- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.871
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alkışlıyorum harika tesbitBu kadinlarin kiymeti bilinir iste kocalari it gibi peslerinde olur :)
Birakin kendi ayaklari uzerinde durmayi birikim yapip herseyini kendi yapan gelinleri.. bu gibi parazitler el ustunde tutulurlar:)
Ahhhh Ahhhh bana şöyle bir kaç dk istediğini yaz banlamayacaz seni deseler var ya sana güzel güzel cevap verirdim ama neyse diyorum yine benVerdiğin cevaplara bakıyorumda sen yakında gelinin saçını yolup eline verirsin zaten. Bu çirkeflikle iyi olay çıkartmamışsın hayret. Gelinin tavrı aşırı çirkin ve kesinlikle haksız. Ancak şu yazdıklarına bakıyorum da üslubun rezalet
İnşallah canımBizim de adetlerimizde dugun yuku genelde erkegin ustundedir. Kiz yatak odası dahi almaz ama kizin ailesi 1 altina dokunmayi birak eger erkegin ailesi isterse ona verilir. Tabi düğünü onlar yaptıysa... Gercekten biraz yuzsuz buldum cok cirkin olmus. Ama ne yazik ki düğün oncesi birbirini yolunacak tavuk olarak gormek ailelerde oluyor. Cok üzüldüm umarim su dugun fasliniz biran önce biter.
Bir an önce tedavi olun, gülünç bişey yok bundaYine mi sen
Mune hep beni banlamayın bak burda banlanmak isteyen biri varVerdiğin cevaplara bakıyorumda sen yakında gelinin saçını yolup eline verirsin zaten. Bu çirkeflikle iyi olay çıkartmamışsın hayret. Gelinin tavrı aşırı çirkin ve kesinlikle haksız. Ancak şu yazdıklarına bakıyorum da üslubun rezalet
Yazacaktım gördüm altina imzami atarım.Konu sahibi, abin evlenmekten vazgeçsin, sen de rahatla biz de
Canım , gelinimizin büyük ablası evlendiği zaman damat (yani gelinimizin eniştesi) gelinimize baldız yüzüğü almış, şimdi bizde o ablasina baldız yüzüğü almalıymışız. Abim sen naptın yüzüğünü demiş, sattım anneme bişeyler aldım demiş ( gelde sinir olma)Bizde de önceden sizde ki gibi oda oda paylaşılırdı. Şimdi alınıyo ve ortak ödeniyor ki bence en iyisi. Olanları sindiremeyişin normal. Ama senin elinden bir şey gelmez. Ailen başta tepki koyacaktı. Kusura bakma da baldız yüzüğü nedir yani?
Kalkıcam evet. Bi oğlunuz var sanırım ( Allah bağışlasın) Başka bişey demiyorumYazacaktım gördüm altina imzami atarım.
Ailede tek sinirlenen sizsizniz sanirim, istedikleri seyleri yapmasaydiniz yapınca söylenme hakki olmuyor. Kimi yerlerde kotu ama kinada takilani kizin ailesi aliyor bizim orda öyle ama ailem yapmadi birşey. Abinizde para olarak takilani versim madem valla rahatlayacaksınız.
Tabiki o adet bu adet hoş değil ama yapip yapip lafini etmek hoş değil, siz bunu başına kalkarsiniz gibi geldi.
herzamanki hali. Geçen mutfaginda kurtcuk olan bir üyeye pasaklisin, pissin tarzi neler dedi daha ilk cümlesi bu şekildeydi. Gereksiz ve fazla atarlı. Sonrada burda konu actiysaniz her türlü eleştiri yaparım dedi. Şimdi kendisi şikayet ediyor :)niye atarlaniyorsun ki
Mümkündür geçenlerde basks konuyu farkli yorumlarla sabote ettin ya şuanda ciddi mi dalgasına mi yazdığını anlayamıyorum.Kalkıcam evet