- 3 Nisan 2012
- 1.044
- 176
- Konu Sahibi Goodbyemylover
yanlış yapıp yapmadığının üzerinde durmayacağım, zaten birçok şey söylenmiş ama başka bir bakış açısı olsun diye...
şu anda 30 yaşında olan arkadaşımın (bayan) geçmişte birlikte olduğu 3 erkek vardı, ikisi evlendi... evlenen bu 2 erkek de evlendikten yaklaşık 1 sene sonra falan arkadaşımı arayıp buluşmak istediler, hatta "aslında ben seni seviyordum, hata yaptım, acaba dönüşü olur mu" gibi laflar bile söylemişler kıza. yanlış anlamayın, böyle bi niyetleri yok, amaçları belli... üstelik arkadaşımı görseniz, yani yanlış ifade etmek de istemem ama 170 cm - 95 kilo bi kız. ee peki bu adamlar arkadaşımı neden arıyorlar? özel yaşamının, yani yatak odasının detaylarını bildiğim için şaşırmıyorum. (Ps: yatak odası dedim ama ne arabası kaldı, ne ofisi)
Yani... bu erkek milleti ne ister ortada, o konuda istediği verimi aldıysa bak bakalım siliyor mu silmiyor mu
ya acık konuscam sanırım sunu dediniz cinsel yonden verim aldıysa doner gibisinden.. ama ben ona bisey vermedim ve vaat etmedim. ben ona acık acık dedim yani flort doneminde olabilecek her sey zamanı gelince olur fakat kendimi tamamen verme durumu ancak evlilik halinde olur diye. her erkek gbi o dünden razıydı ama yine de sen istemiyorsan oyle biseyi ben de isteyemem demisti. kötü ihtimallerden biri de o ki baktı ki fazla nazlıyım baska kisilere yonelmek istemis olabilir. ama onun sadece sevdigi biriyle birlikte olabilecek bi tip oldugunu düsünüyorum. beni ruh ve beyin agırlıklı sevmediyse zaten gule gule derim