• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni kutlamalisiniz sigarayı bıraktım

Kutlayalim o halde,tebrikleer :)
Aile dostumuz 50yila yakindir iciyodu,bir anda birakti valla.

O biraktiysa siz haydi haydi birakirsiniz,pes etmeyin sakin!

Bugün ikinci gün olacak yani tam da olmadı aslında. Gün içerisinde saatler geçmedi. Kendimi dışarıya attım hatta eşimle korku evine falan gittim.

Böyle damagim kaşınma ve acı hissediyor beynimde biri konuşuyor sanki iç artık diye. Midem balon gibi sanki ama söz verdim bu kez.

Bana destek olur musunuz ? Ne olur
Yapabilirim değil mi ? Bende tertemiz bir nefes alabilirim.
Nasil basardin daha dun iciuodun.bende birakmak istiyorum beraber birakalim arkadasim ama ben simdi birakamam psikolojik olarak hazir degilim ama sana katilicam

Çok güzel, etrafımda yıllarca tiryaki olup bir anda bırakan çok kişi oldu, sigara içilen ortamlardan uzak durmaya çalış, etrafındakilere de bıraktığını söyle ki;sana teklifte bulunmasınlar ya da kaçamak yapmak istersen uyarsınlar, evde önceden kalan kül tablası çakmak gibi sigarayı hatırlatacak şeyleri at, sigara kokusu sinen kıyafetler vs varsa da bir tur yıka ki hatırlatmasın, sigarayla beraber yaptığın bir rutin varsa beraber kahve içmek gibi bu rutinini değiştir, beslenmene şimdiden dikkat et ki kilo almanın önüne geç, spora başlamak da hem sigaraya bağlı toksinleri atmak hem de kilonu dengelemek için iyi olur. Sigaraya harcadığın parayı da çocuğun için bir kumbaraya ya da hesaba bağlayabilirsin böylece tekrar almak istersen iki kere düşünürsün.
Kolay gelsin...

Sigaravicenler gelin heo birlikte birakalim bende yarin son kez icecem.sknra birakacam.bu sayfa hic kapanmasin birbirmiE destek oluruz.
Sen sabah nsl hisetin ben kahvalti sknrasi kahveyle mutlaka icerimde kendi kotubhissetinmi

@shapes koş sigarayı bırakan var.

Tebrik ederim öncelikle, kısa süre önce ben de bıraktım. Pek kolay olmuyor tabi, gün de saymıyorum ama belki olmuştur 21 gün. 171i aradın mı? İnsanı didik didik takip ediyorlar. İkide bir aradıklarından utanıp içemezsin o kadar diyim.

Seni kriz anında neyin sakinleştirdiğini bul. Beni diş fırçalamak tetikliyor mesela ama gargara yapmak ağzımı uyuşturduğuiçin işe yarıyor.

Anamızdan sigarayla çıkmadık. Elbet alışıcaz. Ben çok değil 3 ay önce duşta sigara içerdim keyfine, şimdi evde içirmiyorum.
Başarılar dilerim.

Aklınıza geldiği an su için, sakız çiğneyin.
Patlıcanlı yemekleri bol bol tüketin, yardımı olur.
Ve alışkanlığınızı hatırlatacak içeceklerden bir süre uzak durun.

Bugün bile farkettim aslında mis gibi kadinmisim dedim. Evimi temizledim dışarı çıkıp geldim Ohh mis mis. Çok kilo alırsın diyorlar ağzım hiç boş durmadı ki yoğurt karpuz meyve sakız kuruyemiş ne bulduysam attım valla

Bu saydıklarımın bazılarında nikotin var bu yüzden önemli.
Fesleğen ise ( kuru ) , tiksindiriyor. Sigara isteğini azaltıyor.

Hamur işine dadanmazsaniz almazsiniz kilo.

Sigaravicenler gelin heo birlikte birakalim bende yarin son kez icecem.sknra birakacam.bu sayfa hic kapanmasin birbirmiE destek oluruz.
Sen sabah nsl hisetin ben kahvalti sknrasi kahveyle mutlaka icerimde kendi kotubhissetinmi

Kahvaltı sonrası hiç canım istemedi çünkü kendimi sartlandirmistirdim. Yemek sonraları çok güzel gider meret dimi ama hiç aramadim

Kahvaltı sonrası hiç canım istemedi çünkü kendimi sartlandirmistirdim. Yemek sonraları çok güzel gider meret dimi ama hiç aramadim
Nasl kararverdin daha dun iciyodun.bende birakmak istiyorum ama cesarrtim yok sanki biraamazmissim gibi geliyor.ama senden gaza gelsim yarin son kez icip birakicam.sende buraya hergun yaz birbirmizi gaza getirelim;)

@shapes koş sigarayı bırakan var.

