• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni altin kafese koydular .. ille de EViM dedim :))

canım evin çoook şirinnkaydirigubbakcemile5
allah güle güle oturmak nasip etsin huzur içinde:nazar:

çoookk güzelll yaaa..
Çok kendine has bir ev..güle güle oturun...
Bebişinizin kapısındaki kurbağa, içindekiler okadar cici ki...
Alah ağız tadınızı bozmasın inşallah

çok şirin çok hoşuma gitti. oturma odasındaki bazı ayrıntılar göz yoruyor ama ben evi beğendim özellikle bebişin odası harika. güle güle oturun.

Abla eviniz cok güzel.
Hele mavi cok güzel olmus bence.
Güle güle oturun a.s.

cnm mutfak süper mawi odaya bayıldım cok ferah duruyor hele bebişin odası we kapısı cok hoş walla
ama cnm kızmazsan bısıy dıle getırmek isterım o kapının ustundekı yesıllıkler pek olmamıs gıbı geldı bana ama yınede sen bılırsın senın için degerlı bişiy olabılır ama cok guzel heryerın mutlulukla saglıkla bebişinle güle oynaya otur cnm

cok cıvıl cıvıl ve hos..
Allah agız tadıyal oturmak nasıp eylesın a.s.

çok farklı bir havası var evinin..şyaların burdakilerden çokk farklıı.
turkuaz güzel bir koltukk şık durmuş..ayy çok hoşş evinn güle güle oturmayı nasip etsin allah...

canim benm ya evin cok ama cok güzel grcekten harika dösemissin ben de almnydayim ancak mobilya secenegi cok az olyor bende eklicem resimlermi amna benmde fistik yesili seninde mavi cok hos olmus grcekten güle güle huzurla mutlukla otur..koridorun halilarida gzl kiss öylee nasil duruosunn yyerleri sürekli silmek lazim ciplak deglmi..ama oturum odan cok gzl mutfagn öyle..nerdesin almnyada canim...

canım evin için söyliyceğim tek şey...
resmen masal ev gibi...
çokk şirinn....
maviyi dikkatli kullanmak gerekir mekanlarda, öyle derler... çünkü soğuk renkler arasındadır.
ama sen öyle tatlı halıyla falan kullanmışsın ki süper sevimli olmuş...
güle güle mutlu günlerde otur canım...

maşallaah canım nazar değmesin.o güsel evinizde sağlıkla,huzurla,mululukla dolu güzel bir ömür gecirin hayatım.:nazar: :1hug:

tesekkür ederim hepinize .. cevaplarim kapsama alani disina sokuldugumdan gec geldi kusura bakmayin ..

şekerimm daha önce niye koymadın yaaa çoooooooooookkkkkkkkkk tatlı evin maaşallahh valla.bu arada bebiş bekliyosun sanırım yada dogdu mu?hayırlı ugurlu olsun.eviniz çook güzel eşyalarınız ve dizayn da süper.tebrik ederim.Şeniz

tesekkür ederim canim .
dogdu dogdu 6 aylik oglum var.

çok cici ve huzurlu görnğyor..güzel günlerde oturun camlardan da manzara hoş ferah acıcı gibi sanki..bahcelı evınız herhlde..
tsk canim.evet bahceli. banyomun resmini koymadim , cünkü evimin geneline uymuyor begenmiyorum . o yüzden tasinmayi düsünüyorum. kiradayiz .
bahcemden nasil kopcam bilmiomm :(

canim benm ya evin cok ama cok güzel grcekten harika dösemissin ben de almnydayim ancak mobilya secenegi cok az olyor bende eklicem resimlermi amna benmde fistik yesili seninde mavi cok hos olmus grcekten güle güle huzurla mutlukla otur..koridorun halilarida gzl kiss öylee nasil duruosunn yyerleri sürekli silmek lazim ciplak deglmi..ama oturum odan cok gzl mutfagn öyle..nerdesin almnyada canim...

evet yerler silinmek istiyor .. ama evde büyük hali sevmiyorum . KI$IN da sorun olmuyo .. dairemizin altindan kalorifer borulari geciyor sanirim ( emin deilimde ) parkeler sicak oluyo nedense :D
almanyada NRW Dortmund a yarim saat uzaktayim canim sen nerde kaliyosun?

olsun canim böylede güzel olmus güle güle otur..
bende stuttgartayim canim..baya uzzakmisiz..

askitom ben senin evini yeni gördüm kız,insan bi haber verir di mi?çok beğendim evini canım,Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..
en beğendiklerim yatağın,koridordaki perde ve egenin odası oldu...o perde egenin odasına mı açılıyor onu merak ettim.
yalnız senin evde de benimki gibi sehpa üstü çok şey var,bizim oğluşlar bi ayaklansınlar hepsini kaldırmamız gerekecek galiba...burak şimdiden tutabildiği her şeyi çekiyo...

Back
X