- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
Yalniz hatam hatam diyorsun ama bu hata tek kisilik degil.Iki kisilik bir hata.Kusura bakma ama adamla yakinlasinca demiski kendi kendine (cogu erkek gibi) "ulan bu kiz benimle bunlari yasiyo sevisiyosa baskalariylada yapmıştır yada yapmış olabilir e yapmışsa bana niye vermiyor" dusuncesi onu bu kotu sona yaklastirmis.Ve ogrenmeye calismis.Sende gevezelik edip bosbogazlik edince onun dusuncelerini resmen dogrulamissin.Buraya kadar tamam.Ama onun gidip hele birde eski sevgilisiyle yatmasi ne oluyor?Adilik.Seninki 1 hataysa onunki 2hata.He şuanda seni kullaniyor sevdigi falan yok.Bide diger kizla evlencegini bile bile ne yuzle gidiyorsun diger kiz ne kadar kotu olursa olsun ona haksizlik etmis oluyorsun.Senide evlenene kadar gonul eglendirmek icin yaninda tutuyor iste.Bide utanmadan seni istedigini soyluyormus.Pislik herif.Artik onlari rahat birak ve yoluna bak.Sevgiyi hakedene verceksin neler cikar karsina daha bunada guler gecer misin yoksa serefsiz adi beni kandirdi kullandi diye saydirir misin yillar sonra bilemem.8 ay önce spor salonunda onunla tanıştım ilk goruste tutuldum kaldım kendisi komşu ülkeden okadar farklıydiki iyilik dolu düşünceli çok yakın arkadaş olmuştuk ama ben icimde hissettiklerimi saklayamamistim hemen belli etmiştim ama sonradan sevgilisi olduğunu yanındaki arkadaş yenge napiyo diye sorunca öğrendim okadar kötü oldumki oda bana kıskandinmi sen diye gulmustu herkes onunla bu kadar samimi olmama cok sasiriyodu çünkü bizi yakistirmiyolardi ben kendimi begenmesemde çok çekici ve güzel olduğumu soyluyolar herneyse işte sevgilisi 3 senelik beraberlermis bigun iş çıkışima geldi zaten hep beni almaya gelirdi işte ayrıldıklarını söyledi zaten konusmustuk evlenemiceklerini anlatmıştı ve benide seviyodu hissediyodum ogun elimi tuttu hep hata yaptı bana hakettigini yaşatır allah dedi ..ictenice okadar sevindimki artık benimdi zaten kız onun değerini bilmiyodu ve ona gore ben mukemmeldim biz ogunden sonra daha yakın olduk bigun başbaşa otururken bianda öptü beni küçük bi çocuk gibi masumca opusu bile cocuksuydu gun gectıkce bırbırımıze daha duskun olmaya basladık o bana ben ona hayrandım gozlerımızle konusurduk adeta annesı uzakta babası vefat etmıs ıstanbulda uzaktan akrabalarıyla kalıyo dolayısıyla bende eve cok gıdıp gelıyorum akrabalarıyla cok yakındık bıgun evde basbasayken bıraz ılerı gıttık ama ılıskıye gırmedık ne kadar kendımızı kaybetsekte sınır koyabıldık ogunden sonra aramızda zerre kadar mesafe kalmadı o bendı bende o ona delıler gıbı asıktım ..bıgun bana gelıp sordu bırsey sorucam ama durust olucagını soz verıceksın dıyerekten bende soz verdım ben hayatıma sadece 2 kısıyı aldım bırı suan anlattıgım ve daha oncesı 2 senelık bı beraberlıgım olan kısı onun hakkında sorular sormaya basladı ve en sonunda onunla bısey yasadınızmı dıye sordu bende evet dedım ama ılerıye gıtmedık dıyıp kestırıp attım konuyu benı yanlıs anladı daha dogrusu ben bu konuyu acmasını ıstememıstım salak gıbı evlıler ne yaptıysa bızde onu yaptık dedım okadar pısmanım kı ama ınanın kotu bısey yapmadım sadece hangı aptal anıma geldı bılmıyorum nıye oyle soyledım soyledıgımınden 1gun sonra arkadaslarıya pıknıge gıttı 1 tane 70lık rakıyı tek basına bıtırmıs sarhos olmus onun yakın arkadasıda fırsattan ıstıfade eskı sevgılısını pıknıge cagırıp konusturmus o sarhos oldugu ıcın farkında bıle degılmıs yakın arkadası sırf ben goreyım dıye sarılıp cekıldıklerı fotografı ınternnette paylastıgını gorur gormez kufurlerın en alasını ettım okadar agır konustumkı .sarhosken hıcbısey olmamıs fotograf cekılmısler sadece o bunu bana anlatmak uzereyken kufur ettıgımı onu ıttıgımı gorunce ınadına gıdıp onunla ogun ılıskıye gırdı sırf ınadıma sımdı okadar pısmanımkı keske evıne gıdıp hesap sorsaydım dıyorum kendıme ..ama hersey burda bıtmemıstı ben defalarca konusmaya calısmama ragmen hep ıttı ıstemedı benı benı gorunce okadar kinli bakıyodukı artık ikimizinde hayatını mahfetmıstım sımdı onunla kesınlıkle evlenmek zorunda ..2ay sonra benımle gorusmek ıstedı gıttım bılıyorum yanlıstı ama durduramadım kendımı gıttım sarıldık uzun uzun gozlerıme baktı herseyı anlattı sen bana herseyı yanlıs anlattın benı kandırdın dedı sarhos oldugumda benı keske dınleyıp kızsaydın dedı basımdan asagı kaynar sular dokulmustu ..hersey benım sucumdu ona dakıkalarca sarıldım ogunden sonra hep cagırmaya basladı kendımı tutamıyıp kosuyodum yanına artık sarılmanın otesı okadar ılerı gıdıyoruz kı benı ıstıyo durmadan bende delı gıbı asık oldugum adama karsı koyamıyorum kendımızı okadar kaybedıyoruz kı ıkımızde bılıyoruz yanlıs bu ama o kız masum olsaydı ınanın boyle bısey yapmazdım oda bılıyo kotu bırı oldugunu yakında evlenıcekler ..bana onu bırakamam bılıyosun dıyo onunla evlenmek zorunda daha dun elele dısarıda gordum onları okadar canım yanıyo kı onun yanında ben olmalıydım bı hatam sadece bı yanlıs anlatmam bunlara sebep oldu ondan vazgecemıyorum her zerresıne asıgım gozum kımseyı gormuyo sureklı ne zaman benı ozleyıp cagırıcak dıye zamanın gecmesını beklıyorum lutfen bana bı cıkıs yolu gosterın bılıyorum yanlıs bu olanlar ama kendınızı benım yerıme koyun ....