Beni şikayet etmişler, bu durumda ne yapabilirim ?

Helal olsun sizlere, aklımda olsun sokakta beslediğimiz kedi köpekler için laf eden olursa yetişin derim size

Helal olsun sizlere, aklımda olsun sokakta beslediğimiz kedi köpekler için laf eden olursa yetişin derim size

Munecim konu ile alakasız ama ne çok mavi kuşun var gözüm kaldı resmenbende bir tane garibanım yalnız kaldı:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Haysev ve Haytap'ı ara canım. Yok öyle bir dünya kedi başına filan.
Onların belediyeden geldiklerine inanmadım ben.
İnsanlara bak ya ... Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

kedi başına 89 tl yi nasıl keseceklermiş.
sokaktaki kedileri tutup işaret mi koyacaklarmış bunu besliyor, bunu beslemiyor diye

çok tatlısın çok güldüm

bu arada o şikayet eden komşulardan bazen bizim burda da oluyor. nefret ediyorum. hayvancıkların bir zarar verdiği yok ki, onlar karınlarını doyurma peşindeler. ben kimseye aldırmıyorum yemeğimi veriyorum, sularını tazeliyorum.o kavrulan yaz günlerinde bakıyorum millet kapısının önüne bir kap su koymuyor yazık ya! ama kendileri kana kana içerler. hayvana saygı yaşam hakkı hiç yok.

kedi başına 89 lirada kaldım.. kaç kedi yedi sayım mı yapacaklar? belediye önce kaldırıma park eden araçlara ceza kessin onları saymak kolay..

şaka bir yana etrafa zarar vermeden temizliğe dikkat ederek hayvan besleyenleri bir rahat bıraksalar..

8. kattan aşağı ciğer fırlatan arkadaşım var aşağı inmeye üşenip ona kızıyorum mesela.. kaldırımdan yürüyenlerin tepesine yağdırıyor:)

bi tencere salçalı makarnayı hayvanlar yer diyip kaldırıma boca edip gidene de kızarım..

ben de beslemeye çalışıyorum bazen.. valla yemelerini bekliyorum ardından su döküp kokusu kalmasın ona da dikkat ediyorum..

apartmanda şikayet yok ona rağman kapıcımız bırakılan mamaları dört nala koşup süpürüyor.. başka bir iş olsa yan gelir yatar..

insanlar çeşitçeşit.. şu bir gerçek ki bu ülkede hayvan sevmek bile zor..

bende kedi bakıyorum apartmanımızın bahçesinde ama kediciği komşularımız bu aralar acıyarak apartman içine alıyor oda haliyle dışarı çıkamadığı için kakasını paspaslara yapmıuş gidip temizledim napiyim ama havalar iyi çok şükür hayvanada eziyet içerde hapis kalıyor ona güzel bir kutu ev yapıcaz çoğu insan kedi sevmiyoır ya köpek sever çok ama kedisever çok az bu yüzdende antipatiyle yaklaşıyorlar

Kedi başına ceza yeni icat oldu, her belediye uygulamıyor kendi insiyatiflerinde ceza kesmek
Ama hayvanları toplayabilirler dikkat edin, belediyelerde etraftan rüşvet alıp, geceleri hayvan avına çıkan personeller var
Komşularınızla sürtüşmemeye bakın, siz ne kadar haklı olsanız da o gariplere kötülük yapmak on dakikalık iş
Mümkünse mama verdiğiniz yeri değiştirin, başka bir yere alıştırın
Oradan dağılmalarına gayret edin ki, zarar görmesinler. Maalesef ki yaşam hakkı herkesin algılayamadığı bir kavram
Herkesle savaşabilirsiniz, ortalığı ayağa kaldırabilirsiniz ama o hayvanları koruyamazsınız, başıma geldiği için söylüyorum bunu, her dakika başlarında olmak mümkün değil. Aynı sorun yüzünden 30 sokak kedisini aşılatıp, karne çıkarttık, karneli hayvanı alma hakları yok, sonra haftada iki gece birer ikişer eksilmeye başladılar, bir gece takip edip kapıma gelen belediye görevlisini yakaladım arabanın içinde, arka koltukta da zehirlediği beş canımı. Dava, şikayet hiç bir şey olmadı, komşulardan rüşvet aldığını öğrendik ama kanıtlayamadık. Dernekler, uğraşlar bir yere kadar, illa ki boşluklar oluyor. Uzun lafı kısası, göze batmamak için elinizden geleni yapın. Tavsiyem gece ve gözden uzak besleyin

Son düzenleme:
Ben olsam inadına beslemeye devam ederdim,ne bu yahu minicik canların derdine düşmüşler,ne biçim insanlar var ya,

Başıma benzer bir olay geldi beslediğim kedileri bana şikayet ettiler istemiyoruz diye neyse sonra bende onları daha uzak bir yere götürdüm bu seferde ben okuldayken gelip almışlar ve cok uzak ormanlık bir yere götürüp bırakmışlar bulamadım tabi.başka bir kedimin ise üstünde sigara söndürmüşlerdi yavru kedi üstelik lanet etmiştim resmen o insanlara.ayrıca cocuklarda çok acımasız yavru kedimin birinin boynuna ip bağlayıp öldürmüşlerdi doğurup sokağa salıyorlar çocuklarını hayvandan çok zararları var çevreye.

