beni bu acabalardan belirsizlikten kurtarın :(

evet beni de hep dengesizler buluyor :KK43: umarım kendimi kaptırmadan bir sonuca ulaşır olumlu veya olumsuz. tek istediğim netlik.
Netliği sen değil o istemeliydi Çoktan.
Demek ki böyle daha mutlu.
Sorumluluk almadan güzel bir kızla takılmak.
Yanlış anlama ama adam kolayı seçmiş işte.
Trip yok,kıskançlık yok, az aradın, çiçek almadın, hediyen ne Biçim nazları yok.

Netliği sen değil o istemeliydi Çoktan.
Demek ki böyle daha mutlu.
Sorumluluk almadan güzel bir kızla takılmak.
Yanlış anlama ama adam kolayı seçmiş işte.
Trip yok,kıskançlık yok, az aradın, çiçek almadın, hediyen ne Biçim nazları yok.
belkide artık böyle yaşamak istiyor, dilediği gibi bir hayat karışma hakkım yok söz söyleme hakkım yok. yakın ama uzak. böyle düşündüğümde uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum..

belkide artık böyle yaşamak istiyor, dilediği gibi bir hayat karışma hakkım yok söz söyleme hakkım yok. yakın ama uzak. böyle düşündüğümde uzaklaşmam gerektiğini hissediyorum..
Yani ben olsam böyle bir adamdan sıkılırım.
Elini tutamadığım, istediğim zaman öpemediğim adamdan hoşlantım geçerdi.

Belki de çekingenlik vardır,senin açılmanı beklıyordur bazı erkelerde var bu ,yaşlarınız kaç ?

Yani ben olsam böyle bir adamdan sıkılırım.
Elini tutamadığım, istediğim zaman öpemediğim adamdan hoşlantım geçerdi.
benimde geçse keşke sadece içimde bir hüzün oluşuyor bir çaresizlik bitkinlik. değer mi değmez. değmesi için ne yapmalıyım belirsiz.

yazdıkların hoşuma gitti valla yalnızlıktan sıkıldığım aklıma geldi, sanırım benim de birilerinden hoşlanma zamanım gelmiş :KK22::KK45:

bir kaç numara çekmeden tam net anlayamcksın heralde öyle gözüküyor, inş mutlulukla dolu olur :KK36:

yazdıkların hoşuma gitti valla yalnızlıktan sıkıldığım aklıma geldi, sanırım benim de birilerinden hoşlanma zamanım gelmiş :KK22::KK45:

bir kaç numara çekmeden tam net anlayamcksın heralde öyle gözüküyor, inş mutlulukla dolu olur :KK36:
insan yalnızlıktan sıkılıyor da böyle olacaksa da hiç olmasın diyor :) ne zormuş bu durumda olmak. bi kaç numara çekmem lazım evet ama ben yinede seven adam gelir modundayım :)

Yaşlarda küçük değil ama bence umutsuz olma en güzel dönemler bunlar.Flört etmeler falan,belki farkında olmadan güzel şeylerin temelini atıyosunuzdur,zamana bırak bence tatlım:KK36:
belkide doğru sağlam temeller atıyoruzdur ama biraz daha temel atarsak fena olacak bana sıkıntı basıyor :)
zaman her şeyin ilacı diyelim yine..

belkide doğru sağlam temeller atıyoruzdur ama biraz daha temel atarsak fena olacak bana sıkıntı basıyor :)
zaman her şeyin ilacı diyelim yine..

Zaman herşeyi çözer,şu beklemek olmasa diy ebir şarkı vardı o geldi aklıma,zor yani Allah kolaylık versin:KK47:

aaa tam olacakken kendini çektiği durumda olan kıza olur :KK43: ben adım atmam gerektiğini düşünüyorum ama arkadaşca davranarak onunla bir şeyler yapmayı biyere gitmeyi ayarlamalıyım. dediğin gibi istiyorsa zorlaması gerekiyor..
Aynen sen arkadasca devam et muhabbeti kesme. Arada kendini ozlet ama. Bir de surekli sen teklif etme sunu yapalim.buraya gidelim diye. Vurkac yap iste erkekler gibi :)) ve acele etme sevgili olmak icin. Emin ol en guzel.donemler bu donemler. Sevgili olunca ayni tadi vermiyor :)

Aynen sen arkadasca devam et muhabbeti kesme. Arada kendini ozlet ama. Bir de surekli sen teklif etme sunu yapalim.buraya gidelim diye. Vurkac yap iste erkekler gibi :)) ve acele etme sevgili olmak icin. Emin ol en guzel.donemler bu donemler. Sevgili olunca ayni tadi vermiyor :)
bir şeylerin olduğuna emin olsam tadına varcam da, tadını çıkarırken birde yoksa saf saf kalırım :KK70: arkadaşça ama biraz özel biraz doğal devam edeyim :) sevgili olunca binbir tane dert olur zaten hayatında karışacağım o kadar nokta var ki şimdi arkadaşça söylüyorum sevgiliyken fena olur ama anlaşırız bi olsa :) olacak mı olmayacak mı derken olan bana oluyor :KK70:

En güzel zamanlar tadını çıkar. O heyecanlar, kalp çarpıntıları, acaba o da beni seviyor mu yoksa benim kuruntum mu düşünmeleri.. aşk güzel şey bu zamanlarda :

En güzel zamanlar tadını çıkar. O heyecanlar, kalp çarpıntıları, acaba o da beni seviyor mu yoksa benim kuruntum mu düşünmeleri.. aşk güzel şey bu zamanlarda :
çok güzel günler, ummak küçük jestler, imalı laflar.. bazen de can sıkıyor. ama ben kötü olsa da bir sonuç istiyorum zor geliyor artık :KK43:

sizin ilişkiye başlama sürenizin onda biri sürede başlayıp biten ilişkiler var:) demek istediğim şu, kafasında herhangi bir sebeple tereddütü olmayan bir erkeğin beklediğini görmedim bu güne kadar.. ya başkası, başkaları vardır. ya ilişki istemiyordur. ya başka planları vardır kafasında. yada bir sebepten sizle olmaktan korkuyordur.

sizin ilişkiye başlama sürenizin onda biri sürede başlayıp biten ilişkiler var:) demek istediğim şu, kafasında herhangi bir sebeple tereddütü olmayan bir erkeğin beklediğini görmedim bu güne kadar.. ya başkası, başkaları vardır. ya ilişki istemiyordur. ya başka planları vardır kafasında. yada bir sebepten sizle olmaktan korkuyordur.
benim fikrimde bu yönde. uzun sürüp biten bir ilişkisinin etkileri sürüyor olmalı. benim başka şehire hatta başka ülkeye gitme olasılığım vardı belki yine terkedilmekten korkuyor. üstü kapalı soruyor yurtdışına gitmeyeceğimi o defteri kapattığımı söyledim ama belkide o da ince ayrıntılarda boğulup kendini geri çekiyor. haklısın isteyen erkek beklemez..

X