Beni bırakıp başkasıyla mutlu olmasına nasıl dayanacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmemiş haklısınız. Evet psikolojim iyi değil. Teşekkür ederim yorumunuz için

Adama memur istiyorum mu dediniz. yada babam denk olmadigimizi düşünüyor mu.. yoksa adam ayrilip kendine bir memur bulursun artik demezdi.. bunalmis demek ki memur degilsin baskisindan.. o da kendi yolunu cizmis..
Eger sevgilinden eminsen babacim evet memur değil ama seviyorum anlaşıyorum diyebilirdiniz.. cok ezilmiş adam.. ben öyle hissettim

Adam dokuz yılda babana “iyi hadi bari kızım seviyor , olsun napalım” dedirtecek bir işe girmeyi başaramamış. Kendine yazık etmişsin. Bundan sonra bari yoluna bak.

Evet babam suanda bu durumdan dolayı istemiyor demiştim. Bunu taaa baştan biliyordu. Düzgün iş bulacağım, işimi kuracağım diye bekletti beni. Hangi aile olsa düzenli bir işi olsun ister. Eski sevgilime bunu çok yansıtmış olsam sizce 6 orda 6 ay burda çalışıp onun üstüne aileni ikna der miydi. Annem bile 9 yıldır berabersiniz suana kadar isteseydi seni sevseydi üniversite bitirirdi dedi. Çevremde de var örnekleri. Ama buna rağmen ben aileme istiyorum dedim. Babam da biraz düşüneyim, kızım sana denk değil işi yolunda değil bak mutsuz olursun demesine rağmen tamam baba demedim ki. Babamın sindirmesini bekledim. Babama söylemem ve onun beni yarıyolda bırakması arasında bir ay bile yok. Yani ne diye bunalacak ki? Evet memur olsun istiyorlardı. Yalan değil. Ama benim sevdiğimi anlayınca kabullendi ailem. 9 yılda bunalmadı da ben babama söyleyip bütün arkadaşlarım,çevrem abim öğrendikten sonra mı bunaldı. Kendi bekleriz dedi. Yani babamın bu tavrını bilmesine rağmen beklerim dedi. Başkasını bulunca bıraktı beni. Başka bir açıklaması yok. Kadının maddi durumundan , statüsünden ballandıra ballandıra bahsederken amacının ne olduğu ortadaydı zaten

Ne söylersek bir daha başka üyelikle veya buradan aynı benzer bir şekilde bu konuyu açmayacaksanız söyleyin onu yazalım ve artık açmayın. Allah sizi doğru yola getirsin bezdik

Offfff okurken ruhum sıkıldı.
Allah aşkına kadın olarak kendinize bunu yapmayın ya
Hemen numaranı değiştir. Hesaplarını kapat ve kendine yeni sayfa aç en fazla 1 ay sonra dünya varmış oh beeee diyeceksin. 9 yıl da bunu yapan Allah bilir daha neler yapar. 9 yıl evlenmeyen adamdan hayır mı gelir. Baktı ki boş gezenin boş kalfası sende memursun oturur paranı yer,birde çocuk yapar seni bağlar. Sonra baktı ooooo başka ülkeler var kalk bence şükür namazı kıl.
Çocuk sevindir. Allaha dua et kurtuldun.

Sen M Maydanoz99cuk musun? 9 yıldır beraber 30 yaşında yurtdışı dediği şey Allah bilir Türkiye’dir nedir yani?

Bezdik yani sürekli farklı üyeliklerden aynı konu defalarca yani.

Eylülden beri aynı konuyu belki başka hesaptan da açılmıştır 6 kere açılmış. Diğer konularınız da ortada… Lütfen yeter açtığını konuya devam edin

Kız bırak şu sümsügun peşini belliki para pul derdinde şükret kurtulduğuna ya ve git babanı öp bence . Hayatına devam et yeni sayfalar aç

Yok değilim. Başka hesabım vardı söyledim yönetime de ama o kişi değilim. Yurtdışında kadın.

Haklısınız . Amacı paraymış görmüş olduk. Onun yüzünden çok numaramı değiştim şimdi yapmıcağım. Bana ulaşamaz yüzü olmaz engelli whatsapptan çünkü.

Yazacak çok şey var ama kısa ve net: kendinize saygnız yok kapılmış gitmişsiniz. Onların mutluluğunu izleyeceğinize kendi mutluluğunızu yaratın . Mutluluk da yalnızca sevgili ile olan bir kavram değildir. Aldatılmanın en iğrencini yaşadım ama yine kendi hayatıma odaklandım çünkü başkalarından önce kendim önemliyim canı cehenneme başkasının

Sevgilisi olduğunu bilseydim ona asla yazmadım. Yazdığımda da kendimi küçük düşürdüm gerçi. Kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum. Benden sonra kimi mutlu etmiş artık çok da önemi kalmadı dediğiniz gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…