Beni hemen sildi! cok kötüyüm.

ya acık konuscam sanırım sunu dediniz cinsel yonden verim aldıysa doner gibisinden.. ama ben ona bisey vermedim ve vaat etmedim. ben ona acık acık dedim yani flort doneminde olabilecek her sey zamanı gelince olur fakat kendimi tamamen verme durumu ancak evlilik halinde olur diye. her erkek gbi o dünden razıydı ama yine de sen istemiyorsan oyle biseyi ben de isteyemem demisti. kötü ihtimallerden biri de o ki baktı ki fazla nazlıyım baska kisilere yonelmek istemis olabilir. ama onun sadece sevdigi biriyle birlikte olabilecek bi tip oldugunu düsünüyorum. beni ruh ve beyin agırlıklı sevmediyse zaten gule gule derim

yok yani ben özeline yönelik bi değerlendirmeden çok, genel bi noktaya değinmek istedim...
o yönden bi kadını eşsiz (veya üst seviyelerde) bulıyorlarsa bi şekilde arayıp sormaları devam ediyor, zaten bu şekilde arayacak hiç aramasın...

Anlattığının birebir aynısını yaşadım hiç fark olmadan. Üniverstede sınıf arkadaşıydık biz gecenin üçünde bile buluşup yürüyüş yapar evlere dönerdik. Yaşam tarzımız yetiştirilme tarzımız aynıydı. Kafamız atar durup dururken izmire giderdik hep beraberdik bizde farklıydık kural bilmezdik. Sonra olmuyo dedi bitti gitti tam 4 ay yalvardım yakardım cevap bile yazmadı mesajlarıma aramalarıma dönmedi bile. Şimdi ne oldu 2 sene geçti üstünden. Yaza düğünüm var ve gerçekten olması gereken buymuş çok iyi anlayabiliyorum

bn kabullenemiyorum kücük biseyden gidemez o lafları diyen adam ya.. en azından tek kelime etmeden gidemez ya bi cvp ver bi veda et dedim ikimzde brbiri icin ozeldik hissettim bunu smdi bnu mu hakediyorum? allah ona o coollugunun cezasını vermez mi kalbim cok kötü kırıldı bide ben suclu konumdayım suanda ya

Onlar için çok basit bizim gibi sevemiyolar biz hissetmeden konuşmuyoruz onlar hissetmese de konuşabiliyolar biz onları çok farklı görüyoruz ondan öyle oluyor aslında ama inşallah seninki hatasını anlar ve döner

tesekkur ederim sevenler nasıl seviyor anlamıyorum erkeklerin konumu su anda o kadar kötü bi yerde ki benim icin, o bile ansızın gidebiliosa herkes gidebilir hepsi cani ve serefsiz gibi geliyo su anda bana.. insan bi vedayı cok gormezdi ya gitmesi icin hic bi sebep yoktu bi sogukluk yoktu sadece ardarda kavga ettik ve sustu bitirdi artık cok gec dedi ne icin cok gec ya? insanlar ne badireler atlatıyor bu kıcı kırık bi olay icin cekip gidiyor hayret yaa

Merhaba, oncelikle ne kadar üzgün olduğunu tahmin edebiliyorum. Üstelikte çok gençsin ve en duygusal zamanların. Tamamıyla okudum ve sana önerim asla üstüne gitme ve peşinden koşma. Eğer o senle olmak istiyorsa nasılsa dönecektir eğer peşinden koşarsan üstüne düşersen onu kaybedersin. Ha geri dönmezse de artık istemiyordur ve o noktada yapabilceğin bir şey yok. Zaten yeterince hatanı telafi etmeye çalışmış üzüntünü belli etmişsin. Şuan top onda yani ona bırakmalısın. Ayrıca demişsin ki bu kadar seven ve vaatler veren bir insan böyle gidebilir mi diye. Sana konumu okumanı öneririm. Kesinlikle vaatler veren sonum sen olcaksın seni asla bırakmıcam diyen erkekte gün gelir senle olamayacağını anarsa gider. Ben bunu bizza yaşadım en ağır şekilde. Kendini üzme çok gençsin zmaana bırak.

