• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni kutlamalisiniz sigarayı bıraktım

Bak saat kaç olmuş ama aklıma hiç gelmiyor üstelik eşimin paketi burnumun dibinde istesem içerim ama istemiyorum. Sen de içme yaparsın eminim mis gibi kokucaz diyorum :))

Z Zey
Suandan itibaren içme kır paketi yapabilir misin ? Yarinlarin sonu gelmez. Ama icersek dürüst olucaz. Başarıya ulasicaz
Tamam.
Ben bi anda seni okuyunca karar verdim.yarin son kez icicem paket biticek cope aticam bi daha almicam.durust olalim evet.icmek isteyince buraya yazalim birlerinin durdurmasina ihtiyacimiz olabilir.hic birakmayi denemedim simdiye kadar cesaret edemedim ama eger uykudan uyandirmiyorsa bu meret demeki vucut degil beyin alismis uyaninca kahvalti yapayim iceyim olayina.kendimi sartlandirdim yarin bitirecem

Tebrikler :halay::halay: Ya kızlar benim de başarmak istediğim konular var, mesela başkasının hayatı ile ilgilenmemek ve özgüven kazanmak. Bunlar için nerede günlük oluşturabilirim?

Z Zey

Tamam.
Ben bi anda seni okuyunca karar verdim.yarin son kez icicem paket biticek cope aticam bi daha almicam.durust olalim evet.icmek isteyince buraya yazalim birlerinin durdurmasina ihtiyacimiz olabilir.hic birakmayi denemedim simdiye kadar cesaret edemedim ama eger uykudan uyandirmiyorsa bu meret demeki vucut degil beyin alismis uyaninca kahvalti yapayim iceyim olayina.kendimi sartlandirdim yarin bitirecem

Ben aç karnına icerdim resmen yerdim. Yarın sana destek olucam söz. Daha yeni geçirdim ilk günü sana yardimci olucam her evresini yaz bana

Konu ac katilim.olur emin ol.
Baskasinin hayatiylami ilgileniyosun:halay:guldurdun beni allahta seni guldursun:rolleyes:

İşte hangi bölümde açacağım bir derdim var mı? Evet ya başkalarının hayatları ile ilgileniyorum, niye böyle yapıyor neden bu şekilde davranıyor vs vs aslında şu şekilde davranmalı. Manyaklık kesinlikle :KK50:

Tebrik ediyorum seni.. idareli ol ve icme.. bende tedavi gordum uzman esliginde, uc ay boyunca biraktim, koluma bant yapistirdim.. ama bantlar alerji yapinca, tekrar basladim sigaraya.. simdi yine denicem heralde..

Tebrik ediyorum seni.. idareli ol ve icme.. bende tedavi gordum uzman esliginde, uc ay boyunca biraktim, koluma bant yapistirdim.. ama bantlar alerji yapinca, tekrar basladim sigaraya.. simdi yine denicem heralde..
Tamam send ebitak bizim banda felan ihtiyacimiz yok beyinde bitiyor.sende hergun yaz. Yarin son kez iccwm ben biticek sonra.bi dahada icmicem kendime soz verdim sende birak

Sende katil bize bırakalım :) ipeqbojuqu ipeqbojuqu yarın saat 1 de konu da olabilir misin ? Mümkünse son sigarani içmiş ol :)

İşte hangi bölümde açacağım bir derdim var mı? Evet ya başkalarının hayatları ile ilgileniyorum, niye böyle yapıyor neden bu şekilde davranıyor vs vs aslında şu şekilde davranmalı. Manyaklık kesinlikle :KK50:
Ya baskasini bosver sigara iciuorsan gel bize takil. Bizm hayatimizla.ilgilenebilirsin bak sigarayi birakiyoruz:duduk:
Gerci haber degeri yok ama idare et:deli:

Ya baskasini bosver sigara iciuorsan gel bize takil. Bizm hayatimizla.ilgilenebilirsin bak sigarayi birakiyoruz:duduk:
Gerci haber degeri yok ama idare et:deli:

hhahahaha buraya yazayım o zaman madem siz sigara bırakıyorsunuz, bende bir köşede kendi kötü alşıklanlıklarımdan kurtulayım o_O

Back