- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.796
- 178
Doğru diyorsun aslında öyle bile olabilir.Dediğin gibi belki de hiç ayrılmadı,ayrılmış gibi davrandı,bu arada konu sahibiyle sevgili oldular iki tarafı da idare etti.Ama ne olursa olsun suç konu sahibinde bence.Adamın zaten ne yaptığı ortada,böyle bir adamla muhatap olunur mu Allah aşkına? Adam diğer kızla evlense bile konu sahibi bu ilişkiyi yürütmeye devam edecek gibi baksana.İnsan biraz gurur yaparda bitirir yani bu ilişkiyi.Gel dese gidecek hala bırakmaya niyeti yok adamı.Pes.Bence adam hiç ayrilmadi diğer kizdan.
Ben sabirla okudum hayret! Birbirlerini seviyorlar tapiyorlar kiz eski sevgilisiyle ne yaptigini anlatmis erkekte icmis kaldiramamis. Ertesinde ayrildigi kizla ofkeyle birlikte olmus simdi evleneceklermis bunuda arada arayip koklasiyorlarmis. Hata etmis vs...Kitap gibi yazmissin ama cok uzun okuyamadim ozet gecsen.
Ahahahah aksam aksam iyi geldi haahahBence adam eski sevgilisiyle ilişkiye girdiği için evleniyor sa senlede ilişkiye giriyor senlede evlenmeye mecbur ikinizlede evlensin hem onun yanina git gel yapmazsin aynı evin içinde daha rahat olur.
Bu yazidan dizi çıkar valla
Ahahahah aksam aksam iyi geldi haahah
Hayyy sen cok yasa emiiiKardeş noktayı virgülü spor salonunda mı unuttun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?