Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil basardin daha dun iciuodun.bende birakmak istiyorum beraber birakalim arkadasim ama ben simdi birakamam psikolojik olarak hazir degilim ama sana katilicamBugün ikinci gün olacak yani tam da olmadı aslında. Gün içerisinde saatler geçmedi. Kendimi dışarıya attım hatta eşimle korku evine falan gittim.
Böyle damagim kaşınma ve acı hissediyor beynimde biri konuşuyor sanki iç artık diye. Midem balon gibi sanki ama söz verdim bu kez.
Bana destek olur musunuz ? Ne olur
Yapabilirim değil mi ? Bende tertemiz bir nefes alabilirim.
21 leri görürüm inşallah çok istiyorum bırakmayı suratim kansız cansız bi cirkinlestim kitoparlicam ama inşallah
Bugün bile farkettim aslında mis gibi kadinmisim dedim. Evimi temizledim dışarı çıkıp geldim Ohh mis mis. Çok kilo alırsın diyorlar ağzım hiç boş durmadı ki yoğurt karpuz meyve sakız kuruyemiş ne bulduysam attım valla
Sigaravicenler gelin heo birlikte birakalim bende yarin son kez icecem.sknra birakacam.bu sayfa hic kapanmasin birbirmiE destek oluruz.
Sen sabah nsl hisetin ben kahvalti sknrasi kahveyle mutlaka icerimde kendi kotubhissetinmi
Nasl kararverdin daha dun iciyodun.bende birakmak istiyorum ama cesarrtim yok sanki biraamazmissim gibi geliyor.ama senden gaza gelsim yarin son kez icip birakicam.sende buraya hergun yaz birbirmizi gaza getirelimKahvaltı sonrası hiç canım istemedi çünkü kendimi sartlandirmistirdim. Yemek sonraları çok güzel gider meret dimi ama hiç aramadim
@shapes koş sigarayı bırakan var.
Tebrik ederim öncelikle, kısa süre önce ben de bıraktım. Pek kolay olmuyor tabi, gün de saymıyorum ama belki olmuştur 21 gün. 171i aradın mı? İnsanı didik didik takip ediyorlar. İkide bir aradıklarından utanıp içemezsin o kadar diyim.
Seni kriz anında neyin sakinleştirdiğini bul. Beni diş fırçalamak tetikliyor mesela ama gargara yapmak ağzımı uyuşturduğuiçin işe yarıyor.
Anamızdan sigarayla çıkmadık. Elbet alışıcaz. Ben çok değil 3 ay önce duşta sigara içerdim keyfine, şimdi evde içirmiyorum.
Başarılar dilerim.
Elbette yapabilirsinizBugün ikinci gün olacak yani tam da olmadı aslında. Gün içerisinde saatler geçmedi. Kendimi dışarıya attım hatta eşimle korku evine falan gittim.
Böyle damagim kaşınma ve acı hissediyor beynimde biri konuşuyor sanki iç artık diye. Midem balon gibi sanki ama söz verdim bu kez.
Bana destek olur musunuz ? Ne olur
Yapabilirim değil mi ? Bende tertemiz bir nefes alabilirim.
Nasl kararverdin daha dun iciyodun.bende birakmak istiyorum ama cesarrtim yok sanki biraamazmissim gibi geliyor.ama senden gaza gelsim yarin son kez icip birakicam.sende buraya hergun yaz birbirmizi gaza getirelim![]()
Dur 2 gun geriden gelicem ama bende birakicam ins.gercekten bir bayana sigara hic yakismio kokusu berabet hic bir artisi yok parayo ele dumani yele veriyoruz.suratimizda kan kalmadi goz altlarimiz mor.tiryakilr toplanin buraya tekeli batiracaz hep birlikteDün son sigarami sondurdum elimi kokladim iyy iğrenç artık icmicem dedim bi an da dünden beri icmedim. Eşim çok destek oluyor o da Tiryaki ama yanımda hiç icmedi.
Sinir yapiyomunpeki.yada gun icinde bosluk hissi.ben korkuyorum nedenwe yapamazmisim gibi ama ilk defa bu kadar gaza geldimElbette yapabilirsiniz
Ben dört yıl önce bıraktım, güne bile sigarayla başlar ve gerçekten çok içerdim. Siz de başarabilirsiniz, olay kararlılıkta, zamanla ne istek ne eksiklik duyacaksınız, sadece arada bir tane içeyim demeyin yeter.. En zoru ilk günler ama tüm sıkıntıları azalarak geçecek inanın.
Karar verdiyseniz bitmiştir![]()
Sinir yapiyomunpeki.yada gun icinde bosluk hissi.ben korkuyorum nedenwe yapamazmisim gibi ama ilk defa bu kadar gaza geldim
Sinir yapiyomunpeki.yada gun icinde bosluk hissi.ben korkuyorum nedenwe yapamazmisim gibi ama ilk defa bu kadar gaza geldim
Eger basarirsam benm.icin sen unutulmaz olacaksin cok dua ederim:)Hayır hiç sinir stres yok öyle sartlandirma kendini. Zor ama imkansız değil. Ben basariyorsam sende yaparsın
Eger basarirsam benm.icin sen unutulmaz olacaksin cok dua ederim:)
Yarin son kez icip vedalasacagim.ama sen hergun buraya yaz birbirmize destek olalim.1. Ayin sonunda kutlama yapariz
Birakan arkadaslarda yazarsa yardimlari olur