Benim eşim birine böyle mesaj atsa o çiçeği ona yediririmAralik 2018:
"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"
Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Aralik 2018:
"Hayirdir birisinden cicek mi bekliyorsun" yazmis kocam, kadinda "hayir beklediğim yok kendime cicek alacagim yazmis" , bunun üstünde kocam, "kafama koydumu yaparim diyenlerdensin yani güzel hosuma gitti"
Ağustos 2019 da da "bayadan beri resim paylasmiyordun" yazmis. Yani demek ki kadinin profilini iceliyor ki uzun zamandir resim koymadigini anlamis ama kadini takipe almamis.
Katılıyorum kadın yapsa yer yerinden oynar ama bunu yapan adam demek istemiyorum erkek. Bide evli olcakHayırdır birisinden cıcek mı bekliyorsun? Sanane be adam sanane
Boyle salca tiplerin evlı olmasına deliriyorum.
Sunu bir kadın yapsa neler olur acaba.
Kocan aldatmamıs olsa bile itici bırı.
Kocan kadının hayatında biri varmı diye yoklama çekmiş herhalde?Aralik 2018:
Onaneyse.Katılıyorum kadın yapsa yer yerinden oynar ama bunu yapan adam demek istemiyorum erkek. Bide evli olcak
Hayırdır birisinden cıcek mı bekliyorsun? Sanane be adam sanane
Boyle salca tiplerin evlı olmasına deliriyorum.
Sunu bir kadın yapsa neler olur acaba.
Kocan aldatmamıs olsa bile itici bırı.
Şirinlik yapıyordur kendince ve fazla karslik alamamıştırOnaneyse.
Kil herif.
Oylesıne gelsin sana yazsın ya.Iste bende buna deli oluyorum cok kizdim ona dedim sana mi düştü onun cicekleri falan, ya öylesine iste yazdim falan filan. Ahh kafayi yiycem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?