Beni bırakıp başkasıyla mutlu olmasına nasıl dayanacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni yarıyolda bırakmasına dayanamıyorum. O mutlu ama beni mahvetti. Ve benim mutsuzluğum onu daha cok mutlu etti. Egosu oksandı. Hayatım boyunca böyle sürecekmiş gibii

Hayır sevgililer. Kadın gerçekten müzik öğretmeni. Bütün gönderilerine yorum yapmış. İlk defa kadının yorumuna cevap vermiş o da kalp emojisi atmış. Daha dün engelimi acmıstı. 1 2 gün açık bıraktı sonra geri engellemiş. Amacı ne bilmiyorum ama onun bin pişman olmasını o kadar çok istiyorum ki. O yorumundan sonra ona yazmamak için kendimi zor tuttum. Sonra kendime geldim. Bana ne ki. Sevgilisi diye

9 Yılını inişli çıkışlı, sonu olmayan bir ilişki için harcamışsın. Adamın işi gücü, düzgün düzeni yok. Bu seni oyalaya oyalaya bu 9 yılı 10 küsür yapardı. Sizin zaten düzgün ilişkiniz olmamış. Daha adam gibi yüzük takma yok bir şey yok. Böyle bir ilişkin bittiği için şükret. Yani yerinde başkası olsa kuş gibi hafiflemiş hissederdi. Bayılıyorsunuz kendinizi kurban rolüne atıp, arabeske bağlamaya.

Belkş öyle olması gerekiyor ama onunla bana izin vermediği şeyleri yapmasına dayanamıyorum

Beni yarıyolda bırakmasına dayanamıyorum. O mutlu ama beni mahvetti. Ve benim mutsuzluğum onu daha cok mutlu etti. Egosu oksandı. Hayatım boyunca böyle sürecekmiş gibii
Canım benim sen bu evliliğin olacağını sanıyor musun kadın yabancı biraz daha bekle , at gibi giden i* gibi geri döner, sende tenezzül bile etme. Bırak egosu okşansın sonra kendisi söner emin ol bi kaç ay sonra yalvar yakar gelir sende unutma o zaman yaz bana dediğin çıktı diye

Siz, 2021 yılının Ocak ayında ayrılmamış mıydınız bu adamdan ? Aradan 2 sene geçmiş ; adamla dün ayrılmışsınız gibi davranmasanız mı artık.

31 yaşında ( belki de daha büyük ) bir insansınız.Konularınıza göre : öğretmen veya hemşiresiniz ( kendisi 2 farklı meslek yazmış , belki de ikisi de değildir) ve devlet memurusunuz.

Açtığınız konulara bakarak: adam, sizin için uzaklaştırma kararı aldırmalı ve ona ulaşabileceğiniz tüm iletişim kanalları için de önlem almalı.

Daha önceki birebir aynı konunda da söyledik ne aşkı ne sevgisi adam birinin sırtına binip geçinme peşinde o kadın hakkında salladıkları da yalan fasa fiso öyle bir kadının işi gücü yok senin asalak sevgiline kalmaz yurtdışı kapısı diye abartıyor da abartıyor işte

Ayrıldım. O zamanlar. Bana yazdı ne yaptı ett barışmak istedi. Abime yazmakla bile tehdit etti ben cevap vermiyorum diye. Onun peşinde olan ben değildim yani. Lütfen böyle yazarak beni üzmeyin. Sizce bu kadar üzülmemin sebebi onun peşinde koşarken onun beni bşrakması mı oldu. Annesine arattırdı konuşturdu, kadın biz isteyecez dedi ben istemiyorum ona güvenmiyorum dedim diye. 2 aylk süreçte oldu bunlar. Ben onlara güvenip aileme söyledim. Adamın peşinde koşan ben değildim. En son da sevgilis olduğunu bilsem zaten yazmazdım. Bana yapılanları kendime yediremiyorum.

Kusura bakmayın ama bu pek inandırıcı değil. Sizin birkaç ay önce başka bir konunuza şöyle bir mesaj yazmışım:

Adam evlenmek istememesine rağmen ısrarla zorla nikah masasına oturtmaya çalışmışsınız resmen. Adam başka birini bulamayınca defaatle size dönmüş olabilir. Ancak şu an başka birini bulmuş ve silmiş sizi. Evlenmek isteyen insan 9 yıl beklemez zaten. Gördüğünüz gibi başkasıyla 1 ayda evlenmeye karar vermiş

yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir. Ne diyeyim. Siz öyle bilin. Peşinden koşan ben olayım

Kız sen daha aynı konuyu kaç farklı üyelikle açacaksın ya?
Bir psikoloğa falan git bak normal değil bu kadar takılı kalmak aynı olaya.

Oha ben 1 aydır falan okuyorum şu konuyu farklı farklı üyeliklerle üstünden 2 sene mi geçmiş meğer.
Gerçekten normal değil bu durum.

Zaten anlasamiyomussunuz kör ölünce Badem gözlü mu oldu. Ne için acı çektiğinizi anlamadım.

Aynı şey bırak şu adamı Allah askjna
Bırak şu adamı Allah aşkına...Sen aman öldüm bittim diye ortalarda gezer adama yalvarirsan paylaşım yaparsan adam senden iyice uzaklaşır.Birak gitsin adam mı yok başka de kendine sallan bir kendine gel lütfen!Başkası var senin için nokta konulmalı bu işe.Cok aşıksan bile sus gururunu kurtar bari.Hem adamda seni kaybettiğini sansin böylece belki döner

Ufff yine mi ya? Ne duymak istiyorsun?
En son 10 gün önce yapmıştım. Onda da sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Yoksa asla uğraşmazdım. Bir daha gururumu yerlere sermem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…