beni kutlamalisiniz sigarayı bıraktım

Sende katil benimde bugun son.birakiyorum bu zehiri.
@Kahve-Kokulu-Kadin ne durumdasin

Firsat buldukca yazicam..Hadi bakalim basarilar hepimize az once canim cok icemk istedi bir tabak erik aldim tuzlaya tuzlaya hart hurt yedim.kriz gecti gitti
Allen car in kitabini alicam video izledim bi kac olay tamamen beyinde bitiyor.hem vyvudumuza hem cebimize ne buyuk dusmanlik etmisiz yillardir.icme sakin hep birlikte birakip buradavkutlama yapalim
Krize girersen buraya yaz birbirmizi frenleriz

Kitabini bende okudum.bende ise yaramadi gibi.kitap bittikten sonra 1 bucuk gun icmedim..dedigin gibi kafada bitirmek lazim gercektn istemek lazim yoksa basa donuyorsun.

7 saate yakindir icmiyorum sadece 1 defa canim cekti onuda erik yiyerek atlattim.suan icin sadece basim agriyor..

Sakin icme agri kesici ilac ic.7 saat icmediysen dayanabiliyosun demektir.sakiz cigne biseyler atistir
İstesemde icemem cnm cunku evde sigara yok sigara icende yok nikotin sakizim var ama kendimi sartlandirdim cok mecbur kalmadikca cignemiycem.vucuttan nikotinin tamamen temizlenmesini istiyorum.

İstesemde icemem cnm cunku evde sigara yok sigara icende yok nikotin sakizim var ama kendimi sartlandirdim cok mecbur kalmadikca cignemiycem.vucuttan nikotinin tamamen temizlenmesini istiyorum.
Nikotin sakiIni nereden aliyosunU bende alicam.
Kendini nsl hisdiyosun epeydir icmemissin.
Bu arada @Kahve-Kokulu-Kadin ne yapti acaba sesi cikmio yoksa pes mi etti

Sakizi eczaneden aliyorsun.meyveli ve nanelisi var ben naneli olani almistim.fiyati 18 tl.

Cok iyi hissediyorum.buyuk krizleri bekliyorum ama yok cok rahatim inan.aklima geliyo hatta aklimdan cikmiyor.ama canim istemiyor.aklima gelince beni zehirlemene izin vermicem artik bu defa ben kazanacam diyorum kendi kendime..sanirim bu sebebten dolayi o hafiften gelen icme istedi yogunlasmiyor krize donusmuyor..

Harika ben ilk defa birakiyorum daha knce hic denemedim zaten 1 haftayi bir atlatayim daha asla icmem su ilk bir hafta gozumu korkutuyor

Kac yildir iciyorsun ve miktari ne.ben maalesef 25 yildir gunde 1 paket iciyorum.
Ben 8 yildir gunde bir paket.ovvv seninki bayagi uzun zmanmis.bak simdi daha cesaretlendim.
Bi ilk haftayi atlatsam sonra asla icmem icersemde ben bir aptalim.diye sitenin orta yerinde bagiririm

Ben 8 yildir gunde bir paket.ovvv seninki bayagi uzun zmanmis.bak simdi daha cesaretlendim.
Bi ilk haftayi atlatsam sonra asla icmem icersemde ben bir aptalim.diye sitenin orta yerinde bagiririm
ee yani ben koyu bir tiryaki olarak bırakırsam sen bırakmazsan olmazzz

1 hafta diye sartlandırma kendini,nikotin vucuttan 72 saat içinde tamamen çekiliyormus,sonrası çok daha kolay geçiyor,1 hafta bırakmışlığım var,hiç canımın istemediği bir anda yaktım bitane kendimi denemek için,,bakayım içebiliyommu diye saçma sapan bir düşünceyle içtim ve devamı geldi :)

Yok yok bir birakalim bidaha asla.icmem sende sakin bi daha deneme kensini
Simdiye kadar sigaraya versigimiz parayla kucuk bir sermaye yapardik
Her yonden zarar.senden daha ck cesaretlendim yarin nikotn sakizida alayim

Yok yok bir birakalim bidaha asla.icmem sende sakin bi daha deneme kensini
Simdiye kadar sigaraya versigimiz parayla kucuk bir sermaye yapardik
Her yonden zarar.senden daha ck cesaretlendim yarin nikotn sakizida alayim
Harikasın yaparsın yapıcaz,ne yani o kanser çubuğunamı yenik düşecez,o bizi değil biz onu bitirecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…