bu şahıs seni üzer gibi geldi bana...
bence de sanki karşısındakine mavi boncuk verip sonra kaçabilecek biri
belki de sen huzur bulduğu sakin bir limansın
belki aşk yok ama huzur var
olabilir mi ?
hııı o zaman şöyle birşey de olabilir
bu şahıs sana ilgi duyuyor huzur buluyor hatta aşık olsam mı diye düşünüyor olabilir ama bir yandan da geçmiş tecrübelerinin yinelenmesinden çekiniyor olabilir bence pasif kal o bişey yaparsa karşılık ver ama çabalayan sen olma erkekler ne kadar çabalarsa o kadar kıymet bilir :)
cok güzel bir yorum ! kesinilkle her dedğine katılıyorum canım zaten birsey yapmam ben :) bu arada birsey daha cıktı :/ bizim sınıftan bir cocuk ahmet bu hoslandıgım cocukla arkads olmus yeni face te gördüm bayaga kanka gibiler ve ahmet bnden hoslanıyo sanırımama bunu o ögrenirse cok kötü olur ,bilmedğinede eminim..dallas oldu bu hikaye
tipik balik burcu iste bugün cok seviyorum öldüm bittim der ertesi gün yok sevmiyorum istemiyorum der..
biraz hatta cok dengesizdir bu sevgi islerinde..
bence ondan uzak durmaya calis, su anda zaten psikoloji iyi degilmis, demek ki kendine siginacak bir liman ariyor, yani psikoloji düzeldiginde yine cekip gidebilir..
sen gayet normal davran ona, ilgini asla belli etme eger dedigin gibi gercekten sevgi dolu gözlerle sana bakiyorsa o zaman zaten ciddi bir seyler olur..
heyecan giderek artıyor :)
sahneye ahmet çıktı hadi bakalım hayırlısı gelişmeleri merakla bekliyorum :)
bence olayları akışına bırak olacağı varsa olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?