen adama parami dayanir zaten ) vede erkek arkadasimin isi yok kpssye hazirlaniyor arada oylesine biryerlerde calisiyor ordan gelen parada yok annesinin kislik montuna yok kardesinin kiyafetine yada disarda yemek yemelerine gidiyor. Anlicaginuz kosede 5 kurus yok insan demezmi ogluna ya sen neyle evleniceksin kenara 5 kurus koy diye demiyor kadin. Sevgilime surekli kiz gelsinde sinemaya gotur kiz gelsinde bizi yemege gotur diyip duruyormhs kadin resmen beni kullaniyor. Benim oglum olmadigi halde ben sevgilime kiyamiyorum her sordugunda acimdan olsemde tokum diyorum. Sevgilim bana bi kolye aldi dogum gunumde aradan 1 ay gecti daha buyugunu daha suslusunu yani benjmkinin 4 kati fiyatibda baska kolye annesine aldi durduk yere. ( icinden gelerek degil annesine beni kiskanmis laf etmis herhalde annesine almak zorunda kaldi yani annesi kiskanc biri bunu ilk defa yapmadi )Yani acikcasi ailesi annemin istemedigi kadar var. Annem ayril diyip duruyordu bende yok anne diyordum sonra bi gun dedimki tamam anne istihareye yat eger kotu gorursen birakicam dedim annemde yatmis bigun ve kotu seyler gormus sonra kendimde yattim 4 gun hucbirsey gormedim arkadadimi yatirdim oda kotu birsey gormus. Bende bunlardan etkilenerek sevgilimi biraktim ama o beni birakmiyor cok sevdigini soyluyor bende onu seviyorum ama onunla cidden mutlu olmadigimi dusunmeye basladim cunku isi yok ailesi oyle davranislari desen tam bi kaba insan. Sorum su : ben bu kisiyle evlensem mutlu olurmuyum yani benim bu sorun diye ondan sogudugum sebepler gercekten bi sorunmu ? Evlilikte ailelerin denk olmasi ne kadar onemli ? Annesini dinlemeyip evlenen insanlar hep mutsuzmu olur ? Ayrilsam daha durumu iyi ailesi daha iyi birini bulabilirim diye dusunuyorum ama ya suanki mutsuzlugumdan daha mutsuz olursam ? Evet hicbir olumluntarafi yok ama en azindan adam beni cok seviyor . Bide ben ah almaktan cok korkuyorum cunku bi kez aldim bi kiz arkadasimla alakali daha kotusu basina geldi ta ahini alip omur boyu yuzum gulmezse ? Cunku kinci birisi.
17 yasimda biriyle tanistim benden 3 ay buyuk. Suan 21 yasindayim. Acikcasi daha hicbirseyin bilincinde olmadigim bi yasta tanidim onu. Bastan beri surekli kavgali bi iliskimiz var hatta ilk 1.ayimizda ayrilmistik sonra baristik ama bu 4 yildir hep boyle surdu surekli kavga kiyamet. Kendi fazla baskici mesela evden okula gidicem ya ilk once evden cikmadan resim atarim sonra ben gidiyorum yazarim sonra dolmusa bindim okula gel derse girdim ve ders tam 3 te bitiyirsa tam 3 te ders bitti gidiyorum yazmami bekler ve bu en basit ornek 4 yildir surekli bunun gibu seyler bekliyor benden ben yapmayinca kavga kiyamet. Bende bundan biktigim ama yinede onu direk birakamicagim icin (bende alisma problemi var coi cabuk alisirim vede kimseden ayrilamam) bi hata yaptim onu aldattim oyle yaparsam unuturum biter bu iskence sandim cunku bu kisiyle evlensem bile mutlu bi iliskim olucagini hic dusunmedim. Cok buyuk hata yaptigimi biliyorum sonra cok pisman oldum. Ben onu aldattiktan sonra iyice degisti aileme kufurler etmeye basladi ama ufacik bi kavgada bile ediyordu. Bende annesini arayip oglunun