beni bu acabalardan belirsizlikten kurtarın :(

Ben şunu bilir şunu söylerim bir kadın kimin ondan hoşlandığını hissediyorsa karşısındaki gerçekten ondan hoşlanıyordur.

Aldatılma mevzusu için de aynı şey geçerli.
O kadar zeki bir o kadar da dengesiz biri hislerini fikirlerini anlamak çok zor. bazen dediklerine tavırlarına bakıyorum evet eğer biraz aklım varsa bu beni seviyor diyorum. bazende yok bişey ben büyütüyorum diyorum.
belkide beklenti içinde olduğum için sevdiğini düşünüyorum ama o zaman bana da herkese davrandığı gibi davransın.

Ben şunu bilir şunu söylerim bir kadın kimin ondan hoşlandığını hissediyorsa karşısındaki gerçekten ondan hoşlanıyordur.

Aldatılma mevzusu için de aynı şey geçerli.

Çok İddalı olmadı mı

Bence çok da tepkisiz durmamalisin. İlk adımı erkekten bekliyorsun evet, ama o kişiye de bu adıma değecek sinyaller gönderilmeli. Madem bu kişiyle uyumlu olduğunu, bir ilişki yasamak istediğini söylüyorsun, o halde biraz daha hareket:)

Bir de çevresi geniş, biri senden hizli davranip aklini çeler, senden de tepki göremeyen evlatçık yeni aşklara meyleder, üzülürsün:)

Güzel şeyler, en tatli zamanlar. Ama'sini, ne olacağini düşünmeden flörtün tadini çikar. İleride ciddiyet yeterince bunaltacak zaten^.^

haklısınız yoksa durduk yere kafam karışıyor ne yapacağımı şaşırır oldum. istiyorsa söyler zaten. belirsizlik çok zor ama mecbur normal bir arkadaş gibi davranacağım.
En guzeli. Erkekler cocuk gibi oluyor. Birak istiyorsa gelir zaten. Benzer bir seyi ben de yasadim. Hoşlandığı apacik belliydi bende ondan hoşlanıyordum. Tam olacak gibiyken kendini geri cekti birden. Kisacasi olan bana oldu. Sen simdi hic yesil isik yakma birak isterse zorlar zaten. Zor kadini oyna

Ben şimdiye kadar aslında özel davrandım ona, hasta oldu ilaç aldım elleri çatladı krem getirdim, sevdiği kekten yaptım... ki ben sert mizaçlı biriyken ona yakındım. ama bunları evet arkadaşca yaptım belkide altında bir şey aramadı emin olamadı.

evet çevresi geniş ben acabalarla çabalarken o başkasıyla olacak. nasıl bir adım atmalıyım bilmiyorum. yine sinemaya davet etmeliyim sanırım :)

aaa tam olacakken kendini çektiği durumda olan kıza olur ben adım atmam gerektiğini düşünüyorum ama arkadaşca davranarak onunla bir şeyler yapmayı biyere gitmeyi ayarlamalıyım. dediğin gibi istiyorsa zorlaması gerekiyor..

Belki o da bu zamanlarin tadini çikariyordur. Hem bence pit diye ilişkiye başlamaktansa, böyle kaçak göçek, yavaş ama sağlam adimlarla taniyarak ilerlemek daha iyi. Sen nasil davranmak istiyorsan aynen devam et. Sadece çok büyük hayaller, beklentiler içine girme. Dediğim gibi tadini çikar. Sonuçta kimler kimler gelip geçiyor hayatimizdan, akişina birak:)

haklısın, bende ağırdan alarak bu günlerin tadını çıkarmalıyım bir taraftanda beklenti içinde olmadan. hatta başkasıyla olursa üzülmeyecek kadar kabullenmeliyim. çok zor durummuş. var desen yok. yok desen var.
bazen oluyor üstü kapalı telefonumu kimin aradığını neden elimde olduğunu soruyor. arkadaşlarımla ilgili bir şey dediğimde ise yorum yapmıyor yüzü düşüyor o günün yarısı soğuk soğuk takılıyor. işten ayrılmak kolay olsa çekip gitcem :)

Neden kasıyor ki bu kadar çok mu zor birlikte yemek yiyelim mi demek ?
bende onu anlamıyorum neden bu kadar zor geliyor. geçen gün bir etkinliğe çağıracaktı önce binbir tane şey anlattı gidelim diyemedi. en son gidelim mi dedi. (başka bir sebepten gidemedik ama) onun için çok zor bu çağırmak daha bir kaç gün önce bir kafe anlattı bilip bilmediğimi sordu. bilmiyordum. bende mutlaka gideyim merak ettim dedim. sustu sustu gel diyemedi tek gitti. belki yanımda arkadaşım var diye ama hep aynı huy.

Yaptığı espiriler mahçup bir gencin yapabileceği cinsten değil ama
mesajda yüz yüze olmadığı için insan içinden geleni rahatça yazabilir

Belki de kafasında seninle ilgili netleştiremediği şeyler vardır ya da senden çekindiğinden ilk adımı senden bekliyordur.

Yaptığı espiriler mahçup bir gencin yapabileceği cinsten değil ama
mesajda yüz yüze olmadığı için insan içinden geleni rahatça yazabilir
yok öyle mahçup utangaç biri değil baya yırtık biri çoğu kez ukala. ama uzun bir ilişkisi geçen yaz bitmiş belkide hazır değil sadece bu konuda çekingen gibi. içkiliyken o kadar şey yazdı şiirler gönderdi, yazdıklarında imla kurallarına daha dikkat etti ama ertesi gün ben neler demişim öyle dedi. üstüne gitmedim alkollüydün ya normal saçmaladın diyip geçtim

Kendini kaptırma üzülme sonra
ne yaptığı belli değil baksana

Belki de kafasında seninle ilgili netleştiremediği şeyler vardır ya da senden çekindiğinden ilk adımı senden bekliyordur.
bende en çok bu ihtimalin üzerinde duruyorum yani kafasında bir şeyler net değil. geleceğimle ilgili hayaller var gerçekleşirse belki terkedileceğinden korkuyor. çünkü bir kez terkedilmiş hala da toparlayamamış gibi..

Cıkssss bana gelmez bu iş.
Her iki taraf da birbirinden hoşlanıyor ama adı konmuyor, böyle bir adam bana güven vermezdi.
Gerçekten değer veren adam, seni Başkasına kaptırmaktan korkup hemen Flört etmeye başlardı bence...

Kesinlikle

artık erkekler bekleyen taraf olmuş yakında istemeye de gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…