- 1 Mayıs 2009
- 105
- 0
- Konu Sahibi fstklckolata
Bence saçında bişey yok ama yüz ifaden çok bıkkın Dünyanın en iyi saçını taşısanda kendini güzel hissetmedikten sonra boş canım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence saçında bişey yok ama yüz ifaden çok bıkkın Dünyanın en iyi saçını taşısanda kendini güzel hissetmedikten sonra boş canım...
tatlım makyajını da bu resimdeki kız gibi yaparsan daha hoş duracağını düşünüyorum.saçının modeli de güzel olmuş ama dalgasını joleyle değil masajla yap.daha doğal durur
Monicam benim maşanın yerine hiç bişey tutmuyo.hafif dalgalı bi maşa diorum.arkadaşın saçı bildiğin kıvırcık.ben genelde saçımın üstünü düzleştirip uç kısımlarını maşa yaparım.inan süper oluyo..arkadaşın da yüzü küçük o yüzden dalgalı saç onu daha hoş gösterecek die düşündüm.ama düzleştirmekten bi alternatif.neden olmasın ki dimibilmiyorumkismile
çok güldüm monica....sende bendensin.ama öle değil mi ?sen söle.ben bu modele bayılırım ..kendimde hep bunu yaparım.bütün kızlarada yakışıyo.saç uzun olsun kısa olsun süper duruyo.seda sayanın şimdi ki saçını gördün mü.küt kesim kalın maşa dalgası..yani o kadın bile o saçla number one
anağm nazda burdaymışzemuszemus
evt tatlım saçlarına kendin şekil verme, bakımsız görünüyorsun çünkü
maşan yoksa bi tane maşa al kendine.10 dk da bukleler hazıryerimseniben
makyaj sonraki iş. ilk önce saç rengini belirle ona görede makyajını yaparsın zaten
saçların ne renk senin?
canım herkes saçını kestir demiş ama ben tam tersini söyleyeceğim
kısa saçın çok fazla yakışacağını düşünmüyorum sana..
ben ce saçlarına kaynak filan yaptır şöyle beline kadar uzasınlar..
sonrada kuaförde yada evde kendin maşa ile dalga ver saçlarına..
uzun ve dalgalı saçlar bence en çok dikkat çeken saçlar..
acayip bir hava katıcaktır sana..
ve rengini kesinlikle değiştir..
karamel tonlarını deneyebilirsin..
sde giyiniyorsun sanırım..
giyim tarzınıda değiştir..
mesela topuklu ayakkabılar dar paça kotlar ve yarasa kol yada tek omuzu hafif düşük t-sh.rtleri falan dene
büyük halka küpelerde kullanabilirsin aksesuar olarak
yada uzun büyük gösterişli kolyeler..
zaten çok güzel bir kızsın bu kombinasyonla harikalar yaratacağına eminim tatlım.
ben hiç birşey yapma bırak doğal ol seni begenicekse öle begensin bakım makkaj falan bunları yapınca sadece anlık güzel gelirsin sonrası yine aynı olur yanlış anlama birlikte oldugun kişiye tabiki arada süsleneceksin kendine özen gösterceksin frklı gelmek için ama o seni zaten dogal halinle sevmiştir sadece erkegi özel hissettirir ama birine kendini begendirmek için bu tür seylere gerek yok bence