Tebrik ederim öncelikle, kısa süre önce ben de bıraktım. Pek kolay olmuyor tabi, gün de saymıyorum ama belki olmuştur 21 gün. 171i aradın mı? İnsanı didik didik takip ediyorlar. İkide bir aradıklarından utanıp içemezsin o kadar diyim.

Seni kriz anında neyin sakinleştirdiğini bul. Beni diş fırçalamak tetikliyor mesela ama gargara yapmak ağzımı uyuşturduğuiçin işe yarıyor.

Anamızdan sigarayla çıkmadık. Elbet alışıcaz. Ben çok değil 3 ay önce duşta sigara içerdim keyfine, şimdi evde içirmiyorum.
Başarılar dilerim.

Hamileyken hiç icmedim tabi emzirirkende tek hatam geri başlamak oldu. Ama birakicam söz verdim

Bugün ikinci gün olacak yani tam da olmadı aslında. Gün içerisinde saatler geçmedi. Kendimi dışarıya attım hatta eşimle korku evine falan gittim.

Böyle damagim kaşınma ve acı hissediyor beynimde biri konuşuyor sanki iç artık diye. Midem balon gibi sanki ama söz verdim bu kez.

Bana destek olur musunuz ? Ne olur
Yapabilirim değil mi ? Bende tertemiz bir nefes alabilirim.
Elbette yapabilirsiniz ;)
Ben dört yıl önce bıraktım, güne bile sigarayla başlar ve gerçekten çok içerdim. Siz de başarabilirsiniz, olay kararlılıkta, zamanla ne istek ne eksiklik duyacaksınız, sadece arada bir tane içeyim demeyin yeter.. En zoru ilk günler ama tüm sıkıntıları azalarak geçecek inanın.
Karar verdiyseniz bitmiştir ;)

Nasl kararverdin daha dun iciyodun.bende birakmak istiyorum ama cesarrtim yok sanki biraamazmissim gibi geliyor.ama senden gaza gelsim yarin son kez icip birakicam.sende buraya hergun yaz birbirmizi gaza getirelim:KK66:

Dün son sigarami sondurdum elimi kokladim iyy iğrenç artık icmicem dedim bi an da dünden beri icmedim. Eşim çok destek oluyor o da Tiryaki ama yanımda hiç icmedi.

Dün son sigarami sondurdum elimi kokladim iyy iğrenç artık icmicem dedim bi an da dünden beri icmedim. Eşim çok destek oluyor o da Tiryaki ama yanımda hiç icmedi.
Dur 2 gun geriden gelicem ama bende birakicam ins.gercekten bir bayana sigara hic yakismio kokusu berabet hic bir artisi yok parayo ele dumani yele veriyoruz.suratimizda kan kalmadi goz altlarimiz mor.tiryakilr toplanin buraya tekeli batiracaz hep birlikte:KK14:

Elbette yapabilirsiniz :KK66:
Ben dört yıl önce bıraktım, güne bile sigarayla başlar ve gerçekten çok içerdim. Siz de başarabilirsiniz, olay kararlılıkta, zamanla ne istek ne eksiklik duyacaksınız, sadece arada bir tane içeyim demeyin yeter.. En zoru ilk günler ama tüm sıkıntıları azalarak geçecek inanın.
Karar verdiyseniz bitmiştir :KK66:
Sinir yapiyomunpeki.yada gun icinde bosluk hissi.ben korkuyorum nedenwe yapamazmisim gibi ama ilk defa bu kadar gaza geldim

Sinir yapiyomunpeki.yada gun icinde bosluk hissi.ben korkuyorum nedenwe yapamazmisim gibi ama ilk defa bu kadar gaza geldim

Hayır hiç sinir stres yok öyle sartlandirma kendini. Zor ama imkansız değil. Ben basariyorsam sende yaparsın

Hayır hiç sinir stres yok öyle sartlandirma kendini. Zor ama imkansız değil. Ben basariyorsam sende yaparsın
Eger basarirsam benm.icin sen unutulmaz olacaksin cok dua ederim:)
Yarin son kez icip vedalasacagim.ama sen hergun buraya yaz birbirmize destek olalim.1. Ayin sonunda kutlama yapariz:sampiyon:
Birakan arkadaslarda yazarsa yardimlari olur

Eger basarirsam benm.icin sen unutulmaz olacaksin cok dua ederim:)
Yarin son kez icip vedalasacagim.ama sen hergun buraya yaz birbirmize destek olalim.1. Ayin sonunda kutlama yapariz:sampiyon:
Birakan arkadaslarda yazarsa yardimlari olur

Suandan itibaren içme kır paketi yapabilir misin ? Yarinlarin sonu gelmez. Ama icersek dürüst olucaz. Başarıya ulasicaz

Back