Kesinlikle katılıyorum! Bu asla bırakmam sensiz yapamam veya hayatımın tek aşkısın gibi büyük laflar edenlerden uzak durmak lazım. Hava laflar. Tecrübeyle sabit .

haklısın artık yapabilcegim bisey zaten yok. tek korkum sonucta ben az yada cok hatalıyım kızdırdım onu. o yuzdendi bu yalvarıslarım. pismanlıgımı dile getirmekten baska carem yoktu. ama diyorum ki yine adımı ben mi atmalıyım cunku o suclu olsa yada sebepsiz gitse neyse dicem simdi hatalı olan yalvaran benim simdi geri cekildim o haklı oldugu halde gelir mi ki seni affettim tamam diye?
Kesinlikle katılıyorum! Bu asla bırakmam sensiz yapamam veya hayatımın tek aşkısın gibi büyük laflar edenlerden uzak durmak lazım. Hava laflar. Tecrübeyle sabit .
kızlar insan sevmeden diyor tabi aa klasik erkek yalanı ama olayın icinde olunca anlıyosunuz. tamam ben de abartıyo demistim ama ben de ona hayatımın askı derdim bırakmayacagımı sanırdım.. ya herkes oyle sanar zaten kimse ayrılma umuduyla beraber olmaz ki.. ya beni üzen bikac kavgada beni silip atması hem de bi veda bi konusma etmeden.. biz cok yıpranmamıstık ki o da dedi senden degil ama kavgalardan bıktm diyodu biz barısıyoduk filan yine oluyodu ama ben ondan sogumazken o nasıl sogudu halbuki ben ona aman askım seni bırakmamaya garanti bile veririm falan dememistim.. garanti kimse veremez, o laf olsun diye verirdi iste ben veremiom die kızardı simdi nooldu?? bunlar aklına gelip kapak oluyo mudur acaba?

Tatlım ben seni çok iyi anlıyorum inan. Elbette ki yaşayn bilir. Klasik erkek yalanı olarak görmemizin sebebi aslında yalan olarak nitelemeyelim sadece gereğinden büyük laflar diyelim. Ve genellikle bu kadar uç laflar söyleyenler maalesef arkasında duramıyor. Ben inan anlattığının bin beterini yaşadım. Ölüyordu bitiyordu kendini kesiyordu bmde asla ayrılmayız sanıyordum. O büyük laflar söylendiğiyle kaldı. Olmayacksa olmuyor kısacası bazen sevmekte yetmiyor. Seninle gelecek kurabilceğine inanması lazım. Şuan demişsin ki ben haksızım o yüzden çaba gösterme gereği duyuyorum demişsin. Haklısın ama zaten çabanı göstermişsin. Eğer gerçekten senle olmak istiyorsa dönecektir.

Birde bu veya başkası. Sürekli kavgaların küslüklerin olduğu çalkantılı ilişkiler uzun vadede mutluluk getirmiyor. Her zaman olayı kavga ve küslüğe çevirmemek için çaba göstermek lazım.

evet biraz olgun olmamız gerektigine inanıyorum. ozellikle ben. dedim ya kücük hatalarım var herseyi abartırım incelerim falan ama bunları asabilecegime inanıyorum ben. ve asarsam cidden tam birbirimiz icin olduguma inanıyorum. benim artık yapacak seyim kalmadı smsten whatsapptan uye oldugumuz sitelerden mesajlar attım, üc gün once deli gibi aradım acmadı.. artık son laflarımı edip geri cekildim.. beklemekten baska carem yok acıkcası ( keske emin olsam sevip sevmediginden. cok da yıpranmamıstık..
Birde bu veya başkası. Sürekli kavgaların küslüklerin olduğu çalkantılı ilişkiler uzun vadede mutluluk getirmiyor. Her zaman olayı kavga ve küslüğe çevirmemek için çaba göstermek lazım.

