beni baştan yaratın lütfen ..

cnm kısa bir kesim ile kendine hep yeni bir enerji vermiş olursun hemde değişklik yapmıs olursun makeup arkadasımızn ekledığı resım gayet hos bence dusnmelısın

cokacimcoook
Canım omuzlarında hoş olur ama daha kısası kötü durur bence.

haklısın güzelim sağol :) bide bişi daha sorcam canımcım saçımı ne renge boyatsam yakışır ?? sarı denedim olmamıştı şimdiki rengi kızıl ama aktı tabi böle farklı bişi olsun istiyorum bakınca değiştiği belli olsun ve yüzümede gitsin :) çok şey istiyorum ama size çok güveniyorum canlarım

Valla bu konuda uzman değilim ne kadar doğru yönlendiririm bilmiyorum canm ama bence şöyle bir bakır tonu gider diye düşünüyorum.

Veya saçlarını bu tonlarda renklendirebilirsin..

ben degısıklık den anladıgım radıkall degısıklık dır olacaksa tam olsujn omuzdan fılan enılınmıs yok sekerım havası az olur kısa kesım ve asımetrık kesmm herzman daha havalıdır

ben degısıklık den anladıgım radıkall degısıklık dır olacaksa tam olsujn omuzdan fılan enılınmıs yok sekerım havası az olur kısa kesım ve asımetrık kesmm herzman daha havalıdır

canım en son 10 yaşındayken saçımı ço kısa kesmiştim oda ailemin zoruyla .haklsın ama şimdi ise cesaret edemiyorum okadar kısa kestirmeye canım :)

Bence yanılmıyoruz :) Biz burada kimsenin ricasını kırmıyoruz, kendi için istedikten sonra tabii ki yapılabilecek onlarca işlem var arkadaşımıza ama bizim demek istediğimiz "kendin için iste, başkası için değişiklik yapma"
Üstelik onu üzmüş birisi için :KK43:

aynen buna çok katılıyorum :1closedeyes:
ve eğer kendin için ufak değişimler rahatlamalar istiyorsan bence doğal birine benziyorsun çok uç kararlar verme derim :) ufak ufak şeyler mesela kendinde yüzünde estetik açıdan problemli hissettiğin şeyler vardır bunun için bakım ürünleri edin yüzüne özellikle cildine the body shopdan mesela doğal bakım ürünleri al inan eğer doğru cilt tipine göre doğru ürünü alırsan yüzün temiz görünümüyle ışıl ışıl durucaktır. giyim tarzını özgün ve biraz daha güncel tutmaya bak anladığım kadarıyla sende benden spor ve rahat olandan yanasın :) arada daha trend şeylere uymak bizim gibiler için daha rahatlatıcı olabilir.
sonralıkla saçların çok düz gibi ufak katlar verebilir veya uzun perçem bırakabilirsin ama öyle çok çok uçuk modeller kısacık enterasan kesimlere gitme bence pek yakışacağını düşünmüyorum senin yüzün daha bi sade duru ağır ve radikal kesimlerde orantısız durur böyle çok daha iyi tarz açısından.
lens takabilirsin öylesine deneme amaçlı :) ama dediğim bunları kendin için istiyorsan yapmalısın. ve beni baştan yaratın demek biraz uç olur çünkü bunu ne derece doru özgün ve güzel yaparız zaten o ayrı mesele de bu kadar da ben bambaşka olmak istiyorum diye düşünmek yanlış bence :) yani yanlıştan da çok fevri bir düşünce
kendin için ufak değişiklikler tabiki yap arada radikal ve şok değişikliklerde yaparsın kafana estiğinde ama bu birden olmaz :) olumunekankayizsmile
kendinle ilgili değişmleri olsun duygusal açıdan kararların hislerin olsun paylaşmaya devam et canım a.s. olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
cnm saçların nasıl düzmü kıvırcıkmı.?
eger kıvırcıksa çok kısa bir kesim olmaz.ama şöle omuzlarında-boynunun hizasında katlı bir kesim güzel olur.saçların kızılımsı mı ? karamel tonlarını dene derim yerimseniben

cnm saçların nasıl düzmü kıvırcıkmı.?
eger kıvırcıksa çok kısa bir kesim olmaz.ama şöle omuzlarında-boynunun hizasında katlı bir kesim güzel olur.saçların kızılımsı mı ? karamel tonlarını dene derim yerimseniben

saçlarım dalgalı canım kıvırcık gibi :) saçlarım şuan kızıl canım ama aktıtekrar boyatmak istiyorum ama tam bi renk bulamadım aslında karemeli düşünüyorum ama cildim buğday ya karamel kötü hastalıklı gibi durur mu ???

