3 fotoğraftan anladığım kadarıyla vücudun iyi yüzün güzel. Yani öyle çok köklü değişimler gerekmeyecektir kilo vermek vs. gibi.
Ben sende değiştirilebilecek 2 şey gördüm. Birincisi kesinlikle giyim tarzın. Sürekli sade mi giyiniyorsun bilmiyorum ama bence daha kendine güvenir olman için havalı kıyafetler tercih etmelisin.
Şöyleki, bazen yanımızdan bi bayan geçer güzel değildir belki ama çok alımlıdır ve insan arkasına döner bir kez daha bakar. Ve gene başka bir kadın geçer çok güzeldir belki ama insanların o güzelliği farketmesi için yeterince alımlı değildir. Yani bu gerçekten böyledir bazı insanlara bakarsın kadın çok alımlı çok hoş giyiniyordur ve makyaj yapıyordur ama onu normal bir kot sıradan bir tişört içinde hayal ettiğinde sanki hiç biz özelliği olmayan sıradan bir insan sıradan bir güzellik gibi gelir.
Yani demek istediğim bence senin özgüvenini yerine getircek şey kesinlikle kıyafetler.
Eğer kıyafet kombini konusunda sorun yaşıyorsan beğendiğin ünlülerin giyim tarzlarına veya forumdaki kombinlere bakıp kendine hangisinin yakışacağına dair fikirler edinebilirsin.
Hiç olmadı bi mağzaya gidip vitrinden beğendiğin bir kombini komple alabilrsin. Bazen ben öyle yapıyorum eğer hiç bir şey yakıştıramıyorsan mağaza vitrinlerinde ilham alıyorum.
Ve 2. şey kesinlikle saçların. Saçlarını kesitirirsen çok büyük bir hata yaparsın bence. Çünkü senin kısa saçları kaldırcak bir yüzünün olduğunu düşünmüyorum. Kimisine uzun saç kimisine kısa saç gider bence sana kısa saç yakışmayacaktır. Ama saçının rengini değiştirmeyi kesinlikle düşün ve bilen kişilerden yardım al sana gidecek renkler konusunda.
Bence bunlar seni olduğundan daha iyi gösterir. Zaten hoş bir kızsın o yüzden çok fazla bir değişime ihtiyacın yok ama dediğim gibi dolabını yenilemeni tavsiye ederim. İnsanın içine girdiği kıyafetler kadar hiç bir şey onu olduğundan daha alımlı daha çekici gösteremez