• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni istemedi

Hep öyle olur zaten ilk başta vazgeçilmez olduğunuz için tüm hatalarınıza rağmen yanınızda olmuş sonra siz ona sevdiğinizi hissettirdiğiniz zaman bırakmış. Bırakın önünüze bakın. Zaten gerçek aşk değil bence siz onun sizi her koşulda sevmesine aşık olmuşsunuz. Bi nevi akışkanlık

Seni hırs yapmış ulaşıncada aslında kafasındaki gibi biri olmadığınızı anlamış olabilir
Şimdi de sen hırs yapmışsın bırak kendini düşürme başkasını bulmuş sen de bak yoluna

İlişkimizin başlarında kendisi beni çok seviyordu hiçbir zaman bırakmayacağını söylerdi hep çaba verdi ama benim bir sevgim yoktu sevmem için elinden gelen herşeyi yaptı bir çok hatam oldu onu çok ağlattım ama başardı sevdirmeyi başardı ama başarınca o gitti hemde sağlam bir şekilde gitti başkasını buldu sevgi biter birşey değil arkadaşlar ben çıkarları uğruna kullandığını düşünüyorum pişmanlığım yüzünden kapısında kukla oldum kovulmama rağmen hep çaba verdim beni tekrar sevsin diye ama o hep beni itmeyi tercih etti acısı içimden 10 aydır gitmiyor bana sözler verip en önemlisi de sevdirip gitti
fazla naz aşık usandırır diye bir söz var siz çok nazlanmışsınız onunda avcı ruhu tetiklenmiş çabalamış sizin için ama bi yere kadar bu ölene kadar devam etmez yani kaçan kovalanır siz ne zaman ipleri verdiyseniz eline o zaman uzaklaşmış erkeklerde mantık böyle çalışır bence yalvarıp kendinizi rezil etmeyin geleceği varsa da gelmez o kime aşıktı ilk tandığı kadına dimi? ayna çevir bak bakalım o ilk tanıdığı kadınla şimdi ki yerlerde sürünen kadın arasında dağlar kadar fark var kendine çeki düzen ver silkelen ve ayağa kalk.

Sevgi bitebilen bir şey. hele böyle ağlatan, zorlayan ve sıkıntılı olan birine karşıysa buz gibi eriyip gider.
zorlamanın manası yok, bitmiş.

Back