Beni anlamanızı umuyorum yardım edin

iğrenç ötesi bir ilişki
neden evlenmek zorunda? kızın abisi falan mı tehdit ediyor?

Burda bir tek suclu var o da sensin.... Adam zaten biriyle beraber is aralarına sen girmissin, bir de utanmadan buraya kız kötü falan yazıyorsun... Adam evlenecek o kızla belki kızın hiç bir şeyden haberi yok.. Sen evlenecek adamla gidip işi pisiriyorsun... Ayy çok masumsun sen yaa..

Hickiriktan icim öldü...

Kendine hiç saygın olmaması BERBAT. Senin için üzüldüm .

Okudum ve " bu ne abijim yaa" dedim kendi kendime.
Burda magdur varmi bilemedim.
Yardima ihtiyacimi varki birininde yardim edelim.
Simdi magdur eski sevgili desem; yok dedigine gore kotu biriymis o.
Hayir magdur sensin desem; her cagirdiginda ayagina gidip gonlunu eglendiriyosun, bu durumda razisin herseye.
Galiba benim oyum adamdan yana.
Magdur iki kizi idare eden sonra ikisiylede gonul eglendiren iyi niyetli adam.
Sonucta bu kadar actionli hayt zor olmasi gerek, bu adama bi klon lazim, para biriktirelimde magduriyeti giderilsin bence.

Şu sarhostum farkında degildim yalanina inaniyo musunuz? Ya kızlar olarak bu kadar saf olup bu kadar kendimizi kullandirnaya meyilli olup bir de kadin-erkek eşitliği aman kadına şiddete tü kaka kahrolsun erkekler falan dememizin hicbir anlamı yok. Biz bir kere kendimize değer vermeyi bilmiyoruz .
Siz iki sevgilinin arasına girmissiniz. Sevdiginiz erkek eğer siz olmasaydiniz o kızı bırakmazdı emin olun. Bir kere bastan ben superim o kiz zaten kötüydü demeye hakkiniz yok. Ayrıca bu karaktersiz beyfendinin sizi sevdiğini sanmam akli hala eskide olmalı ki bilincaltindaki hislerini sarhostum hatırlamıyorum bahanesiyle ortaya dökmüş. Bir erkek neden kendisini seven kızla değil de eski sevgilisiyle sevişmek istesin ki sarhoş da olsa. Sebebi tamamen aklının onda kalması. Ya da o kızı evlenmeye daha uygun görmesi. Çok üzgünüm bu herif sizi kullanıyor . tamamen fiziksel ihtiyaçlarını tatmin için varsjnjz. Bu gerçeği kabullenin ve kendinize gelin. Ayrıca diğer kiza da haksızlık yapıyorsunuz.

Benim dusuncem adam diger kiza asik ama sizinlede birlikte olmak istiyor.
Yoksa birlikte oldum diye evleniyor (!) ama evlere gidiyorsunuz , baska türlü herşeyi yasiyorsunuz.

sayfa kirliliği oluşturdum istemeden k.bakma bunun için sürekli alıntı yapmışım yazılarım çıkmamış.beni anlayın demişsinde anlayacak bir durum yok ortada onun sevgilisi ne kadar kötü olursa olsun seni ilgendirmez bir kere.adamın niyeti belli açık açık ağzını aramış kız mısın değil misin bana göre ve anlamsız kısknçlık yapmış herkesin bir geçmişi olabilir bunu bahane edip anında dönmüş eski sevgilisine sende bu sarhoş numarasına inandığını söyleme.ne yapmayı düşünüyorsun yani o kızla evlenicek her canı istediğinde koşup gidecek misin seni zaten cepte tutuyor adam daha fazla kendini kullandırma.

O kızla 1 kere ilişki yaşadı diye evlenmek zorunda. Seninle defalarca sevistigi halde evlenmek zorunda değil öyle mi ?

Sana hangi gözle baktığını göremiyor musun ??

Adam o yüzden sormuş daha önce bişeyler yaşadın mı diye, e buda evli gibi yaşadım demiş, adam demek ki ilk ben değilim dedi, diğer kız daha evlenilesi geldi demek ki gözüne

Evlenicek onla. El ele görüyosun ama cagırsada gitsem azcık sevişsem "asık oldugum adam o cunkı" diyosun. Güzel. Senin inandığın ama gerçekte öyle olmayan sebepler olsa bile. Nasıl bi duygu ikinci kadın olmak??

Bu işin tutar hiç bi yanı yok anacım. Ama çok çok uzun yazmışsın çelişkili birrsürü şey var. Ne bileyim hatalar hataları doğurmuş..

Adam o yüzden sormuş daha önce bişeyler yaşadın mı diye, e buda evli gibi yaşadım demiş, adam demek ki ilk ben değilim dedi, diğer kız daha evlenilesi geldi demek ki gözüne
Ya da evlilerin sevişmesini sadece öpüşmek sanıyordu galiba ama adamın koynuna koşarak girdiğine göre pek ihtimal veremedim. Bu nasıl bir dil sürçmesidir ki?

O kizla süregelen iliskisinde kısa bir reklam arası olmussunuz malesef.
O kadar övdugunuz adam da karakter yoksunu midesizin teki.
Bir yandan evlenecekmiş mecbur (!) bir yandan da sizi seviyormuş da...dizi senaryosu olsa tutmaz çok bayat bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…