Beni Güncelleyebilir misiniz :=)

DryaSzr

Edeple gelen lütufla gider
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
2.985
1.453
ağustos ayından kalma bir resim bu.Saçlarım şu an aynı boyda ama koyu diğer tüm hatlar kendime ait...Kendimi nasıl güncellersiniz buyrun bakalım yorumları bekliyorum kızlar Bir kere hafif bir göbiş var bende onu ön plana çıkartmak istemiyorum ama bol kıyafetler de istemiyorum,saçlarım seyrek ve cansız olduğundan fazla da uzamıyor zaten katlı kestirmek zorunda hissediyorum kendimi boyum 169.kilom şu an 55

Son düzenleme:

Ya ama kimse'den ses çıkmıyo bu kadar mı umutsuz durumdayım

Saçlarınız çok belli olmuyor arkada kalmış kısa saırım
Kilo probleminizde yok
Göbeğinizden rahatsızsanız mekik çekerek kısa sürde kurtulabilirsiniz

boyunda kilonda problem yok göbüşüde mekikle falan halledbilirsin arkadasın dediği gb canım... Saçlarının tonunu değiştirebilirsin.

bence saçlarına güzel bi bal köpüğü tonu seç, sonra kalın dalga yaptır. her zaman dalgalı saç daha hacimli durur. sonra güzel bi lens mesela gri. ama daha çarpıcı olmak istiyorum dersen altın ışıltılı çikolata kahveler mesela saçına süper olur. ama buna koyu yeşil lens lazım. bi de hafif bi tarz değişikliği lazım kıyafette. yaşın daha bu kadar ufakken böyle orta yaş giyinmene gerek yok bence. boyun ve kilon gayet iyi çünkü :)

yaşım 33 neresi, orta yaş bunun ilahi.. fazla genç bile duruyorum ...ama teşekkürler güzel yorumların için bu saç ışıltı işini düşünücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…