- 15 Nisan 2013
- 984
- 557
Simdi tatli heyecanlar var is ciddiye binince o tatliliklar acilasiyor :))) her sey gonlunuzce olur insallahbir şeylerin olduğuna emin olsam tadına varcam da, tadını çıkarırken birde yoksa saf saf kalırımarkadaşça ama biraz özel biraz doğal devam edeyim :) sevgili olunca binbir tane dert olur zaten hayatında karışacağım o kadar nokta var ki şimdi arkadaşça söylüyorum sevgiliyken fena olur ama anlaşırız bi olsa :) olacak mı olmayacak mı derken olan bana oluyor
çok teşekkür ederim inşallah her şey yoluna girerSimdi tatli heyecanlar var is ciddiye binince o tatliliklar acilasiyor :))) her sey gonlunuzce olur insallah
haklısın olacaksa zaten bir şekilde olur ama aklımdaki sorular bitmiyor. ya benden bir adım bekliyorsa ya yoksa ben kuruyorsam bu kez boşa ümit. en güzeli sanırım kendimi çekmek yoksa olan bana olacak bu acabalarla..Bence sen aynen devam et olacagi varsa olur kafasinda
Amann bazı erkekleein genel tavrı bu tavlamak ister gibi yaklaşıp öylece bakar. Nesiniz anlam yükleyemezsiniz. Ve sizin gibi düşünen birden fazla kiz vardır etraflarında ve aslında o erkek başkasına aşıktir ve kiz muhtemelen biraz uzak biyerlerdedir yakinda gelecek ve ani bir evlilik kararı alacaklardır.Fikirlerinize tavsiyelerinize tecrübelerinize kısacası dışarıdan birinin yorumlarına ihtiyacım var...
Biri var, aynı ortamda çalışıyoruz 6 aydır. birlikte zaman geçiririz (yanımızda başkaları olur) aynı kitapları okur aynı şiirleri sever aynı filmleri izleriz. zaman zaman iş dışında mesajlaşırız nadirde olsa. bazen bana güzel müzikler gönderir. bana masumca bakar gülümser..onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını düşünmeme sebep çok olay oldu. en yakın örneği; sinemaya giderken bir konuda trip atacak sebep buldum konuşmayacağımı söyledim. yanımızdaki arkadaşlardan biri beni destekleyen şeyler deyince 'sen bu işten çok ekmek yiyeceksin gibi' dedi ve film izlerken bana eğilip 'ilişkimiz ne durumda' diye sordu. arkadaşız biz.. ne ilişkisi bu? ya da ne ekmek yemesi? hangi iş? en son nokta; geçen gece sarhoşken bir mazeretle mesaj attı. daha sonra 'şuan bu mesajı makyajını silmiş en doğal masum halinle okuyorsun gözümün önüne gelebiliyor" gibi şeyler yazdı. 1 saate kadar yazıştık bana bi kaç güzel aşk şiir gönderdi.
Belli seviyor diyeceksiniz belki ama şüphelerim var, arkadaş çevresi geniş çok gezer elinden telefon düşmez. muhakkak konuştuğu kızlar vardır. sıcak kanlı birisi herkesle iyi anlaştığı için belkide bana böyle geliyordur. ama o zaman neden bana farklı? belki ben onun için yakın bir arkadaşım. çok zor bir ilişkisi bitmiş 1 yıl kadar önce ve benim geleceğimle ilgili kurduğum hayaller olduğu için (başka şehire gitmek) bağlanmak istemiyor diyebilir miyim?
beni bu belirsizlikten acabalardan biraz olsun çekip alabilir misiniz? ve bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? düşünmekten artık kendi ruhumu taşıyamaz oldum. Ve ben bu kadar belirsizlikte ona çok bağlandım..
bazı erkekler böyle doğru belki bu da böyle ben anlamıyorum. eski sevgilisi var uzakta fakat ipler tamamen kopuk belkide onun acısını yaşıyor. barışmalarına hiç ihtimal yok ama belki onun umudu vardır ve hatta belkide olur. ben kendimi yemek yerine oluruna bırakmalıyım sanırım. ben her zamanki gibi davranırım beklenti içinde olmadan..Amann bazı erkekleein genel tavrı bu tavlamak ister gibi yaklaşıp öylece bakar. Nesiniz anlam yükleyemezsiniz. Ve sizin gibi düşünen birden fazla kiz vardır etraflarında ve aslında o erkek başkasına aşıktir ve kiz muhtemelen biraz uzak biyerlerdedir yakinda gelecek ve ani bir evlilik kararı alacaklardır.
En doğrusunu yaparsın çünkü bir ilişki ne kadar kötü birerse bitsin geri dönüşü yok diye birşey yok.bazı erkekler böyle doğru belki bu da böyle ben anlamıyorum. eski sevgilisi var uzakta fakat ipler tamamen kopuk belkide onun acısını yaşıyor. barışmalarına hiç ihtimal yok ama belki onun umudu vardır ve hatta belkide olur. ben kendimi yemek yerine oluruna bırakmalıyım sanırım. ben her zamanki gibi davranırım beklenti içinde olmadan..
çok doğruEn doğrusunu yaparsın çünkü bir ilişki ne kadar kötü birerse bitsin geri dönüşü yok diye birşey yok.
ah keşke olsa sonra bitirmek unutmak kabüllenmek ne kolay olurdu :)Bağlanmadan sevmeyi isterdim keşke mümkün olsa :)
Aynen öyle aşk dikkatli olurum kolay unuturumu asla kabul etmez..ah keşke olsa sonra bitirmek unutmak kabüllenmek ne kolay olurdu :)