bence sana düz saç çok yakışır canım yüzün çok güzel çünkü
düz saç için mükemmel yüz hatları gerekiyor yoksa kusurları çok gözze batırıyor
bence sana katlı kesim kızıl değil de sarı da değil ama balyaj gibi az bir gölge yüzünün yanlarına yanlardan katlı kesim hatta belki bi perçem çok hoş durur diye düşünüyorum
tarzın konusunda da bence güzel vücudun var kotlardan çık biraz
kadın dediğin etek giyer kardeşimm:p bol bol etek al kendine özellikle tatlı tatlı elbiseler
günlük giyebilceğin
converse fln giyiyor musun bilmiyorum öyle gibi geldi bana
biraz topuklulara geçiş yap babetler fln
sonra bol bol takı toka
glamshinenın 154 numara parlatıcısı fln :)) şöle güzel siyah bir göz kalemi
ooooof afet olursun :) zaten çok güzelsin artık bi bakan bi daha gözünü ayıramaz bence
tamam duru hoş bi güzelliğin var ama bence kadın dedğin süslü ve kokoş olmalı anacım :p

bence sana düz saç çok yakışır canım yüzün çok güzel çünkü
düz saç için mükemmel yüz hatları gerekiyor yoksa kusurları çok gözze batırıyor
bence sana katlı kesim kızıl değil de sarı da değil ama balyaj gibi az bir gölge yüzünün yanlarına yanlardan katlı kesim hatta belki bi perçem çok hoş durur diye düşünüyorum
tarzın konusunda da bence güzel vücudun var kotlardan çık biraz
kadın dediğin etek giyer kardeşimm:p bol bol etek al kendine özellikle tatlı tatlı elbiseler
günlük giyebilceğin
converse fln giyiyor musun bilmiyorum öyle gibi geldi bana
biraz topuklulara geçiş yap babetler fln
sonra bol bol takı toka
glamshinenın 154 numara parlatıcısı fln :)) şöle güzel siyah bir göz kalemi
ooooof afet olursun :) zaten çok güzelsin artık bi bakan bi daha gözünü ayıramaz bence
tamam duru hoş bi güzelliğin var ama bence kadın dedğin süslü ve kokoş olmalı anacım :p

canım ya çok sağol :) ben dün girememiştim mesajını bugün okudum ve şuan dün okumadığıma pişman ooldum :KK43: çünkü ben dün kuaföre gittim ve saçıma su dalgası yaptırdım veeee çok kötü oldu anlatamam ya perma gibi oldu bide kırıklarını aldırmıştım omzumda kısacık katlı kalıverdi canım hani örmşünde sonra açıvermişin saçını gibi :KK43: ya çok kötü oldu malesef ... Allahtan boyatmamıştım zaten artık nasıl kurtarırım bu saçlarımı bilemiyorum ...

kızlar yeni halimi koyuyuorum bakın çok kötü oldu yaaaaa :KK43: ben nasıl toparlıcam bu saçı sizce ? ne yapabilirim ? yardımlarınızı bekliyorum

bencede fena olmamis bandana yada ince bi fularla farkli goruntuler elde edebilirsin hatta on kismina fon cekebilirsin

bu mesajı okumadan önce derin derin nefes al ver lk önce şöyle diyelim ben güzel bir kadınım ben güzel bir kadınım ben güzel bir kadınım.değişiklik yaptırmak herkes gibi senin de hakkın ama bu yaptığın değişiklik x insan için değil kendin için olmalı çünkü başkaları için yaşamıyoruz kendine olan güvenini saygını kaybetme . kendinize iyi bakın insanlara pozitif enerji verin unutmayın ben güzel bir kadınım.yıldırım ideal bayan kuaför .not günde 3kez ben güzel bir kadınım .fazla alımlarda yan etkisi özgüven tavan yapıyor mutltulukla kal

bu mesajı okumadan önce derin derin nefes al ver.ilk önce şöyle diyelim ben güzel bir kadınım ben güzel bir kadınım ben güzel bir kadınım değişiklik yaptırmak herkes ğibi seninde hakkın ama bu yaptığın değişiklik x insan için değil kendin için olmalı çünkü başkaları içn yaşamıyoruz kendine olan güvenini saygınıkaybetme.kendinize iyi bakın insanlara pozitif enerji verin unutmayın ben güzel bir kadınım yıldırım ideal bayan kuaför.not günde 3kez ben güzel bir kadınım,fazla alımlarda yan etkisi öz güven tavan yapıyor

X