Beni aldatıyor mu?

Anlmzsn GÜLÜM

Hm bak sende yanlış yzdn tukcemiz deil Türkçemiz katlettmeee yasa

Konunuzu görünce ben de eften püften bir mesajı taktınız zannettim ne kadar da pamuk ipliğine bağlı bir güven diye düşündüm açıkçası içeriği bilmediğim için.

Ama o mesajlar o birinden çiçek mi bekliyorsun diye resmen birinin olup olmadığının sorulması. Kan kussun kızılcık şerbeti içtim diye gezsin ortalıkta. O kanı kusturun ki görsün neler gelebiliyor başına böyle ‘öylesine yazdım yiaaa’ların sonunda. İstanbul’da görüşmüştür veya görüşmemiştir ama benim için bu ima bile yeter açıkçası çok üzgünüm ayrıca çokta sinirliyim şu an.

Hm bak sende yanlış yzdn tukcemiz deil Türkçemiz katlettmeee yasa
Cok mu komik. Ben hic degilse "t" harfini buyuk yazmışım. Hızlı yazarken unuttuğum "r" harfine mi takildin? Sen kendi yazım hatalarina bir bak once... Komik de degilsin ayrica. Harfleri ozellikle unutanlar da farkindaysan ciddiye alinmiyorsunuz. Sen karsindakine deger versen, ciddi bir kisilik sergilesen karsindaki yazdigini anlamaz diye harfleri yerli yerinde kullanirdin. Sen deger vermeyince sana da kimse deger vermez, senin deyiminle " Gülüm".

Hı işte he gülüm

Neyse bnim için yirtin kndnzi bn kaçar göz ardı eder szi bb

Aynı öyle

Eşinin yazdıkları cidden çok rahatsız edici ya.Belki aldatma amacı yok ama twitterdan ordan burdan abazan dayılar gibi kızlara yazmak aşırıı tiksinç.Ben olsam soğurdum

Yani aldatılmanın da ötesinde,bu kadar seviyesi düşük,ergen abazan bir adamla nasıl birlikte olabilirim diye çıldırırdım.Kendime layık görmem.Sosyokültürel seviyelerimiz arasında uçurum var abovv napcam şeklinde dertlenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…