• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni anlamanızı umuyorum yardım edin

Bence adam hiç ayrilmadi diğer kizdan.
Doğru diyorsun aslında öyle bile olabilir.Dediğin gibi belki de hiç ayrılmadı,ayrılmış gibi davrandı,bu arada konu sahibiyle sevgili oldular iki tarafı da idare etti.Ama ne olursa olsun suç konu sahibinde bence.Adamın zaten ne yaptığı ortada,böyle bir adamla muhatap olunur mu Allah aşkına? Adam diğer kızla evlense bile konu sahibi bu ilişkiyi yürütmeye devam edecek gibi baksana.İnsan biraz gurur yaparda bitirir yani bu ilişkiyi.Gel dese gidecek hala bırakmaya niyeti yok adamı.Pes.

Bence adam eski sevgilisiyle ilişkiye girdiği için evleniyor sa senlede ilişkiye giriyor senlede evlenmeye mecbur ikinizlede evlensin hem onun yanina git gel yapmazsin aynı evin içinde daha rahat olur.

Kitap gibi yazmissin ama cok uzun okuyamadim ozet gecsen.
Ben sabirla okudum hayret! Birbirlerini seviyorlar tapiyorlar kiz eski sevgilisiyle ne yaptigini anlatmis erkekte icmis kaldiramamis. Ertesinde ayrildigi kizla ofkeyle birlikte olmus simdi evleneceklermis bunuda arada arayip koklasiyorlarmis. Hata etmis vs...

Bence adam eski sevgilisiyle ilişkiye girdiği için evleniyor sa senlede ilişkiye giriyor senlede evlenmeye mecbur ikinizlede evlensin hem onun yanina git gel yapmazsin aynı evin içinde daha rahat olur.
Ahahahah aksam aksam iyi geldi haahah:KK70::KK30:

Böyle sacmalik gormedim.adam seni resmen kullanıyor gönül eğlendiriyor AC gözünü ve bir daha asla gorusme.hatta git o kıza da biz birlikte olduk de yazık nasıl bir adamla evleniyor ! :KK43:

Bu yazidan dizi çıkar valla

Dizilerden yazı çıkarmış olma ihtimali geçti benim aklımdan:KK70:Mantıken bi insanin kendini bu kadar aciz bir duruma düşürmemesi lazım."hatun be gece canım senle :KK31:istedi" deyince evlenme arefesinde olan adama (!) koşan 20 yaşında gencecik bi kız...

İnsanin kimadigi basina gelirmis Allahim sen affet de her seyi yasayipta 'ama cok asigiz birbirimizin gozlerinde kayboluyoruz' sozleri karsindan o kadar itici geliyo ki haberiniz olsun

Allah akıl fikir versin. Aşk temiz bir duygu. Sizce çok kirli sularda yüzüyorsunuz. Evlenmek üzere olan bir adamla beraber oluyorsun ve adam seni, ya da diğer kızı seçmek, gibi bir irade dahi gösteremiyor.evleneceği insana saygısı yok, sana nasıl olsun. Fakesindir inşallah.

O senden önce adamın hayatında var olan kız kötü de, siz ikiniz iyi misiniz yani?
Ayrıca aklınız fikriniz ilişki! Seversiniz ilişkiye girersiniz, kızarsınız ilişkiye girersiniz, eeeh bu ne be?

Daha 20 yasindasin neyi unutamiyorsun? Adam gitmis baskasiyla yatmis sana inat olsun diye. Dolayisiyla mecburen evlenecekler diyorsun.(adam 25_30 unda sanirim)
Oyle veya boyle bu iliski bitmis. Insan sevmedigi birinin elini tutar mi yahu? Kendini kirleterek iyice gunaha girme,tovbe et bence.
O cocugu da unut, evlenince de mi birlikte olacak seninle? Sana yazik degil mi? Ileride tanisip sevecegin, henuz adini bilmedigin eş adayina da yazik degil mi?

KENDINI KULLANDIRMA, SENI COK SEVIYORSA O KIZDAN AYRILSIN MADEM HERSEY COK GEC OLMADAN!

Adam yakinda cocuk da yapar sarhostum o girdi koynuma der. Valla seni sevse birak baskasina dokunmayi goz ucuyla bile bakmazdi, seni kullanmis. Sana asik falan da degil kendini kandirma. Eger obur kizi sevmese elini tutup evlenme karari almazdi

O kiz kötü biri ama sen masum meleksin öylemi ?
Kimi kandiriyosun sen adam istediginde kosa kosa gidiyosun , hayatinda baskasi var hala asigim diyosun asil sensin kötü olan.

Bu adam seni zerre kadarda sevmiyor kandirma kendini...

Kendini kandiriyorsun. Karaktersiz biriyle berabersin haberin yok. Merak etme o kizla mecbur oldugundan degil, istediginden evleniyor. Onu seninle aldatiyor. Burda esas kiz sen degil, evlenecegi kizdir. Sen malesef karaktersiz bi adamin esini aldatacagi kadin konumuna dusmussun. Daha bu yasta.. Daha evli bile olmayan bi adamla...

O kızla neden evlenmek zorunda anlamadım, birlikte oldu diye mi, e seninle de oluyo, kız kötü biri masum değil falan ne demek, tanıyo musun

Back