• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni kutlamalisiniz sigarayı bıraktım

Arkadaşlar elli yıllık tiryaki babam bir gecede şak diye bıraktı tam 14 yıl oldu bir dal bile içmedi.
Ben 7-8 yıl içtim ara ara bırakma girişimlerim oldu, o arada doğuda ücra Bi köye atandım,evde yalnızken sobanın bacası tüttü saatlerce dumanla uğraştım o gece o kadar duman yuttum ve korktum ki sigaradan tiksindim o günden beridir içmiyorum :halay:
Nedense benim için En kötüsü Parmaklarımdaki kokuydu Can'ım sigara istediğinde aklıma onu getiriyorum

shapee shapee koş sigarayı bırakan var.

Tebrik ederim öncelikle, kısa süre önce ben de bıraktım. Pek kolay olmuyor tabi, gün de saymıyorum ama belki olmuştur 21 gün. 171i aradın mı? İnsanı didik didik takip ediyorlar. İkide bir aradıklarından utanıp içemezsin o kadar diyim.

Seni kriz anında neyin sakinleştirdiğini bul. Beni diş fırçalamak tetikliyor mesela ama gargara yapmak ağzımı uyuşturduğuiçin işe yarıyor.

Anamızdan sigarayla çıkmadık. Elbet alışıcaz. Ben çok değil 3 ay önce duşta sigara içerdim keyfine, şimdi evde içirmiyorum.
Başarılar dilerim.

Geldimmm ne guzel bir haber bu :KK73:
@Kahve-Kokulu-Kadin
Tebrik ederim benimde 18. Gunum
21 gun barajina az kaldi.
Surekli oyala kendini, birseyler ile ugras.
Ben 2. Hafta dolana kadar resmen buzluk doldurdum :dondurma:
5 gun oldu sanirim artik buna da gerek
Duymuyorum yani alistim sanirim.
Dumansiz yaşama sende hosgeldin :eğlence:

Geldimmm ne guzel bir haber bu :KK73:
@Kahve-Kokulu-Kadin
Tebrik ederim benimde 18. Gunum
21 gun barajina az kaldi.
Surekli oyala kendini, birseyler ile ugras.
Ben 2. Hafta dolana kadar resmen buzluk doldurdum :dondurma:
5 gun oldu sanirim artik buna da gerek
Duymuyorum yani alistim sanirim.
Dumansiz yaşama sende hosgeldin :eğlence:

Ama suan beni çok zorluyor 1 nefes ceksem mi ya :(

Arkadaşlar elli yıllık tiryaki babam bir gecede şak diye bıraktı tam 14 yıl oldu bir dal bile içmedi.
Ben 7-8 yıl içtim ara ara bırakma girişimlerim oldu, o arada doğuda ücra Bi köye atandım,evde yalnızken sobanın bacası tüttü saatlerce dumanla uğraştım o gece o kadar duman yuttum ve korktum ki sigaradan tiksindim o günden beridir içmiyorum :halay:
Nedense benim için En kötüsü Parmaklarımdaki kokuydu Can'ım sigara istediğinde aklıma onu getiriyorum

En kötüsü de teni esmerlestiriyo hatta karartiyor

Hayir zaten onemli olan o 1 tane sigaraya
Direnc gostermek.
Mucadele etmek gereken bu :)
Her zorladiginda 1 nefes cekersen
Birakamazsin.
Gecici bu istek bu sekilde motive et kendini.

Yalan soylemicem 1 nefes çektim ama gerisi gelmedi attım hemen o da zaten kaçak :) orjinal bulundurmuyorum artık :)

Biz kadınlar nelerin üstesinden geliriz sigarada neymiş cnm, ama lütfen biraz kilo aldığınızı fark edince aaa kilo alıyorum diyip koy verme sonuçta sigaranın bıraktığı boşluğu doldurmak için biraz yemeye vereceksiniz kendinizi..
Buarada teyzem nikotin sakızıyla bırakmış sizde deneseniz.

Arkadaşlar, bu başlığa "ben içtim bi tane" diye yazmak bana anlamsız geldi. Kusura bakmayın da konu sahibinin amacı ne? diye düşünün yani

Yahu bana bugun serbest ben yarin birakicam.ama canm bugunden istemiyor olay beyinin kodlanmasiyla alakali.
Kesin birakiyorum.gobek bagimi bugun kesiyorum.
Birakanlar yazsinlar kac yil icip birakmislar.
@Kahve-Kokulu-Kadin ne durumdasin:)

Biz kadınlar nelerin üstesinden geliriz sigarada neymiş cnm, ama lütfen biraz kilo aldığınızı fark edince aaa kilo alıyorum diyip koy verme sonuçta sigaranın bıraktığı boşluğu doldurmak için biraz yemeye vereceksiniz kendinizi..
Buarada teyzem nikotin sakızıyla bırakmış sizde deneseniz.
Nikotin sakizi nerede satiliyor

Yahu bana bugun serbest ben yarin birakicam.ama canm bugunden istemiyor olay beyinin kodlanmasiyla alakali.
Kesin birakiyorum.gobek bagimi bugun kesiyorum.
Birakanlar yazsinlar kac yil icip birakmislar.
@Kahve-Kokulu-Kadin ne durumdasin:)

3. Günüm icmedim ağzım da değişik bi tat var beynim ara ara uyusuyor. Nikotin isteğim 5 dakika sürüyor sabrediyorum ve sabahtan beri yiyorum. Baş agrilarim da arttı :(

3. Günüm icmedim ağzım da değişik bi tat var beynim ara ara uyusuyor. Nikotin isteğim 5 dakika sürüyor sabrediyorum ve sabahtan beri yiyorum. Baş agrilarim da arttı :KK43:
Bi kac video izledim ilk 48 el ayak titremesi uyusukluk vs normamis nikotin vucuttan atiliyomus lutfen pes etme ben senden gaza geldim.pes edersen cesaretim kirilir.sen suan nikoteini atiosun vucuttan sabret.

Tebrik ederim kahve kokulu kadin.benimde sayisiz denemelerim oldu bir nefes diye kandirdim kendimi ve tabi devamida geldi.sakin bir nefes yada bir dal iceyim devami gelmez nasil olsa birakabiliyorum diye dusunme sakin..hiccc umudum yok ama bende bugun bir daha deniyorum son sigarami aksam 5 te ictim yani 4 saat once.Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Back