beni baştan yaratın lütfen ..

canlı istiyorsun, bence bu renk sana çok yakışıcak cnmyerimseniben

evet nazcım

her buluşmamızda başını döndürmeliyimzemuszemus

yanlış anladınız beni sanırım bayan erkek arkadasından ayrılması ve nedenini onu begenmemesi oldugunu düşünüyor onunla bir ömür geçirecekse bence her halini begenmeli bütün ömür gece gündüz saçları yapılı makkajlı gezemezki bu sadece anlık begenmedir dedigim gibi süslenme konusuna gelince mesajda belirttm zaten tabiki her kadın erkegine süslenmeli kendine bakmalı ama bunu birlikte oldugun kişi iiçin yapıyorsan seni dogal halinle begendikten sonra yapacaksın bence

renk çok güzel canm bende bronz kahve düşünmüştüm ama buda çok güzel :) ikisi arasında kaldım artık :) çok sağol ya opuyorumnanaktan

rica ederim efenimbuyrunnnnnnnnn
boyadıktan sonra süsleniosun püsleniosun resim atıosun bak ona göre

(modeli biliosun:jeyyar:)

monica ya sendemi japon modasını takip ediyosun.bu kızlar albümüm de kayıtlı.ikiside harika ama fuşya renkli olan süperrrrrr ötesi

fıstıklı çikolatam sen zaten hoş bi bayansın ..bi kaç küçük değişiklikle hem sen kendini daha rahat hissedeceksin.hemde güzel gözükeceksinnnnnguclubacismile

naz japon kızımızın saçlarda o biçim yaniboshayallersmile
sen netten alışveriş yapıomusun:uhm:
o beğendiğin fuşyanın, mavisini 10tl ye indirmişler

rica ederim efenimbuyrunnnnnnnnn
boyadıktan sonra süsleniosun püsleniosun resim atıosun bak ona göre

(modeli biliosun:jeyyar:)

bilmem mi tatlım en kısa zamanda şıkıdım şıkıdım fotoğrafları koyuyorum hiç merak etmeyin canlar zemuszemus bi saçımın rengini bulup boyatmak kaldı opuyorumnanaktan

öncelikle yardımın için çok sağol güzelim.canım daha önce sarı denemiştim çok çirkin oldum ama bakır tonları derken tam olarak hangi renkleri dedin ??

fotoğraf ekleyemiyorum malesef ama google da bakır karamel yaz zaten en çok beyonce ve çağla şikel in saç renklerini görürsün çok bakır gelirse biraz daha kumral eklettir içinezemuszemus.. zaten bu yıl çok moda... çok da havalı görünüyor ben kullanıyorum koyu kahveden çevirdim o renge........

Sen de değiştirilmeyi gerektirecek hiçbir şey göremedim, ayrılığınızın sebebi senin dış görünüşün değil bence. Öyle olsa hiç başlamazdı aranızdaki ilişki.. Melek gibisin maşallah. Ama illa değişiklik yapalım diyorsan, genel fiziksel görünümüne saç rengine falan sakın dokunma. İstersen giyim ve makyaj tarzında değişiklik yapabilirsin. Hem ayrılık sonrası süreçte değişiklik iyidir, dikkatini ayrılıktan uzaklaştırıp kendi üzerinde toplarsın.
Fotoda renkler çok net değil ama sanırım koyu kızıl saçlısın, ki bu yeşilin her tonunun sana çok yakışacağını gösteriyor. Pembe de yakışır hem pozitif enerji verir. Dudakların özellikle dikkatimi çekti, maşallah çok düzgünler. Onları ön plana çıkar, biraz daha cüretkar renkler kullanmayı dene.. Tabi sen nasıl güzel hissedeceksen öyle ol öyle yap ve kendin istediğin için yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…