• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni anlamanızı umuyorum yardım edin

Kesin hamiledir ve bir gece sarhoşken olmuştur bilmeden :KK53: bilmiyoruz ya sevişmek nasıl oluyor yiyoruz bizde :KK14: öyle hiç buraya gelip ay nasıl olduğunu anlamadan sürttürdük seviştik hamile kaldık gibi lafları yemiyoruz bi anlayın yahu buda erkek versiyonu işte
Ay kahkaha attım ya, ben bilmiyorum bibi Nasıl oluyor :oops: önce nereyi sürtüyoruz :KK70:

Kesin hamiledir ve bir gece sarhoşken olmuştur bilmeden :27: bilmiyoruz ya sevişmek nasıl oluyor yiyoruz bizde :KK14: öyle hiç buraya gelip ay nasıl olduğunu anlamadan sürttürdük seviştik hamile kaldık gibi lafları yemiyoruz bi anlayın yahu buda erkek versiyonu işte
biliyon yani nasil oynasilir :KK8:

Allah akil fikir versin. Bizim kizlar niye boyle ya. Kendinizi salak yerine koydurmayin allasen.

Öncelikle siz evet bişey yaşadık deyip sonra yaşamadık derken kendiniz inandınızmı sonraki sorum sarhostum hatırlamıyorum yalanına inandınızmı

Konuyu anlamak için 3 kere okudum.
Geçer be güzelim daha o kadar gençsin ki.
İnan doğru insan çıkınca karşına iyi ki gitmiş diyeceksin

''Evliler ne yaptıysa biz de onu yaptık'' deyip lafı çeviremezsin. Şuurunu mu kaybettin yavrum? Ayrıca karaktersizin teki nereden evlenmek zorunda onunla? Bırakamam deyip elele caddede dolaşıyor, kandırma kendini seni zerre kadar sevmiyor değer de vermiyor. Sarhoş olması da erkekliğine yediremediğinden merak etme sana olan aşkından değil.
Aynenn aynı şeyleri yazcaktım..

Ya hu kızlar kendinizi ellerinizle üç kuruşluk yapıosunuz sonra neden şiddet görüyoruz die sorıyorsunuz . Bütün kadınlar için sölemiyorum bi kesim kendi elleriyle kendini değersizleştiriyor aşk için sevgi için şehvet için sonra içinden çıkılmaz durumlara düşüyorsunuz az dizginleyin şeytanınızı

Back