beni seviyormu yoksa ne yapmaya çalışıyor ?

glzclli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
148
0
96
İzmir
bundan 8_9 ay öncesinde birgün bir telefon geldi bana yabancı bir numaradan arayan oydu,espirye vurdurarak kendini tanıttı beni fakültemde gördüğünü benim numaramı cokda zor olsa buldugunu ve benden cok etkilendiğini ima etti ben sacmalıyorsun diyerek kapattım inmidir cinmidir kimdir :) neyse sonra sürekli aramaya basladı ben acmıyorum o arıyor bu sekilde devam etti ben actıgımda nomu nerden buldugunu soruyordum o da beni sinir edreken güldürmeyi basarıyordu :) bu sekilde birbirimizi tanımaya basladık,ben bursada okuyorum ailem izmirde o ise tam tersi ailesi bursada kendisi izmirde okuyor...benimle görüşmek istedğini söyledi kabul etmiyordum ,face ten ekledi kabul ettim ben zaman ilerledikce ondan cok etkilenmeye baslamıstım saatlerce telefonda konusuyorduk sanki birbirimizi cok iyi tanıyor gibi herşeyi hissediyorduk..ben ailemin yanına izmire gittim oda ordaydı görüşücez artık neyse izmirdeykende saatlerce konustuk bana telefonda sana birsey itiraf etmek istiyorum dedi senin nonu oylesine almıstım ama senden cok etkilendim ve sana bunu yapamıcagımı anladım sen evlenilcek bir kızsın fakat ben kendimi biliyorum ben uzakta bi ilişki yapamıyorum dedi( eski sevgilimden birbirmizi cok seviyoken sırf bu yüzden ayrıldık dedi) ben sevgilimin herdaim yanımda olmasını istiyorum dedi,napalım ozaman görüşmeyelimmi dedim bilmiyorum ne dicegimi ama seninle konusmakda istiyorum biryandan dedi bende o zaman bunları görüşünce konusalım dedm görüştük,ikimizde cok heycanlandık birbirimizi görünce onun ellerinin bile titrediğini farkettim neyse bircok sey konustuk ilişkiden pek bahsetmedik neyse eve gidince beni 2 gün aramadı bende sinirlendim noldu dedim o da ben sana düşüncelerimi söylemiştim uzakta ilşki yapamam diye sen görüşelim diyince kabul ettim dedi neyse ben bursaya geldim aradan 5 gün gecti arkadslarımla cafeye cıktım aksam bir baktım onun arabası biri dısarıdan bana bakıyor ama göremedm megerse beni görmüş ve geldi tam karsı masama oturdu telefonuma bakmamısım beni kendi cebinden 9 (onun telini acmam diye baska bir sabit no danda 5 kere aramıs) ama ben duymadım tesadüf ama benm oturdugum yere gelmesi tamamen..o cafede sürekli bana baktı arkadsıyla sürekli bnm hakkımda konustuklarını hissettim eve gidince tekrar aradı ben acmadım..bu olayların hepsi mart ayında oldu..aradan uzun bir süre gecti bu yaz eylülde izmirde biryerde bizim araba stop etti ben arabadayım ve tam o arabanın oldugu caddede ben onu gördüm bu kadar tesadüf beni o kadar sasırttıki gercekten cok etkilenmiştim bu kadar tesadüf olurmu diye ve ben ona msj attım dün gördüğüm senmydn diye o da sanrm evet falan yazms gülmüş :) ama hiç nasılsın falan yazmayınca cok bozuldum,neyse bursaya geldim tekrar gecen hafta dısarı cıktıgımda onun arabasını gördüm burda ve arkasından gectim ama beni görüp görmediğini bilmiyorum ardan 20 dk gecti arayan o :) arkadsmla dısardaym sende bize eslik etmk istermsn dedi bilmiyorum dedim 3 kere daha aradı lütfen glz diye bnde bulustum bir arkadsımda vardı..konusmaları o kadar sasırtıki sanki kaldıgımız yerden devam gibi gecen sene ona söyledğim her detayı hatırlıyor herseyimi biliyor bana deger verdğini hissettirdi sürekli sonra cok sımarık bir hali vardı bende onu sürekli bozdum sen ne olmussun böyle diye bayaga üstüne gittim o da benm annemle babam ayrılıyor psikolojim altüst gülz dediüzüldüm bende ama sonuc olarak gene sevgili değiliz gözlerimin içine sevgi dolu bakıyor bu kadar tesadüf kac kişinn basına gelebilrki diyor ve ama hiçbirsey yapmıyor !ne olur bana akıl verin

