Beni aldatıyor mu?

Öylesine de yazmamış kocan sallamasın. “Bayadır resim koymuyorsun” demek onu inceden takip ettiğini gösteriyor. Sen yine de geriden takip et derim.

Hadi mesajlaşma olayı da ilginçte arkadaşlarıyla tatile çıkması da bence olmamalı ya evli insanların ne gerek var kadın olsun erkek olsun çık gez çay kahve yemek ama günlerce tatil nedir ya ;/ valla hiç tarzım değil

Oqlum o zmn ne biliyim nesin
aynen tahmin ettiğim gibi
dikkat çekmeye çalışan atarlı ergen
muhtemelen 12-13 yaşlarında, kadın forumlarına salça oluyor
bırakın takılsın çocuk

size kesinlikle katılıyorum ve bu konudan çıkıyorum

Evet imali bir sey yokmus esinizin yazdiklarinda

bu kadınla aldattığını sanmıyorum ama kadına baya yürümüş terbiyesiz de kadın pek pas vermemiş, gözü dışarıda ama aranıyo orası kesin.

Konumu düzelttim mesajlari ekledim. İşte bende bunu anlamiyorum. Bi evli insan nasıl böyle bisey yapar nasil aklina gelir baska kadina veya erkege yazmak. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Demin cok büyük kavga ettik. Ilk normal konuştum dedim bak öyle bisey varsa hakkima girmeden söyle pazartesi avukata gidelim bosanalim dedim, diyor ki ben yapmadığım biseyi itiraf etmem, diyorum baskasi varsa söyle, yok diyor. Neye inancagimi bilemedim. Sonra ben cok sinirlendim bagirdim cagirdim ona ama hala ben seni üzecek bisey yapmadim diyor. Belkide doğru söylüyor belkide yalan onu bilemem ama ona artik kontrol edicem yani gözüm üstünde olacak icime o şüphe bir kere düştü malesef. Tabii bu demek değildir simdi her adimini takip edecegim bi yere gitmesine izin vermeyecegim ama gözüm üstünde olacak. Ve bunu bildiği için bence yapasi varsa da cok dikkatli olacaktir. Ha bir de bana diyor ki senden eger gizlemek isteseydim hepsini silerdim ruhun duymazdi diyor cok karisti kafam allahim yardim et

6 erkek tatile gidecekler ve capkinlik yapmayacaklar... kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…