Arkadaşlar teşekkürler tavsiyeleriniz için.. Maalesef size iyi haberler veremeyeceğim.. Birkaç arkadaşın dediği gibi kedilerin yerini değiştirmiştim zaten, anne kedi ve yavrularının yattığı iki kedi evini apartmanın arka tarafına götürdüm kimse görmesin diye, orada bakıyordum. Görevliler gelmedi. Gelin görün ki iki gün önce, yani pazartesi akşamı ben evde yokken anneannem olacak kişi anne kedi ve yavrularını bize çok da uzak olmayan bir yere bırakmış. Bunu duyunca kriz geçirdim. Ağlamaktan helak oldum. Sordum nereye bıraktınız diye cevap yok. Sonra onunla yaşayan kuzenime sordum o söyledi. Dün gittim baktım yoklar Yahu bir gecede nasıl kayboldu beş yavru ve bir anne ? Şu an yazarken bile gözlerim doldu, beş senedir bakıyordum o kediye Kapıyı açmamla o ince miyavlamasıyla yanıma koşması, sokağın başında beni görse yanıma koşması aklımdan çıkmıyor

Yarın tekrar aramaya çıkacağım. Açıkça söyleyeyim kedileri Bahçelievler'e bırakmışlar bir parka. Gören duyan olursa nolur bana haber versin Dün bütün gün deli danalar gibi dolaştım oraları. Orda kediye mama veren birine sordum görmedim dedi. Yolda ne kadar kara kedi görsem o sandım, nasıl ellerim titredi gözlerim doldu buldum diye ama o değildi hiçbiri.. Arkadaşlar kedim kapkara, gözleri yeşil. Sadece boynunda çok az bir beyazlık var. Çok da güzel beş yavrusu var/dı. Kediler bir gecede kaybolabilir mi bilmiyorum ama eğer bir yerde görürseniz haber verin sosyal ağlarda. Ben bakamıyorum oralara içim acıyor

Son düzenleme:
Üzülme arkadaşım Bir de zaten ev kedisi değil ya hani o bir yolunu bulur yaşar korur kendini. Valla bak üzme kendini hiç olur mu? Ama benim de içim cız etti yani...

Üzülme arkadaşım Bir de zaten ev kedisi değil ya hani o bir yolunu bulur yaşar korur kendini. Valla bak üzme kendini hiç olur mu? Ama benim de içim cız etti yani...

Canım benim sağ olasın desteklerin için Tek olsa belki bu kadar kötü olmazdım ama benim sevmeye bile kıyamadığım beş tane yavrusu vardı hepsi de ürkek Umarım hayvansever biri bulmuştur yoksa bir gecede nasıl kaybolsunlar aklım almıyor

Canım korkma kötü birşey yoktur. Veteriner vs almış olabilir. Misal benim veterinerim anne ve yavru kedileri alır. Anneyi kısırlaştırıp bakımını yapar, yavruları da sahiplendirir. Öyle birşeydir belki

sizi üzmek istemiyorum ama bir gecede bile kaybolabiliyor hatta bir geceyi geçtim benim evde şırıngalarla büyüttüğüm 1 yıla yakın beslediğim kedim kapıyı açık bırakmaları sonucu kaçmıştı okuldan gelene kadar kimse fark etmemiş inanın aramadığım yer kalmadı günlerce her yeri aradım sokakta olsa kesin bulurdum.ya biri aldı ya başına bir şey geldi öldü gitti bir köşede attılar çöpe bulamadım.sizin kediniz tek olmadığı için ortada yoksa ya biri almıştır yada çok korkup kuytu bir yere sığınmıştır umarım bulursunuz insanlar ne kadar acımasız o yavrularada mı acımazlar yerinden yurdundan ederler.bende günlerce ağladım en kuytu köşelere kadar baktım ama bulamadım.bazen geçici bir süre sokakta hayatda kalamayacak kadar küçük yavruları veya hasta hayvanları güçlenene kadar besleyip salıyorum aynı yere bazıları hiç kaybolmuyor yemek saatlerinde hep görüyorum ama bazılarıda saldığımın gecesinde ortalıktan kayboluyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…