ama bu kez benim hislerim değişiyor ne yapacağımı bilmiyorum. o zaman tamamen ona hiç bişey yokmuş gibi sıradan biri gibi davranmalıyım buna da çok zorlanıyorum. olmadığına emin olsam buna da razıyım.Hehehehehe
Güzel kafacığını acaba aramızda bir şey var mı yok mu diye hiç yorma, aynen devam...
Vallahi canım bazıları ilişkiye başlamadan önce çok iyi tanımak istiyorlar karşılarındakini. Benim Bey ile 8 ay boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi mesela, çok iyi arkadaştık(!) ve hatta ben de bir ara kendi kendime gelin güvey olduğumu sandım ama 8 ayın sonunda açıldıama bu kez benim hislerim değişiyor ne yapacağımı bilmiyorum. o zaman tamamen ona hiç bişey yokmuş gibi sıradan biri gibi davranmalıyım buna da çok zorlanıyorum. olmadığına emin olsam buna da razıyım.
ben onu sevmeye başlıyorum diyelim o zaman. birini sevmek bağlanmak değil midir? ki ben bir kaç haftalık bişeyden bahsetmiyorum. 6 aydır artarak gelen bir süreç.Bir ilişki yaşamadan nasıl bağlanıyorsunuz yav? Bazı hatunlar bağlanmaya yer arıyor.
Şu Ufak bir deneme'nin tiyolarını alabilir miyim ne yapmalıyım :)Vallahi canım bazıları ilişkiye başlamadan önce çok iyi tanımak istiyorlar karşılarındakini. Benim Bey ile 8 ay boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi mesela, çok iyi arkadaştık(!) ve hatta bende bir ara kendi kendime gelin güvey olduğumu sandım ama 8 ayın sonunda açıldı
Ufak bir deneme çek sen ona...
Umarım yanılmıyorumdur tabii ama alametler bunu gösteriyor. Özelden benim yaptığımı yazacağım sana...Şu Ufak bir deneme'nin tiyolarını alabilir miyim ne yapmalıyım :)
kendine uygun bir örnek bulunca sevindim şimdi çünkü bende kendi kendine yazıp çiziyor gibi hissediyorum bir şey çıkmayınca :)
ben anlayamadım niye takıldınız böyle? bana bu kadar çok benzeyen insanla birlikte olmak istemek onu sevmek sürekli onunla zaman geçirmek istemek gözlerimin onu araması sevmek bağlanmaktır bence. sizin için farklıysa ne mutlu bağlanmadan seviliyorsa vazgeçmekte kolay olur. benim için zor olacaktır. umarım sizin dediğiniz gibidir yani bağlanmamışımdır.Niye bağlanmadan sevemiyor musunuz?
merakla bekliyorum :)Umarım yanılmıyorumdur tabii ama alametler bunu gösteriyor. Özelden benim yaptığımı yazacağım sana...
merakla bekliyorum :)
teşekkür ederim canım :) bende bazı denemeler yapacağım umarım faydası olur olumlu ya da olumsuz en azından belli bişey olsun artık :)Cevap verebilir misin bilmiyorum ama sadece okusan yeter, yazdım bile... Böyle spontane bir deneme çekersin işte...
Haydi bakalımteşekkür ederim canım :) bende bazı denemeler yapacağım umarım faydası olur olumlu ya da olumsuz en azından belli bişey olsun artık :)
evet şuan için çok tatlı hisler, güzel günler ama belirsizlik kafamdaki soru işaretleri canımı sıkıyor..çok tatlı şeyler yaşıyorsun bunun tadını çıkar...resmen mavi boncuk veriyor sana..
haklısınız yoksa durduk yere kafam karışıyor ne yapacağımı şaşırır oldum. istiyorsa söyler zaten. belirsizlik çok zor ama mecbur normal bir arkadaş gibi davranacağım.Norml davranin. O.size net bir tavir sergileyene kadar siz de siradan bir arkadasmis gibi davranin. Aklınizi karistirmayin durduk yere. Cok istiyorsa net bir sekilde gelir soyler zaten.