- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
Şikayet edeni kesin bilmiyorum. %99.9 o komşu işte. Valla kavga çıkar sanırım :)
Sanırım öyle yapacaklar Veya şişkoları alacaklar iyi beslenmiş diye Yarım saattir yasaları okuyorum 89 lira ceza yazısını da göremedim.
Ceza mı kestiler Ee ödediniz mi peki ? Size yaptıkları daha saçmaymış.. Kim şikayet etmiş ? Ben ev yaptım kedilere, anne kedinin yavruları orda duruyor. Dört tane kendi yavrusu var, bir tanesi de kendi yavrusu değil ama onu da emziriyor, bir tane de bu doğumundan önceki yavrusunu emziriyor yani altı tane yavru kedi var kedi evinin içinde. Kimseye zararları yok orda yatıyorlar..
2 tane köpek için 150 tl ödedik. komşular şikayet etmiş.Zaten bir sürü kedimizi de öldürdüler,kimi sakat kaldı ameliyat ettirdik vs..biz kadar çeken olmamıştır herhalde bu konuda kimin yaptığını da bulamadık,şikayet edemedik..belediye bi kere gelip uyarı yapıyo ikincide ceza kesiyorlar. Gelirlerse eğer ceza kağıdını sakın imzalama. Sen aslında gerekeni yapmışsın..Komşunla Konuş diycem ama bu tipler anlamaz konuşmaktan. Dağ adamı öldürür sağ adamı!!!!