bi daha barıssak inanın sacma seylerden kavga cıkarmazdım. sürekli degildi kavgalar ya.. 2 ayda heralde 4-5 defa cocukca kavgalar ettik. o da en basta olur die düsündüm daha yeniyiz tanıyoruz birbrmizin eksigini hatalarına ayak uyduruyoruz falan.. bilemiyorum tekrar olsa cidden sakince yaklasırdm olaylara cemkirmezdim cocuga yaa yazık

Evet kesinlikle olgun olmak gerekiyor. Hele ki sudan sebeplerle kavga çıkarmak hata olmuş. Ama neticede sizde yaşadıkça tecrübe edeceksiniz. Bazı şeyler başkalarının demesiyle olmuyor gerçekten yaşayıp tecrübe etmek gerekiyor. Kendini üzme eğer nasipse sen naparsan yap gelir zaten. Yok değilse zten her uğraş nafile.

evet benimle tekrar isterse zaten hemen kesip atmaz gelir konusur beni affetmek icin biseyler arar yani o der sana nasıl guvencem ben derim nasıl guvencem oyle oyle gider. ama cok korkuom iste bitti dedi gitti ya gercekten bitirdi mi yoksa ofkeli mi bilmiyorum gercekten bitirdiyse tek ses etmeden yazık yani yazık bana kimse seni seviyorum demesin o zaman inanmam artık

Bi hafta geçmiş ondan dedim hala bişey oksa sıkıntı var demektir whatsapptan yazdıkşarını da okumuş daha da bişey demezse bitmiştr zaten inş . Bitmez ama bu kadar inatta iyi degil umarın sen dediğin gibi cıkar

evet bir haftadan sonra netini açmış. ben msjlar atarken teline bakmamıs bile uzaga koymus amacı beni unutmak mı yoksa acı cekisimi gormeden düsünmek miydi bilmiyorum. whatsapptan umutsuzca son cırpınıslarımı yapmıstm ve sarkılar fotolar atmıstım. inş görmüstür ve düsnüyodur.. iyi dilekleriniz icin tesekkurler en kısa gelismede haber ederim of cok kötüyüm hala ya

Görünce umarım eskisigibi olursunuz hayırlı olacaksa olsun yoksa olmasın zatem kendini bu kadar üzme .. asla unutmam dediğin insanlar bile unutuluyor acısı hafifl
yor. İyi haberler alırız inş.

Görünce umarım eskisigibi olursunuz hayırlı olacaksa olsun yoksa olmasın zatem kendini bu kadar üzme .. asla unutmam dediğin insanlar bile unutuluyor acısı hafifl
yor. İyi haberler alırız inş.

hayırlısı hic olmadı ki zaten hep cık ayrıl cık ayrıl bıktım ya allah beni her seyle sınıyo ne ailemle aram iyi ne sevgilimle ne de sevdigim bi bölümüm var.. off beklemekten baska sey mi kaldı ki.. icimi döktüm iste.. herkes sessiz kal ve onu bekle diyor ben de oyle yapıcam. dönüp dönmeyecegini de kimse bilemez allah tan baska tabiki

Umudunu kaybetme hayattan insanın böyle düşündüğü dönemler olabiliyor . Düşünmeöeye calış . Neyin hayırlı olacagını bilemeyiz inan .

ya ben dayanamıyorum yine yazcam. iki gündür susuyorum. bi yanım diyo ki sinirden demiştir git siniri geçmişse konuş diyo. bi yanım diyo sinirli de olsa sevseydi gelir konusurdu diyo. ama o bebek gibi inatcıdır ilgi bekler ve tuttugunu koparan kızlardan hoslanır yani ben onu seviyorum ve geri döndürmek istiyorum en azından benimle konusmayı cok gormesin oyle degil mi? cok kararsızım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…