- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.173
- 798
Anlmzsn GÜLÜMYa artik su dilimizi katledenlere ben de kiziyorum. Biraz once bir konudaki konu sahibi de oyle. Konunun basligi da dahil iceriginde sesli harfleri aradim, yok. Onlari siz doldurun der gibi. Anlamak mumkun degil. Hayir yeni kusak anladik usengec ve tembel de sesli harfleri atlayacak kadar mi tembel. Ama gulme isareti olarakbunu kullanmak yerine bir suru anlamsiz harf yazmaya da usenmiyorlar.asdghjjdr gibi mesela. Sesli haflere gelince usengeclik var ama. Yazik ya canım Tukcemizi katlettiler.
Hm bak sende yanlış yzdn tukcemiz deil Türkçemiz katlettmeee yasaYa artik su dilimizi katledenlere ben de kiziyorum. Biraz once bir konudaki konu sahibi de oyle. Konunun basligi da dahil iceriginde sesli harfleri aradim, yok. Onlari siz doldurun der gibi. Anlamak mumkun degil. Hayir yeni kusak anladik usengec ve tembel de sesli harfleri atlayacak kadar mi tembel. Ama gulme isareti olarakbunu kullanmak yerine bir suru anlamsiz harf yazmaya da usenmiyorlar.asdghjjdr gibi mesela. Sesli haflere gelince usengeclik var ama. Yazik ya canım Tukcemizi katlettiler.
Aynen öyle şekerimAnlmzsn GÜLÜM
Yasa bide bna laf atacginz yerde gdip kıza yorum yapın szde yardım edcklr deeee akıl verecklrdeeeBen ne olduğumu biliyorumda sizden emin olamadım
Yasa bide bna laf atacginz yerde gdip kıza yorum yapın szde yardım edcklr deeee akıl verecklrdeee
NeyyAmacınız nedir tam olarak?
Sesli harfleri kullanarak gayet net ve anlasilır bir sey sormus oysa?
Amacim brsy deil bn konu acana birşey yazdım boş boş knsanlr vr kimsyi ilgnldrmz benim nasıl yzdgm
Cok mu komik. Ben hic degilse "t" harfini buyuk yazmışım. Hızlı yazarken unuttuğum "r" harfine mi takildin? Sen kendi yazım hatalarina bir bak once... Komik de degilsin ayrica. Harfleri ozellikle unutanlar da farkindaysan ciddiye alinmiyorsunuz. Sen karsindakine deger versen, ciddi bir kisilik sergilesen karsindaki yazdigini anlamaz diye harfleri yerli yerinde kullanirdin. Sen deger vermeyince sana da kimse deger vermez, senin deyiminle " Gülüm".Hm bak sende yanlış yzdn tukcemiz deil Türkçemiz katlettmeee yasa
Düzeltti canm başta başka brsy yazmstiSesli harfleri kullanarak gayet net ve anlasilır bir sey sormus oysa?
Hı işte he gülümCok mu komik. Ben hic degilse "t" harfini buyuk yazmışım. Hızlı yazarken unuttuğum "r" harfine mi takildin? Sen kendi yazım hatalarina bir bak once... Komik de degilsin ayrica. Harfleri ozellikle unutanlar da farkindaysan ciddiye alinmiyorsunuz. Sen karsindakine deger versen, ciddi bir kisilik serfilesen karsindaki yazdigini anlamaz diye harfleri yerli yerinde kullanirdin. Sen deger vermeyince sana da kimse deger vermez, senin deyiminle " Gülüm".
Düzeltti canm başta başka brsy yazmsti
Yırtın kendinizi mi?Neyse bnim için yirtin kndnzi bn kaçar göz ardı eder szi bb
Aynı öyleEvet düzelttim, amacınız yerinize anacınız yazmıştım klavye azizliğine uğrayıp.
neyyyyyy diyebileceğin bir mesaj değildi yani. Herkese bir laubali takılmalar vs. nedir yani sinir zıplatma çabası mı bu?
Neyse bnim için yirtin kndnzi bn kaçar göz ardı eder szi bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?