İlişkimizin başlarında kendisi beni çok seviyordu hiçbir zaman bırakmayacağını söylerdi hep çaba verdi ama benim bir sevgim yoktu sevmem için elinden gelen herşeyi yaptı bir çok hatam oldu onu çok ağlattım ama başardı sevdirmeyi başardı ama başarınca o gitti hemde sağlam bir şekilde gitti başkasını buldu sevgi biter birşey değil arkadaşlar ben çıkarları uğruna kullandığını düşünüyorum pişmanlığım yüzünden kapısında kukla oldum kovulmama rağmen hep çaba verdim beni tekrar sevsin diye ama o hep beni itmeyi tercih etti acısı içimden 10 aydır gitmiyor bana sözler verip en önemlisi de sevdirip gitti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beni istemedi
- Konu Sahibi Buse zara
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yarı yolda bırakılmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.769
- 53
İlk başta yazıya kendisi beni çok seviyordu çok çaba sarfetti diyorsunuz sonra da beni kullandı vs diyorsunuz. Önce hangisi buna karar verin ve kusura bakmayın ama siz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Sizi o kadar seven biriyle sevginiz yoksa birlikte olmayın. Hadi diyelim ki oldunuz o zaman hatalar yapıp ağlatmayın. Sizi çekecek değil ya. En iyisini yapmış. Sizde o gittikten ilgisi alakası sizden çekildikten sonra değerini anlamışsınız.
- 21 Ağustos 2022
- 1.690
- 5.750
- 88
- 33
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- 18 Haziran 2015
- 3.889
- 39.383
- 508
- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
Ne gibi çıkarı olabilir ki?
Bizde de eşim benim peşimden çok koştu çok duygusaldır her kavgada ağlardı dayanamazdım ayrılamazdım. Bizimki evlilik +3 çocukla sonuçlandı. Ama şimdi şöyle bişey var bazı erkekler kendisine aşık edene kadar peşinden koşar ağlar sızlar kadın da aşık olunca ve artık kadında yumuşayınca adam orada soğuyor. Böyleleri de var.
Yada size çok emek sarfedip yorulmuş öyle de gitmiş olabilir.
Bizde de eşim benim peşimden çok koştu çok duygusaldır her kavgada ağlardı dayanamazdım ayrılamazdım. Bizimki evlilik +3 çocukla sonuçlandı. Ama şimdi şöyle bişey var bazı erkekler kendisine aşık edene kadar peşinden koşar ağlar sızlar kadın da aşık olunca ve artık kadında yumuşayınca adam orada soğuyor. Böyleleri de var.
Yada size çok emek sarfedip yorulmuş öyle de gitmiş olabilir.
- 30 Aralık 2009
- 22.933
- 89.485
- 1.123
- 1 Ocak 2022
- 3.969
- 14.357
- 158
Adam" şark kurnazi " değilse etme bulma dünyası zamanında çok emek vermiş,sizi her türlü çekerim diye düşünmüş ama olmamış bir yerde sabır taşı çatlamış , soğumuş kendine yeni yol çizmiş.Bunda kızacak bir şey yok.Kendinizi küçük duruma düşürmeyin ,kendinize saygınız olsun yolunuza gidin . Sevmediğiniz birine umut verip zamanını çalmayın,fazla naz aşık usandirir unutmayın,herkesin bir gururu var es geçmeyin bu size hayat dersi olsun.......
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
İlişkimizin başlarında kendisi beni çok seviyordu hiçbir zaman bırakmayacağını söylerdi hep çaba verdi ama benim bir sevgim yoktu sevmem için elinden gelen herşeyi yaptı bir çok hatam oldu onu çok ağlattım ama başardı sevdirmeyi başardı ama başarınca o gitti hemde sağlam bir şekilde gitti başkasını buldu sevgi biter birşey değil arkadaşlar ben çıkarları uğruna kullandığını düşünüyorum pişmanlığım yüzünden kapısında kukla oldum kovulmama rağmen hep çaba verdim beni tekrar sevsin diye ama o hep beni itmeyi tercih etti acısı içimden 10 aydır gitmiyor bana sözler verip en önemlisi de sevdirip gitti
Kusura bakma ama bu ilişkide karşı taraf suçlu değil. Senin sevmediğin biriyle ilişkiye başlaman, ilişkiye devam etmen, üstüne kavga edip adamı ağlatman sence doğru mu? Bu şekilde toksik hale çevirdiğin bir ilişkiden ne bekliyorsun? İlk zamanla kötüydünüz, sonra iyi oldunuz onu sevdin ama önceki sorunları halı altına itmişsin.
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.687
- 548
- 30 Mayıs 2022
- 984
- 1.364
- 43
- 31
Bazı insanlar zaman geçtikten sonra sevebiliyor, bence konu sahibi kendini yanlış ifade ediyor. Başlangıçta sevmediği bir ilişkiye başlamazdı diye düşünüyorum, ilişkisine zaman vermiş ve sonradan bağlanmış olabilir.
Bazılarımız ilişkiye şüpheyle yaklaşıp sonradan bağı kuvvetlendiriyor.
Karşındaki sağlıklı ilişki modeline sahip biri değil, bağlanma sorunu olabilir. Ama bunu anlamaya çalışmayın, gerçek olan birşey varsa o da gerçekten seven, değer veren adam sonradan birini bulup vazgeçmez. Onunki gerçek sevgi değilmiş, daha iyisini bulduğumuzda herkesin alternatifi vardır. Önemli olan zaten hep yanında olmaktır.
işler ciddiye binmeden böyle olması sizin için hayırlı olmuş.
Bazılarımız ilişkiye şüpheyle yaklaşıp sonradan bağı kuvvetlendiriyor.
Karşındaki sağlıklı ilişki modeline sahip biri değil, bağlanma sorunu olabilir. Ama bunu anlamaya çalışmayın, gerçek olan birşey varsa o da gerçekten seven, değer veren adam sonradan birini bulup vazgeçmez. Onunki gerçek sevgi değilmiş, daha iyisini bulduğumuzda herkesin alternatifi vardır. Önemli olan zaten hep yanında olmaktır.
işler ciddiye binmeden böyle olması sizin için hayırlı olmuş.
- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Erkekler böyle yapar zaten.
Önce kendisini sevdirmek için çırpınır karşı tarafın sevgisinden emin olunca da sıkılır bunalır kaçar .
Kovulmama rağmen gittim diyorsun çok yanlış .
Bir erkekle ne olursa olsun böyle yüz göz olma.
Bitmiştir deyince geri çekil.
Neden öyleydi böyleydi diye sorgulama canım.
Erkeğin doğası bu ne yazık ki .
Hevesi çabuk geçiyor erkeklerin bunu bilerek yola çıkıp fazla bağlanmazsan yara da almazsın bu hayatta .
Önce kendisini sevdirmek için çırpınır karşı tarafın sevgisinden emin olunca da sıkılır bunalır kaçar .
Kovulmama rağmen gittim diyorsun çok yanlış .
Bir erkekle ne olursa olsun böyle yüz göz olma.
Bitmiştir deyince geri çekil.
Neden öyleydi böyleydi diye sorgulama canım.
Erkeğin doğası bu ne yazık ki .
Hevesi çabuk geçiyor erkeklerin bunu bilerek yola çıkıp fazla bağlanmazsan yara da almazsın bu hayatta .