yaptigini soyledim ve babasina demis annesi babasida ha o zaman tamam bunlarin iliskisi iyice oturmus demis yani bi aferin dememis ogluna .Beni ailemle tehdit etmeye basladi . Mesela aileme kufur etti diyelim bende onun ailesine etmete basladim ( ben asla ama asla hayatimda kimsenin aileajne kufur etmemistim ona bidaha kufur ederse benimde edicegumi soyledim ve etti ) ve ben ailesine kufur edince beni babami aramakla tehdit etti ve bu cok defa oldu. Annem onu hic istemiyor. Ben univeriste okuyorum o lise mezunu. Ailesini begenmiyor. Hem babasi alkolik birisi ve pavyona gidiyor hemde maddi durum olarak bizden cok cok kotuler ( kazandiginu pavyonda yiyen adama parami dayanir zaten ) vede erkek arkadasimin isi yok kpssye hazirlaniyor arada oylesine biryerlerde calisiyor ordan gelen parada yok annesinin kislik montuna yok kardesinin kiyafetine yada disarda yemek yemelerine gidiyor. Anlicaginuz kosede 5 kurus yok insan demezmi ogluna ya sen neyle evleniceksin kenara 5 kurus koy diye demiyor kadin. Sevgilime surekli kiz gelsinde sinemaya gotur kiz gelsinde bizi yemege gotur diyip duruyormhs kadin resmen beni kullaniyor. Benim oglum olmadigi halde ben sevgilime kiyamiyorum her sordugunda acimdan olsemde tokum diyorum. Sevgilim bana bi kolye aldi dogum gunumde aradan 1 ay gecti daha buyugunu daha suslusunu yani benjmkinin 4 kati fiyatibda baska kolye annesine aldi durduk yere. ( icinden gelerek degil annesine beni kiskanmis laf etmis herhalde annesine almak zorunda kaldi yani annesi kiskanc biri bunu ilk defa yapmadi )Yani acikcasi ailesi annemin istemedigi kadar var. Annem ayril diyip duruyordu bende yok anne diyordum sonra bi gun dedimki tamam anne istihareye yat eger kotu gorursen birakicam dedim annemde yatmis bigun ve kotu seyler gormus sonra kendimde yattim 4 gun hucbirsey gormedim arkadadimi yatirdim oda kotu birsey gormus. Bende bunlardan etkilenerek sevgilimi biraktim ama o beni birakmiyor cok sevdigini soyluyor bende onu seviyorum ama onunla cidden mutlu olmadigimi dusunmeye basladim cunku isi yok ailesi oyle davranislari desen tam bi kaba insan. Sorum su : ben bu kisiyle evlensem mutlu olurmuyum yani benim bu sorun diye ondan sogudugum sebepler gercekten bi sorunmu ? Evlilikte ailelerin denk olmasi ne kadar onemli ? Annesini dinlemeyip evlenen insanlar hep mutsuzmu olur ? Ayrilsam daha durumu iyi ailesi daha iyi birini bulabilirim diye dusunuyorum ama ya suanki mutsuzlugumdan daha mutsuz olursam ? Evet hicbir olumluntarafi yok ama en azindan adam beni cok seviyor . Bide ben ah almaktan cok korkuyorum cunku bi kez aldim bi kiz arkadasimla alakali daha kotusu basina geldi ta ahini alip omur boyu yuzum gulmezse ? Cunku kinci birisi.
Annesini dinlemeyip evlenen insanlar hep mutsuzmu olur ?
Sanmam fake değildir. Üni okumak, okumuş olöak hiç bişeyi değiştirmiyor (bazılarında).Yani çok komik aslında. üniversite okuyan bir kız, bu kadar olumsuzlukları görüyor, o adamı bırakmıyor, istiharede görünce bırakıyor. Allah o beyni süs diye vermiş zaten, ne lüzum var kullanmaya?
Hani gerçekten doğrudüzgün bir kişi olur da, istihareye de yatarsın.
Konunun fake olmasını dilerim.