bu şahıs seni üzer gibi geldi bana...

inan canım hoslandıgım için değil ama balık burcu ve o kadar hassas bi cocukki esasında ,iyi karakterli biri ama sanırım ciddi ilişki yasamya hazır değil :/ önceki yasadıgı ilişki gibimi olucak diye düşünüyor bilmiyorumki..

bence de sanki karşısındakine mavi boncuk verip sonra kaçabilecek biri

bende bazen öyle düşünüyorum ama benden hiçbir cıkarı yok ve inan arasa birsürü kız bekler onu ,peki beni birkere görmek için bile niye o kadar arıyor yalvarıyor bunu anlamıyorum ben

belki de sen huzur bulduğu sakin bir limansın
belki aşk yok ama huzur var
olabilir mi ?

belki de sen huzur bulduğu sakin bir limansın
belki aşk yok ama huzur var
olabilir mi ?

bu da mantıklı bir cevap :) olabilir diyicem peki niye beni gördüğünde heyecanlanıyor sacmalıyor konusurken inanırmısın arkadsı bile söyledi sacmalıyorsun artık sus diye :) ( canım inan kendini kandıran kızlardan hiçbir zaman olmadım benden hoslanmayan birine beni sevdiğini düşünücek kadar ama bu gercekler kafamı cok karıstırıyor)

hııı o zaman şöyle birşey de olabilir
bu şahıs sana ilgi duyuyor huzur buluyor hatta aşık olsam mı diye düşünüyor olabilir ama bir yandan da geçmiş tecrübelerinin yinelenmesinden çekiniyor olabilir bence pasif kal o bişey yaparsa karşılık ver ama çabalayan sen olma erkekler ne kadar çabalarsa o kadar kıymet bilir :)

heyecan giderek artıyor :)
sahneye ahmet çıktı hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri merakla bekliyorum :)

tipik balik burcu iste bugün cok seviyorum öldüm bittim der ertesi gün yok sevmiyorum istemiyorum der..
biraz hatta cok dengesizdir bu sevgi islerinde..
bence ondan uzak durmaya calis, su anda zaten psikoloji iyi degilmis, demek ki kendine siginacak bir liman ariyor, yani psikoloji düzeldiginde yine cekip gidebilir..
sen gayet normal davran ona, ilgini asla belli etme eger dedigin gibi gercekten sevgi dolu gözlerle sana bakiyorsa o zaman zaten ciddi bir seyler olur..

kesinlikle balık burcları böyle oluyorlar malesef ama hiçbirseyimi agzımdan cıkan en ufacık bir kelimeyi bile hatırlıyor olusu ve o heyecanlanısı :) ve o sürekli bizi karsılastıran o kaderde olunca insanın etkilenmemek elinde olmuyor canım...

heyecan giderek artıyor :)
sahneye ahmet çıktı hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri merakla bekliyorum :)

hahahahh =) cok güldüm valla gece gece bilmiyorum bende o nerden cıktı şimdi ama bu olayı tarık ögrenirse daha cok içine kapanır gibime geliyor

benimkide balık burcuydu bu ne derece doğru bilemem bir gün deli gibi seviyor görünüyor ertesi gün arkadaşız demeye getiriyordu bazen gözlerinde sevgi görüyordum bazen hiçbir şey yani diyeceğim o ki konuş böyle böyle de
hala dengesiz ise bırak gitsin eğen böyle git geller yaşıyorsa kendimden biliyorum üzülen sen olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…