Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam.Suandan itibaren içme kır paketi yapabilir misin ? Yarinlarin sonu gelmez. Ama icersek dürüst olucaz. Başarıya ulasicaz
Z Zey
Tamam.
Ben bi anda seni okuyunca karar verdim.yarin son kez icicem paket biticek cope aticam bi daha almicam.durust olalim evet.icmek isteyince buraya yazalim birlerinin durdurmasina ihtiyacimiz olabilir.hic birakmayi denemedim simdiye kadar cesaret edemedim ama eger uykudan uyandirmiyorsa bu meret demeki vucut degil beyin alismis uyaninca kahvalti yapayim iceyim olayina.kendimi sartlandirdim yarin bitirecem
Konu ac katilim.olur emin ol.Tebrikler Ya kızlar benim de başarmak istediğim konular var, mesela başkasının hayatı ile ilgilenmemek ve özgüven kazanmak. Bunlar için nerede günlük oluşturabilirim?
Tebrikler Ya kızlar benim de başarmak istediğim konular var, mesela başkasının hayatı ile ilgilenmemek ve özgüven kazanmak. Bunlar için nerede günlük oluşturabilirim?
Tamam birlikte birakip kurtulalim sigara icen arkadaslar piste buyrun hep birlikte tekel i batiralimBen aç karnına icerdim resmen yerdim. Yarın sana destek olucam söz. Daha yeni geçirdim ilk günü sana yardimci olucam her evresini yaz bana
Konu ac katilim.olur emin ol.
Baskasinin hayatiylami ilgileniyosunguldurdun beni allahta seni guldursun
Tamam send ebitak bizim banda felan ihtiyacimiz yok beyinde bitiyor.sende hergun yaz. Yarin son kez iccwm ben biticek sonra.bi dahada icmicem kendime soz verdim sende birakTebrik ediyorum seni.. idareli ol ve icme.. bende tedavi gordum uzman esliginde, uc ay boyunca biraktim, koluma bant yapistirdim.. ama bantlar alerji yapinca, tekrar basladim sigaraya.. simdi yine denicem heralde..
Tebrik ediyorum seni.. idareli ol ve icme.. bende tedavi gordum uzman esliginde, uc ay boyunca biraktim, koluma bant yapistirdim.. ama bantlar alerji yapinca, tekrar basladim sigaraya.. simdi yine denicem heralde..
Ya baskasini bosver sigara iciuorsan gel bize takil. Bizm hayatimizla.ilgilenebilirsin bak sigarayi birakiyoruzİşte hangi bölümde açacağım bir derdim var mı? Evet ya başkalarının hayatları ile ilgileniyorum, niye böyle yapıyor neden bu şekilde davranıyor vs vs aslında şu şekilde davranmalı. Manyaklık kesinlikle
Tamam gece 1 de buradayim son sigarami icmis paketi cope atmis dislerimi fircalamis olarak burada olucam:)Sende katil bize bırakalım :) ipeqbojuqu yarın saat 1 de konu da olabilir misin ? Mümkünse son sigarani içmiş ol :)
Ya baskasini bosver sigara iciuorsan gel bize takil. Bizm hayatimizla.ilgilenebilirsin bak sigarayi birakiyoruz
Gerci haber degeri yok ama idare et
Tamam gece 1 de buradayim son sigarami icmis paketi cope atmis dislerimi fircalamis olarak burada olucam:)
Ya sakamisin senhhahahaha buraya yazayım o zaman madem siz sigara bırakıyorsunuz, bende bir köşede kendi kötü alşıklanlıklarımdan kurtulayım
Ya gece olsun nolur.yarin aon dedim ya yalan hic aoylemek iatemiom duruat olacam.o yuDen ekdni ekndime yarin son kez icicem dedim gunu tamamlicam yani biticek.ertesi gun sifir sigarayla gune baslicam.:)Kız ne gece 1 i öğlen 1 13.00 yani
Kisisel gelisim, iliskiler duygular hayatin icinden bolumlerine acabilirsiniz..Tebrikler Ya kızlar benim de başarmak istediğim konular var, mesela başkasının hayatı ile ilgilenmemek ve özgüven kazanmak. Bunlar için nerede günlük oluşturabilirim?
Ya sakamisin sen
Tmm sende yaz muhabet olur
Kisisel gelisim, iliskiler duygular hayatin icinden bolumlerine acabilirsiniz..