Eğer başınızı ağrıtırlarsa haber verin en azından sosyal platformda ortalığı ayağı kaldırırız. Changeorg, eksisozluk,twitter.. aklıma daha gelmeyen ne varsa o belediyeye yükleniriz. Telefonla, maille, bimere yazarak velveleye veririz. Ne kediler ne siz yalnız değilsiniz.
Aynen öyle arkadaşım, valla baktın seni zora sokuyorlar ver belediyenin adını her yerden duyuralım. Reizlliğe bak ya kendileri vicdansız diye herkes öyle olmak zorunda snaki. Ayrıca çok tebrik ederim duyarlılığınızdan dolayı.
Helal olsun sizlere, aklımda olsun sokakta beslediğimiz kedi köpekler için laf eden olursa yetişin derim size
kedi başına 89 tl yi nasıl keseceklermiş.
sokaktaki kedileri tutup işaret mi koyacaklarmış bunu besliyor, bunu beslemiyor diye
Helal olsun sizlere, aklımda olsun sokakta beslediğimiz kedi köpekler için laf eden olursa yetişin derim size
Üzülme arkadaşımArkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için.. Maalesef size iyi haberler veremeyeceğim.. Birkaç arkadaşın dediği gibi kedilerin yerini değiştirmiştim zaten, anne kedi ve yavrularının yattığı iki kedi evini apartmanın arka tarafına götürdüm kimse görmesin diye, orada bakıyordum. Görevliler gelmedi. Gelin görün ki iki gün önce, yani pazartesi akşamı ben evde yokken anneannem olacak kişi anne kedi ve yavrularını bize çok da uzak olmayan bir yere bırakmış. Bunu duyunca kriz geçirdim. Ağlamaktan helak oldum. Sordum nereye bıraktınız diye cevap yok. Sonra onunla yaşayan kuzenime sordum o söyledi. Dün gittim baktım yoklarYahu bir gecede nasıl kayboldu beş yavru ve bir anne ? Şu an yazarken bile gözlerim doldu, beş senedir bakıyordum o kediye Kapıyı açmamla o ince miyavlamasıyla yanıma koşması, sokağın başında beni görse yanıma koşması aklımdan çıkmıyor
Yarın tekrar aramaya çıkacağım. Açıkça söyleyeyim kedileri Bahçelievler'e bırakmışlar bir parka. Gören duyan olursa nolur bana haber versinDün bütün gün deli danalar gibi dolaştım oraları. Orda kediye mama veren birine sordum görmedim dedi. Yolda ne kadar kara kedi görsem o sandım, nasıl ellerim titredi gözlerim doldu buldum diye ama o değildi hiçbiri.. Arkadaşlar kedim kapkara, gözleri yeşil. Sadece boynunda çok az bir beyazlık var. Çok da güzel beş yavrusu var/dı. Kediler bir gecede kaybolabilir mi bilmiyorum ama eğer bir yerde görürseniz haber verin sosyal ağlarda. Ben bakamıyorum oralara içim acıyor
Üzülme arkadaşımBir de zaten ev kedisi değil ya hani o bir yolunu bulur yaşar korur kendini. Valla bak üzme kendini hiç olur mu? Ama benim de içim cız etti yani...
İyi akşamlar hanımlar.
Benim baktığım sokak kedileri var. Ama vicdansız komşulardan biri beni şikayet etmiş. Geçen cuma ilçenin çevre düzenleme biriminden eve gelmişler ben yoktum. Kardeşime bazı şeyler söylemişler. Sokakta, apartmanda, apartmanın dışında hayvan beslemek yasakmış !? Eğer bakmaya devam edersem kedi başı 89 lira ceza keseceklermiş. Yahu böyle bir dünya var mı Allah aşkına ? Bir kedi apartmana doğurmuştu, hadi ondan rahatsız oldular diyelim. Onu çıkardık zaten apartmanın bahçemsi yerine. Bu bahçemsi yer de aşağıda yani apartmanın girişiyle alakası yok. Bugün beni anneanneme şikayet etmiş o vicdansız. Yok kediler bahçeye tuvalet yapıyorlarmış bilmem ne. Yahu sen günde kaç defa evden çıkıyorsun da rahatsız oluyorsun ? Ki dediğim gibi apartmanın aşağısında. Bodrumda oturanlar bile hiçbir şey söylemiyor, kendileri en üst katta oturuyor. Yalnız benim yüzüme asla birşey söyleyemiyorlar. Hep anneme ya da anneanneme söylüyorlar.
Şimdiii, yarın sanırım o görevliler yine gelecek. Bu konuda yasal bir yaptırım yok değil mi ? Araştırdım öyle bir ibare bulamadım yasak diye.. Ve de uyarıyı bana da yapmadılar bu da geçerli değil sanırım. Bir de bütün belediyeler sokak hayvanları için bir kap su ve mama koyun demiyorlar mı kapının önüne ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Ben bu görevlileri şikayet edebilir miyim ? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum :44:
**Güncelleme** **Son sayfadaki güncellemeyi buraya da yazıyorum**
Arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için.. Maalesef size iyi haberler veremeyeceğim.. Birkaç arkadaşın dediği gibi kedilerin yerini değiştirmiştim zaten, anne kedi ve yavrularının yattığı iki kedi evini apartmanın arka tarafına götürdüm kimse görmesin diye, orada bakıyordum. Görevliler gelmedi. Gelin görün ki iki gün önce, yani pazartesi akşamı ben evde yokken anneannem olacak kişi anne kedi ve yavrularını bize çok da uzak olmayan bir yere bırakmış. Bunu duyunca kriz geçirdim. Ağlamaktan helak oldum. Sordum nereye bıraktınız diye cevap yok. Sonra onunla yaşayan kuzenime sordum o söyledi. Dün gittim baktım yoklarYahu bir gecede nasıl kayboldu beş yavru ve bir anne ? Şu an yazarken bile gözlerim doldu, beş senedir bakıyordum o kediye Kapıyı açmamla o ince miyavlamasıyla yanıma koşması, sokağın başında beni görse yanıma koşması aklımdan çıkmıyor
Yarın tekrar aramaya çıkacağım. Açıkça söyleyeyim kedileri Bahçelievler'e bırakmışlar bir parka. Gören duyan olursa nolur bana haber versinDün bütün gün deli danalar gibi dolaştım oraları. Orda kediye mama veren birine sordum görmedim dedi. Yolda ne kadar kara kedi görsem o sandım, nasıl ellerim titredi gözlerim doldu buldum diye ama o değildi hiçbiri.. Arkadaşlar kedim kapkara, gözleri yeşil. Sadece boynunda çok az bir beyazlık var. Çok da güzel beş yavrusu var/dı. Kediler bir gecede kaybolabilir mi bilmiyorum ama eğer bir yerde görürseniz haber verin sosyal ağlarda. Ben bakamıyorum oralara içim acıyor
Arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için.. Maalesef size iyi haberler veremeyeceğim.. Birkaç arkadaşın dediği gibi kedilerin yerini değiştirmiştim zaten, anne kedi ve yavrularının yattığı iki kedi evini apartmanın arka tarafına götürdüm kimse görmesin diye, orada bakıyordum. Görevliler gelmedi. Gelin görün ki iki gün önce, yani pazartesi akşamı ben evde yokken anneannem olacak kişi anne kedi ve yavrularını bize çok da uzak olmayan bir yere bırakmış. Bunu duyunca kriz geçirdim. Ağlamaktan helak oldum. Sordum nereye bıraktınız diye cevap yok. Sonra onunla yaşayan kuzenime sordum o söyledi. Dün gittim baktım yoklarYahu bir gecede nasıl kayboldu beş yavru ve bir anne ? Şu an yazarken bile gözlerim doldu, beş senedir bakıyordum o kediye Kapıyı açmamla o ince miyavlamasıyla yanıma koşması, sokağın başında beni görse yanıma koşması aklımdan çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?